בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

אז מי מתפלל השבת בביהכה״ג בירושלים??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/1/2011 09:05 לינק ישיר 
אז מי מתפלל השבת בביהכה״ג בירושלים??

עד לעכשיו היה נקרא שהחזן ישראל גולדפריינד יופיע עם המקהלה אבל כנראה שחזן הראשי חיים אדלר שהודיע במפתיע שנשאר בארץ אז הוא יופיע לעידכונים בתגובות יום טוב

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2011 09:31 לינק ישיר 

אכן ראיתי אתמול במודעה בכניסה לבית הכנסת הגדול שהחזן ישראל גולדפריינד יתפלל עם מקהלת בית הכנסת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2011 11:32 לינק ישיר 

בס"ד

להלן לינק לאתר ביהכנ"ס הגדול, בו מופיע (באנגלית) שהשבת פרשת בא יעבור לפני התיבה החזן הראשי חיים אדלר בלווי מקהלת ביהכנ"ס בניצוחו של אלי יפה (גם בערש"ק וגם בש"ק).

http://www.jerusalemgreatsynagogue.com/EN_HomePage.aspx

הסיבה להופעת החזן הראשי ר' חיים אדלר השבת היא: ביטול ברגע האחרון של תפילה חגיגית בשבת וקונצרט ביום ראשון שלאחריו בשל מזג-האוויר הסוער באחת הערים הגדולות באירופה.
בשבוע הבא יוצא החזן ר' חיים אדלר לסדרת הופעות בארה"ב ולא יהיה בביהכנ"ס שלוש שבתות.

בהצלחה.

תוקן על ידי JJ888 ב- 04/01/2011 12:07:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2011 22:05 לינק ישיר 

תודה על העידכון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2011 15:11 לינק ישיר 

אחרי שישראל היה אמור להופיע אולי מישהו יודע למה חיים לא יתן לו קטע עם המקהלה או לכל הפחות ישיר איתו דוואט?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2011 16:05 לינק ישיר 

אנשולדיג,אבל הרב חיים אדלר לא חייב לחלק את הבמה שלו עם אף אחד.וואס איז געש'ן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2011 16:44 לינק ישיר 

אליקים געצ וואס איז גישען???? גישען א גרויסע זאך! כשהחזן לא מגוון בנוסח והוא לא משקיע הרבה בגוון של קטעי חזנות אז היה יפה מצידו שיגוון לכל הפחות בחזנים ולא שאני מזלזל חלילה בנוסח או בביצוע הקטעים שזה נהדר ואפילו מדהים אבל לא כשאתה שומע את אותו הדבר 3 פעמים בחודש.

תוקן על ידי פינוקיו02 ב- 06/01/2011 16:48:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2011 18:59 לינק ישיר 

אולי  שיגוון גם במילים כדי שלא נישמע אותו הדבר ארבע פעמים בחודש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2011 20:13 לינק ישיר 

אחי מכובדי.

אינני ראוי להיות שומר הסף של אף אחד ואחת מכם,אך לדאבוני מסתמנת כאן מגמתיות,החזן אדלר כבודו הרב במקומו מונח והחזן ישראל כבודו במקומו מונח,החזן הראשי הוא חיים אדלר ולעיל ראינו מה הסיבה שביטלו את בואו של גולדפריינד מאחר ואדלר נשאר בארץ.מדוע צריך להתחיל להשמיץ? כואב לי.אנא אחי אל תרעו חלילה בכתיבתכם,כי הלא לא יצא מכך דבר כי הדברים כבר סגורים.נהנה מאדלר ונהנה מישראל והכל יבוא על מקומו רק בשלום.

שלכם נחמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2011 21:21 לינק ישיר 
למה שיתן?

הוא לא נותן לאף אחד.
ביום כיפור האחרון התפלל בביה"כ החזן הצבאי הראשי שי אברמסון וביקשו מאדלר שיתן לו לומר תפילה לשלום המדינה (שבין כה וכה הרב לאו היה אמור לומר). כיצד לדעתכם הוא הגיב?
באותו היום החל להתגבש הרעיון להביא את אברמסון לשבת שלמה באחת השבתות שאדלר לא נמצא.
בשבת שירה זה יקרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2011 22:54 לינק ישיר 

ערב טוב, ושלום רב לכם מכובדי חברי פורום נכבד זה

אל לכם להלעיז על חזן זה , אפילו אם לדעתכם דרכו מוטעת.

אני כשעבדתי כמורה , זכורני שלא הייתי שש למראה מורה מוצלח ממני שיבוא וימלא את מקומי כשאני חסר וכל שכן כשאני נמצא. 

וזו חוץ מהעובדה שלדעתי זה מהלך קונצרטנטי להעלות בתפילה חזנים אחרים לדואטים, שאין לזה טעם וריח של תפילה , אלא כשל קונצרט !(ואני מוכרח לציין שאני אוהב את הקונצרטים הללו)

ישנו עוד צד שאולי החזן חושש על מקומו שמא השני יהיה מוצלח יותר וידחקהו החוצה.

אני לא יודע את סיבתו של החזן אלא רק ברצוני לסנגר עליו,  אבל  בכל אופן אתן עצה קלה: שמנסיוני ראיתי שבדרך כלל אנשים שלא מפרגנים ואפילו באם הסיבות מוצדקות, הם סובלים מכך לאחר מכן, ולעומת זאת אלו שכן מפרגנים ולכאורה זה אמור לגרום לכשלון ,
אבל למרות זאת ובגלל זאת זה גורם שיותר אוהבים אותם ומכבדים אותם על כך.

בהצלחה לחזן חיים אדלר ולמקהלה, ויהי רצון שיתקבלו תפילותינו ברצון לפני אדון כל. 

כל טוב 

בכבוד רב יוסי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2011 02:49 לינק ישיר 

זה בסה"כ היה אמור להיות גימיק שהחזן הראשי לצה"ל יאמר תפילה לשלום המדינה ומי שברך לחיילי צה"ל.
אדלר היה סתם קטנוני..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2011 10:05 לינק ישיר 

מה פתאום מאשימים את החזן אדלר בכך הודיעו לו רק כמה דקות בכלל לפני שהוא היה אמור לתת את הקטע לא אמרו לו קודם הביאו לו משהו אחרי שכולם כבר דברו על זה אם היו מגיעים אליו לפני החג ומעדכנים אותו שרוצים לתת לחזן אברהמסון לשיר תפלה לשלום המדינה אני לא מאמין שאדלר היה מתנגד
וכן אני לא חושב שכל החזנים ששים לשיר עם חזנים אחרים בדואט כל אחד והטבע שלו יש אנשים שאוהבים יותר וזה לא קשור לפירגון זה טעם כל אחד והטעם שלו גם נפתלי הרשטיק לא היה מוכן לעשות דואט עם כל אחד בביה"כ זה מובן וזה לגיטימי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > אז מי מתפלל השבת בביהכה״ג בירושלים??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext