|
|
| נשלח ב-23/1/2011 01:02 |
|
| |
חברים, הקלטה מחבר שלי, אשמח אם תגיבו
אב הרחמים (מלבסקי)
הקלטה לילית, ללא הכנה וחזרה, פשוט ספונטני,, ולכל המלכלכים למינהם, תזהרו אני חלק מהמקהלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 05:56 |
|
| |
שר חזנות כמו ירמי דמן !
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 11:00 |
|
| |
זוהי תשובה כוללנית למדי....
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 16:39 |
|
| |
הוא מבין בזה קצת יותר מירמיה דמן, לדעתי טוב הוא למקהלה, ואיזה חכם המכיר את מקומו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 17:22 |
|
| |
הקובץ הקודם עושה רעשים, הנה לינק חדש ומתוקן
בעקבות ההמרה לmp3 הקובץ התמלא ברעשים חורקים, הנה לינק חדש של הקלטה איכותית יותר, סליחה ותודה
אשמח לתגובות פחות 'קודיות' ויותר פרטניות, תודה רבה
תוקן על ידי קוסוביצקי4 ב- 23/01/2011 17:39:10
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 17:33 |
|
| |
הקול של החזן מזכיר לי את צבי וויס אבל- זה לא הוא klopklop רשם : לדעתי טוב הוא למקהלה ולדעתי טוב הוא לעמוד ,,,,,,,,, לאחר שיתמיד בהמשך לימודי החזנות
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 19:46 |
|
| |
יציבות בקול הוא מן הדברים החשובים.
גם לימוד הקטע חשוב מאד, [עדיף ממלבסקי עצמו\ ניכר ששמע הקטע מוינבך]
ומעל הכל צריך להיות חזן, וזהו.
זה הקוד האמיתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 21:22 |
|
| |
באמת קשה לכתוב אריכות בזה, אבל היות ששאלת ממנו אכתוב לך ב' נקודות ואקוה שמזה תתחיל להבין עוד הרבה דברים יסודיים בחזנות. א) תשמע איך שהחזן מלבסקי מתחיל את השיר "אב הרחמים", וגם המילים "שוכן מרומים" ותראה שהוא לא מאריך בסיום המילים הנ"ל, רק שהוא מפסיק אותם, ורק במילים "העצימים" הוא מתחיל להאריך, וזה חלק מאומנות החזנות, איך שהוא שר את זה, והגם שהחבר שלך לא מזייף את השיר וגם שר אותו לא רע, אבל אופן שירתו הוא כסגנון הזמר ירמי' דמן שמנגן את קטעי החזנות באופן שיר ולא בסגנון חזני. (ומי שדברים כאלו לא מעניין אותו, יש לו הרבה ללמוד בשדה החזנות). ב) כל קלרטורה שחבר שלך מנגן בהמשך כל הניגון הם באותו מהירות בלי שום שינוי, והמהירות אינו מהר, וכל מבין חזנות יודע את זה שהמהירות בהקלטורה יש לו פירוש ורגש מיוחד בפנ"ע, ולכן לא יכולים להיות כולם במהירות אחד. באמת אני מקפיד שלא להגיב על חזנים החדשים שמשקיעים מזמנם ללמוד חזנות ולהיות חזנים, ובפרט שהוא לצורך פרנסה, אבל כתבתי בצורה מכובדת שאדרבא תוכלו ללמוד מזה ולהצליח וחזק ואמץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2011 20:16 |
|
| |
ערב טוב נחמד מאוד ,קיים פוטנציאל, מומלץ בשלבים אלו לשיר את היצירה כמות שהיא ללא מריחות והוספות. לדעתי ה"טאטע" מיותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2011 22:57 |
|
| |
כן זה די איטי למקהלה היתכוונם שפה או סתם?
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|