תודה על העלאת הקישור. עניין אותי מאוד לראות את הביתוע הזה על רקע המהומה הגדולה שעורר בעבר ביצו של אותו קטע עם 2 חזנים שאחד מהם מבצע אף פה, ומה שעניין אותי היה לעשות השוואות בין 2 ביצועים לאותה היצירה של אותו מבצע. עוד עניין הוא המבצע הנוסף בביצוע זה שזאת לי הפעם הראשונה להתרשם מיכולותיו ומכשרונו. ובכן, אם בעבר עוררו תנועות הידיים המוגזמות ביקורת על מבצע מסויים ניתן לומר שבביצוע זה חל קילקול מסויים אצל המבצע האחר והמבין סביר להניח שיבין... גם מבחינה מוזיקאלית הביצוע לו אני משווה את ביצוע זה היה טוב יותר מצד החזן למר, ושם לפחות הוא לא נטה לעשות דברים שהוא פחות טוב בהם ולכן מבחינתו זה היה מושלם, וכאן הוא נתקע באיזשהו מהלך שלא הצליח טוב...אבל בגדול מבחינתו הוא עשה את הביצוע באופן ראוי ומשובח. החזן מילר ג'וניור מצליח להרשים אותי בדמיון לאביו בקולרטורה הדומה ובקול הגבוה והלירי, אך התפוח שלא נפל רחוק מהעץ צריך עדיין להבשיל. צריך לעבוד על מוזיקאליות בביצוע ולא לעשות את אותם הדברים פעמיים בפרט שבפעם הראשונה זה לא עבד... צריך לעבוד על נשימות נכונות ושלא יקרה מצב של חוסר באוויר לפני סיום פראזה. וחובה גדולה להמשיך ולפתח את הקול כי הוא ממש קטן כרגע וגם הקולרטורות לא מושלמות. אני בטוח שהוא יהיה מצויין בעתיד, יש לו את כל הכלים לכך ואבא שעשה ועושה קריירה אגדית שיכול להדריך ולשפר. בהצלחה! ועוד מילה על המלווה דניאל גילדר, פשוט נפלא! מדוייק נעים ותומך...
 |
|
|