| נשלח ב-28/2/2011 01:33 |
|
| |
עדכונים חדשים מאלי
אלי גרסטנר מעדכן בפייסבוק:
Eli Gerstner It's been a crazy couple of weeks, but B"H only good things are coming. Besides the single that I'm producing for Nachas (due Purim iy"H), and the song Malchuscha that I wrote for Ohad (due anyday), I'm also working on a secret project that's been in the works for a few years, and is due within the next month. I can't wait to tell you more!!! I will hopefully be posting more info very soon
בתרגום חופשי:
אלו היו שבועיים מטורפים, אבל ב"ה רק דברים טובים מגיעים. בנוסף על הסינגל שאני מפיק ל'נחת' (בסביבות פורים אי"ה) והשיר 'מלכותך' שכתבתי לאוהד (מושקוביץ. פ.כ) (אוטוטו), אני גם עובד על פרוייקט סודי שמתרקם כבר כמה שנים, וזה יצא בחודש הבא. אני כבר לא יכול לחכות כדי לספר לכם!! מקווה לפרסם פרטים נוספים בקרוב מאוד.
---------------------------
וכאן עולות מס' שאלות:
1. מי / מה זה 'נחת'?
2. מהו הפרוייקט הסודי המדובר?
עכשיו לידיעה מרעישה - ל'גרסטנרית' ו'illuminate' יש מידע מודיעיני על הפרוייקט הזה, רק שהם לא מוכנות לגלות פרטים.
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 28/02/2011 01:38:25
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2011 09:53 |
|
| |
לא יודע מה זה, אבל הלחן והעיבוד של "מלכותך" - אחת ההפקות המעולות שלו בשנים האחרונות.. לא מפסיק להתנגן אצלי..
|
| נשלח ב-28/2/2011 14:59 |
|
| |
תגיד להם: "אל תמנע טוב......"
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2011 15:54 |
|
| |
1.יכול להיות שזה משהו לזכרו של דני ברקוביץ? 2.הפרויקט כנראה סודי...... 3.מאיפה הם השיגו מידע?? ולמה לא לגלות???
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2011 17:13 |
|
| |
שוחחתי עם גרסטנרית בעניין והנה הדברים בשמה:
1. זה לא לזכרו של דני. נודע לי על כך זמן רב קודם (דניאל יכול לאשר זאת).
2. הפרוייקט אכן סודי, גם אבי הדובר של אי.ג'י הפקות לא יודע במה מדובר { Illuminate }
3. מקור המידע חסוי כמובן, ( הוא רועד מפחד שמא הדברים יוודעו לאחראים עליו)....
למה לא לגלות? נשמח מאד לעשות זאת, וכבר נדברנו עם פסנתר על כך עוד לפני הפרסום של אלי, אבל לצערנו הרב הוא סרב לשמוע על כך. תשאלו אותו למה.....
תוקן על ידי Illuminate ב- 28/02/2011 17:17:36
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2011 02:40 |
|
| |
| Illuminate כתב: |  |
למה לא לגלות? נשמח מאד לעשות זאת, וכבר נדברנו עם פסנתר על כך עוד לפני הפרסום של אלי, אבל לצערנו הרב הוא סרב לשמוע על כך.
תשאלו אותו למה.....
|
|
נחמד מאוד שאת מפילה עליי את כל האשמה.
נגיד שאני אסכים לבקשה שלכן, תסכימו לפרסם את הידיעה מעל גבי הפורום???
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2011 01:27 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  |
וכאן עולות מס' שאלות:
1. מי / מה זה 'נחת'? |
|
מבירור קצר שערכתי עולה ש'נחת' היא תזמורת אמריקאית שאלי הפיק והלחין להם סינגל שיראה אור ב17.03 הווה אומר י"א אדר ב'.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|