|
|
| נשלח ב-4/4/2011 22:24 |
|
| |
| אידי כתב: |  | כמה חביב מצידם.
(ואיזו השקעה מצידך - 2 מיילים, וכל זה...  העוסקים בצרכי ציבור באמונה!) |
|
חח.. תודה :)
אלו היו 3 מיילים - 2 לכיכר ואחד לשלשלת.
פשוט לא יכולתי לראות את העוול שזה עשה לתדמית של שלשלת ג'וניור.
פשוט בושה שהם לא כתבו הבהרה לאחר התיקון.
|
|
| נשלח ב-11/4/2011 20:49 |
|
| |
גם לי יש את האלבום, הוא באמת יפה!
"יפיפית" זה לא שיר חדש וגם המחרוזת.בכל אופן, מבין השירים החדשים, לדעתי "רננו" הכי יפה...
אני גם חושבת שלילדים החדשים יש קולות יותר מגוונים, לא?
בכל אופן מעניין לראות אותם בהופעה... או לפחות שהיו שמים תמונה שלהם על העטיפה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2011 17:18 |
|
| |
אף פעם אין תמונות שלהם על העטיפה. נראה שרוזנטל מעדיף אותם יותר כמו "שכירים" מאשר כמו כוכבים - יש בזה הגיון חינוכי, לא הייתי אומרת שלא...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2011 20:22 |
|
| |
קניתי את הדיסק, חמוד מאוד מאוד. ובסגנון של הדיסק הקודם - וזה מצוין!
חבל שלא שומעים הרבה את שוובעל יש לו קול טוב, הוא כנראה אחראי על ההרמוניות, בעיקר השקטות.
הגליקסמן הזה (קלמן:)) יש לו קול מתוק מתוק. (הסלסולים שלו בפזמון בשיר "שמע קולינו"  )
|
| נשלח ב-20/4/2011 01:51 |
|
| |
אם הבנתי נכון, שוובל זה המקביל של רפי געלב? אם כן, הרי שגם רפי בזמנו לא בלט כל כך, רק בקטעים שרצו משהו יוצא דופן.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2011 14:54 |
|
| |
לרפי היה קול צייצני.גם לשוובל יש?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2011 15:07 |
|
| |
אוי ממש לא.בכלל אין קשר בקולות. ואני לא חושב שיש ענין לעשות בכלל השוואות והקבלות בין הקולות (של כולם). את שוואבל שומעים הרבה יותר מגעלב, וגעלב שר רק בקטעים מסוימים וזהו. לעומת זאת שוואבל חוץ מלשיר הוא גם עושה הרמוניות נמוכות. אני רק אמרתי שלא שומעים אותו מספיק. וכן גליקסמן אם היו שומעים אותו יותר זה היה מצוין, למשל בשיר הנ"ל הוא שר ממש קצת ועושה יותר הרמוניות. שוואבל- למשל- הוא מי שמתחיל בשיר "עלינו לשבח" לטעמי לרפי געלב לא היה קול משהו....
תוקן על ידי משיחמשיח ב- 20/04/2011 15:17:30
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2011 15:45 |
|
| |
נכון,הקול של רפי בכלל לא היה מיוחד.אלא מאד צייצני ודקיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2011 20:41 |
|
| |
משיחמשיח, אולי אין עניין, אבל זה מקביל לי מעצמו. אתה באמת לא מוצא דמיון בין קולות? (לאו דווקא שוובל וגעלב. בהזדמנות אני אלך להקשיב ל"עלינו" לשמוע מי זה באמת...)
ותמי - כך או כך, הקול שלו לא היה שגרתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2011 21:18 |
|
| |
טוב, מסתבר שטעיתי קשות... אם שוובל זה ההוא שמתחיל את עלינו אז ממש לא התכוונתי אליו. הילד ששר ב"מה טובו" בערך בדקה 2:10 - זה המקביל שלי לרפי. אם אני לא טועה הוא גם הסולן הראשון ב"לכה דודי".
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2011 22:30 |
|
| |
אתה לא מוצא דמיון בין הקולות? אני לא מחפש, כל אחד מיוחד בפני עצמו.
אוי ויי, לא. בכלל אין מה להשוואת-זה ששר ב2:10 זה גליקסמן בכלל בכלל אין מה להשוואת,יש לא קול פשוט מהמם ומתוק, שירה מדהימה, והרמוניות וקולות גבוהים חבל על הזמן (זה הילד ששר בשיר 'כי אראה' בשלשלת 5).
באמת לפי מה את עושה את ההשוואה?? לפי קולות? באמת מסקרן אותי מה ההשוואת האחרות שלך....(ולא לעלב אם אני או אחרים לא מסכימים..)
בשבילך לזיהוי הקולות:גליקסמן מתחיל את השיר שמע קולינו,עידן פינצוט -מתחיל את המה כרעו , דוד דעקס-מתחיל את נער הייתי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 14:04 |
|
| |
משיחמשיח, מציאה היא כידוע מהדברים שבאים בהיסח הדעת.
לפי מה ההשוואה? לפי איך שזה נשמע... קול, איכות קול (מאיפה הוא מופק), צורת שירה... לא עשיתי מחקר על "למה זה נשמע לי דומה"...
גליקסמן כמו ששמעתי ב"כי אראה" הוא מס' 1 - על זה באמת אין ויכוח. הוא מזכיר לי קצת את ג'ורדן אודינסקי.
מי זה ששר ב"רננו" ב 2:50 ? זה בטוח לא גליקסמן. זה ה"רפי" שדיברתי עליו. (למען האמת, במחשבה שניה אני כבר לא בטוחה בשום דבר ---
-- נראה לי שבשביל לזהות באמת, אני אצטרך לחכות לדיסק הצפיה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 14:42 |
|
| |
מי ששר ב2:50 זה דווקא כן גליקסמן, (ולי הוא דווקא לא נשמע בכלל ג'ורדן וגם לא רפי געלב...)נו נו על טעם וריח...
לא כ"כ בעיה לזהות בינהם, הקולות לא כ"כ דומים אפילו מי עושה הרמוניה או קול שני אפשר לזהות.
את יכולה להיכנס ליוטיוב? בעיקרון לפי סרטונים שלהם שם כך הכרתי את קולם. כלומר את דעקס הכרתי מיוניטי. ואת שוואבל הכרתי מאיזה שיר שהוא שר אם אבא שלו, וגליקסמן הכרתי מ"כי אראה" אבל לאישור סופי בדקתי שם (חוץ מגליקסמן שלו לא מצאתי קליפ) בכל אופן את עידן פינצוט היחיד שלא הכרתי את קולו ושמעתי את קולו שם (וסגרתי מיד,לא מומלץ למי שלא שומע שירים לא ממקור יהודי...) בכל מקרה עד שיצא הדיסק יקח הרבה זמן טוב שיש לך סבלנות....בכל מקרה לי אין כשאני שומע משהו אני רוצה לדעת מי שר מה (בתקווה שיכניסו את הכל כי היה הרבה זמרים השנה).
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 17:10 |
|
| |
לא, אין לי סבלנות... אבל גם יוטיוב אין לי. והקולות שלהם עדיין נשמעים לי מבלבלים לחלוטין...  כמה זמן לוקח בד"כ עד שיוצא האסק? (מצטרפת לתקווה)
|
|
|
|
|