| נשלח ב-2/4/2011 21:53 |
|
| |
דיווח מר"ג - החזן ישראל רנד ומקהלת לשמוע אל הרינה
בס"ד
שבוע טוב לחברי וצופי הפורום, חודשיים המתינו תושבי איזור ר"ג - בני ברק והסביבה לשובו של החזן ישראל רנד לעמוד התפילה הפעם: החזן ישראל רנד ומקהלת עמותת "לשמוע אל הרינה" בניצוחו של מאיר בריסקמן. להלן הרפרטואר כפי שבוצע בתפילות יום השבת: אל אדון - שטרייכר/הרשקוביץ כלם אהובים - נוסח וכלם מקבלים - אילתור עזרת אבותינו - שטרן צור ישראל - עממי נקדישך - ע"פ סול אקוקוש ממקומך - רוזנבלט אין כמוך אב הרחמים - ברודי/מכטברג - יחד עם החזן ישראל גולדפריינד
אבינו שבשמיים - זים - יחד עם החזן ישראל גולדפריינד ברכת החודש - אילתור מי שעשה ניסים - הימלשטיין - חזן צעיר הכרזת ר"ח - מנגינת אל בנה יחדשהו - מנגינת והיא שעמדה (רזאל) בעבור דוד - רומשינסקי/וולדמן כבודו מלא עולם - מלבסקי שמע ישראל - ורדיגר/ספקטור רצה - גרין - יחד עם החזן ישראל גולדפריינד מודים - ליוב/ולדובסקי - יחד עם החזן ישראל גולדפריינד אדון עולם -
יישר כח לחזן רנד, למקהלה ומנצחה, ולגבאי בית הכנסת שבוע טוב יהודה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2011 22:02 |
|
| |
ישר כוח ליהודה על הקמת המקהלה
דרך צלחה למקהלה החדשה תוך העשרת החזנות.
שי פסח לשוחרי החזנות והחזנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2011 23:04 |
|
| |
שבוע טוב,
גם בז"י המתינו, ואכן היה למה. אני ממשיך להשתדל לכוון את נסיעותי למרכז בשבתות מברכין, ובמשפחה יודעים שצפוי לי עונג שבת. ישראל חזר עם אנרגיות מחודשות, התפלל מכל הלב, תפילה משוחררת, וניכר שעשה ש"ב עם המקהלה החדשה.
הדואטים עם גולדפרוינד משובחים. יישר כח.
המקהלה עשתה עבודה מצוינת, בודאי בהרכב מצומצם של מנצח+ארבעה חברים. שניים מוכרים מאד מהרכבים אחרים: אלכס ו... (איני זוכר שמו). ניכר שהמנצח מקצוען, זכרתי אותו כחבר במקהלה של אופיר סובול בשבת בז"י לפני מס' חודשים.
בודאי נשמע עליה ב"ה עוד רבות. נראה לי שכדאי להגדיל את הצוות בעוד שני חברים (איני מדבר על תקציב), וכן שילוב של ילד מוכשר או שנים לא יזיקו. כרגיל, הבעתי את ציפייתי לשמוע להבא לחנים אחרים של "אבינו שבשמים".
שלכם, אלכס
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2011 23:08 |
|
| |
אני מעתיק את דיווחו של נח50 משכול אחר
שבוע טוב
אכן היה שווה להגיע, את רנד אמנם כולנו מכירים אך הניתוח שעבר עשה את שלו וקיבלנו אותו במיטבו.
אך השינוי המרענן היה במקהלה, וכפי שכתב jj88 , המקהלה כפי בשבוע שעבר היתה מצויינת. הרמוניה מושלמת ובאלאנס נכון בין הקולות, שמענו יצירה חדשה : ממקומך של "רוזנבלט, עיבוד נהדר של ריימונד גולדשטיין, ומי שעשה ניסים של הימלשטיין גם בעיבודו של גולדשטיין. "רצה" של גרין בעיבודו של מנצח המקהלה מאיר בריסקמן בשילובו של החזן ישראל גולדפריינד. בנוסף ליצירות הנ"ל בוצעו היצירות: אב הרחמים של ברודי, בעבור דוד של רומשינסקי, ומודים של וולדובסקי וליאו לוב, כל הצירות בעיבודו של ריימונד גולדשטיין
אכן היה שווה לבוא. שבוע טוב
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול