|
|
| נשלח ב-6/4/2011 13:21 |
|
| |
ערב מהנה מרענן ומיוחד. מבלי לפגוע בשאר הרי שהחזן צבי וייס בשל צבע קולו והמסורת עליה גדל נמצא כבר בליגה אחרת בכל הנוגע לביצועי חזני העבר. איך אמר שלומי - והוא רק בן 25. שיצליח ויעלה מעלה מעלה אבל שיישאר עניו כפי שהוא כי רבה. לא צריך להגזים לא היה אולם ריק, נכון שלא היתה התנפלות על הקופות אבל זה קורה בעיקר כאשר העוילם מצפה רק לשמות הגדולים. דווקא טוב שהביאו את החברה הצעירים, דיי נמאס לשמוע שוב רק את העשיריה הראשונה בפורום שכזה עם תזמורת מלאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 13:23 |
|
| |
ראיתי את הרפרטואר שבוצע בקונצרט, ולדעתי רוב החומר לעוס עד דק. להוציא את תניא וממקומך ואולי טל וליל שימורים , החומר פשוט נטחן הלוך ושוב בקונצרטים שונים. אולי זה המקום לבקש ממארגני הקונצרטים באשר הם לנהוג כפי שמקובל בקונצרטים של מוסיקה קלאסית ולא רק, לפרסם את קטעי המוזיקה שיבוצעו בטרם רכישת הכרטיסים וכך יוכלו המעוניינים בכך לשקול את השתתפותם, אני לא רואה סיבה אובייקטיבית מדוע לא לנהוג כן. בוודאי שהציבור יהיה פתוח לשינויים קטנים פה ושם משום אילוצים אילו ואחרים, אבל באופן כללי מדוע לא?!
לגבי המשתתפים המבצעים אני באמת חושב שהם עדיין לא סוגה עילית בתחום הביצוע עדיין (בהסתמך על ביצועים קודמים ששמעתי וראיתי מהם), ואכן אני מסכים שאין קיצורי דרך...כדי להיות בר הכי צריך לעבוד קשה ולא להסתמך על כפית הזהב שתפתח את השערים. ברור כשמש שמר מרדכי סובול לא היה מעמיד אף אחד מהם על בימותיו שלו בשלב זה של הקריירה שלהם והוא אף ימשיך לעשות כן (שלא לזמנם) כל זמן שזו תהיה רמתם המקצועית, ואכן כפי שאני קורא בין השורות הקהל הצביע ברגליו ולא גדש את האולם כפי שבוודאי יעשה בקונצרט הגאלה הקרוב... מכיוון שעדיין לא העלו הקלטות מהקונצרט לא אוכל לכתוב על טיב הביצועים אך אשמח לעשות כן אם רק יועלה חומר מהקונצרט.
פסח כשר ושמח
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 13:56 |
|
| |
אולי יוכלו לעלות כאן קטעים לצפיה מארבעת החזנים בקונצרט שנוכל להתרשם.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 15:39 |
|
| |
לאמה... העלו שתי הקלטות
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 16:48 |
|
| |
      תוקן על ידי יעפ ב- 06/04/2011 16:54:19
:
תוקן על ידי יעפ ב- 06/04/2011 17:18:14
תוקן על ידי יעפ ב- 06/04/2011 17:22:41
תוקן על ידי יעפ ב- 06/04/2011 17:26:36
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 19:46 |
|
| |
הקובץ לא נפתח
לא מציח להוריד את הקובץ האם אפשר לקבל הדרכה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 20:41 |
|
| |
צוםזך
כפי שכבר כתבתי, תושבי פתח תקוה ואזור המרכז כבר רוויים מקונצרטים של חזנות ובשלב מסויים זה נמאס...
דווקא בפריפריות, במקומות שהציבור אינו רגיל ללכת לקונצרטים מסוג זה, יש סיכוי למלא את האולם.
ביישוב בו אני גר, פרדס חנה, קונצרט חזנות יהיה אטרקציה וחוויה חד-פעמית לתושבי פרדס חנה, חדרה, זכרון יעקב, כפר פינס, בנימינה ועוד ועוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2011 01:16 |
|
| |
|
|
|
|
|