בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

ה"חובות הלבבות" והפורום - לא מה שחשבתם!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/4/2011 14:02 לינק ישיר 
ה"חובות הלבבות" והפורום - לא מה שחשבתם!!

בספר "חובות הלבבות" מובא הסיפור/משל הידוע, שמופיע בעוד ספרי מוסר רבים, על אותו חסיד ויקר שהלך עם תלמידו, ובדרכם חלפו על יד נבלה שהייתה מושלכת בצד הדרך. בעוד התלמיד מתייחס למה שמולו בתגובה "כמה מסרחת נבלה זו", הרי שהחסיד עונה ואומר "כמה לבנים שיניה"!!.

המסר מהסיפור ברור, מובן, ואין כמו משל זה להביע את הקוטביות בין שתי נקודות מבט. שתיהן נכונות, אך בעוד התלמיד מוקע כאחד שמתייחס לרוע ולסירחון, ומהווה דוגמא ושנינה כיצד לא לחיות, הרי שעלינו לנהוג כאותו חסיד, ולמצוא- ולהביע בקול- את ה"כמה לבנים שיניה", למרות שייתכן בהחלט שגם אנו חשים בסירחון הנודף.

אינני מטיף בשער, אך התגובות וההשתתפות של הניק שקורא לעצמו "לא מה שחשבתם", דומה לאותו תלמיד. אינני יודע מי הוא העומד מאחורי ניק זה, אין ברצוני לדעת, ניסיתי להוציא את המידע מיהודה ידידי- ללא הצלחה (וכל הכבוד לו על זה...) אבל אני חושב שאהיה כאן לפה לרבים- אנא אדון יקר! הפורום הזה נועד לחובבי חזנות, שמתעניינים בתחום. יש אינטסרסנטים, כולנו יודעים. יש חזנים שמקדמים את עצמם- גם זה גלוי וידוע. יש ביקורת- לפעמים בונה ולפעמים קנטרנית- זה דרכו של עולם.
אבל אתה (לטעמי) חורג בגבול הטעם הטוב. אני מבקש ממך, ואשמח אם יהיו עוד מצטרפים- אנא! חדל!

בתודה, ובברכה שנזכה לאכול מן הפסחים ומן הזבחים עוד בשנה זו בירושלים הבנויה, בשלום ואחווה,

הק' מעניש

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 14:42 לינק ישיר 

מעניש :
הכך אתה מכנה אותם ?
"נבלות" ??

אני לא מסכים איתך, צריך שיהיה את כל הצדדים, שיהיה את זה שישמור על כבוד המקצוע.
אמנם צריך למתן מעט, ולא להגזים.

תוקן על ידי Cb3000 ב- 11/04/2011 14:56:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 16:11 לינק ישיר 

ומספר  שעות  לפני  שפורסם  חובת הלבבות  הגיע  אלי  במייל  מסכת  אבות  בה  נאמר  סייג  לחכמה  שתיקה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 18:34 לינק ישיר 

לאמשחשבתם - עליך נאמר הפסוק :   אל ירך לבבכם אל תיראו ואל תחפזו ואל תערצו מפניהם

ולך מניש : האם כאשר הניק הנדון התפעל ממקהלת TACI // מביצועים שהבאתי של מורך החזן נפתלי הרשטיק
              יצאת נגדו ?
האם כאשר הוא "ליטף" ( חד -משמע) ביצועים של חזנים צעירים בקונצרטים של סיום שנה הן של ר"ג והן
של ת"א - יצאת נגדו ?

מה יש , מה קרה ? לא תמיד חזנים ,גם ידועים ,הם במיטבם ובפרט מקהלות חזנים " מרובות חברים" שקולם
כקול ההמון ומצפים לביקורת כאילו היו מקהלה מקצועית שאין בה דופי / רבב

מניש - יותר כותבים בפורום "רשומים לשעבר" מאחר וקטלו את ביקורתם / סתמו את פיהם , מאשר יש כיום
          ניקים פעילים שאינם "מכורים /שפוטים" שנותרו "בחלל הפורום"

חג שמח וכשר לכל חברי הפורום

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 11/04/2011 18:48:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 21:54 לינק ישיר 

שרגא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 23:41 לינק ישיר 

אבל, כאשר יש לך דעה קבועה כלפי מנצח, מקהלה ואתה משתדל להכלימו מוטב השתיקה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 23:48 לינק ישיר 

שבן אדם מביע דעה מקצועית אף זה שלילי!?!

חכם שלפני מעשה לומד מטעויות של אחרים
חכם שלאחר מעשה לומד מטעויות של עצמו!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 23:51 לינק ישיר 

מניש..

אני קורא את דבריך ואני חושב שכדאי ללכת צעד קדימה מאחר ורוב האנשים יודעים מי הדמות המסתורית מאחורי "לא מה שחשבתם" וסיבת ההתנגחות והרפישה שמוטלת פה אינה מקצועית אלא נסיון לשלוט בעולם החזנות ללא מיצרים בכל דרך שהיא ,וכל מי שיעלה יצירה של רוטנר או אלי יפה או כל מנצח אחר יזכה לקיטונות של  זלזול ודריסה.

אני קורא למנהל הפורום לפרסם את שמו ברבים למען ישמעו ויראו .

זכור מר "לא מה שחשבתם" הביקורת עליך ועל אביך  ועל המוסיקה והסיפורים מאחורי הקלעים יכולה להכיל ספר עבה יותר מהתנ"ך ואף מסקרנת מזו.

חשוב פעמים לפני הביקורת הבאה שלך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2011 00:14 לינק ישיר 

מהרמה אתה בור בעיניני ניקים ואין מקום לאיומיך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2011 00:21 לינק ישיר 

יעפ היקר...

את תרומתך יזכרו לדורות, אך היה נא בטוח כי כל מילה שנכתבה כאן נעשתה אחרי בדיקה ממושכת.

אין כאן המקום להשתלחויות על רקע חיכוחים על מאבקי שלטון וחיסולים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2011 10:25 לינק ישיר 

בס"ד

בוקר טוב,
אחד מחוקי "היידפארק" הם למנוע ולהימנע מאאוטינג כלשהו לניק.
אין צורך לחקור ולנסות לגלות מי הוא זה שעומד מאחורי הניק גם אם לא תמיד מסכימים להערותיו ולהארותיו.

כל ניסיון האאוטינג באשכול זה הרי הוא בגדר מילים באוויר ואין כל קשר בין הנכתב לזהות בעל הניק.

אשכול זה ***נעול***

יהודה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > ה"חובות הלבבות" והפורום - לא מה שחשבתם!!
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext