| נשלח ב-22/4/2011 17:34 |
|
| |
יום הולדת שנתיים לפורום!!
מישהו (עט, אלא מי?) הזכיר לי שבשבת הקרובה ימלאו לפורום שלנו שנתיים!
יותר מ-190 אשכולות נפתחו, כמעט 2700 הודעות נכתבו, ועשרות אלפי עמודים נצפו.
נמשיך בע"ה לעדכן על כל מה שקורה בגזרת גרסטנר ושות'. בשביל זה אנחנו כאן.
אז שיהיה לנו המון מזל טוב!

|
|
| נשלח ב-22/4/2011 17:37 |
|
| |
מזל טוב !!!!
בשנה שעברה כתבתי את ההודעה ה1000 בציון השנה לפורום, זאת אומרת שהשנה נכתבו 1700 הודעות!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2011 17:39 |
|
| |
מזל טוב, עד 120 שנה!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2011 18:08 |
|
| |
יומולדת שמח לכולנו!!! שתהיה לנו עוד שנה מלאה בחומרים מבית EG הפקות, שלא נדע עוד צער וצרות ושיתמלאו פה עוד המון המון אשכולות!

|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2011 23:07 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2011 01:13 |
|
| |
אמן ואמן!! מזל טוב!!!   לשנה הבאה בהודעה ה 27,000... (הודעות שמחות בלבד!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2011 10:24 |
|
| |
מזל טוב!!!
שיהוי עוד המון שנים שמחות ומרנינות, ועוד המון עדכונים משמחים...
|
| נשלח ב-24/4/2011 16:10 |
|
| |
מזל טוב!!!

|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2011 17:22 |
|
| |
התלהבנו עם הקישוטים.... חכו למתנה האמיתית, רק תחזיקו לי אצבעות ותתפללו שזה יצא לפועל....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2011 00:44 |
|
| |
לפני שבועיים קיבלתי למייל שלי לצרכי הפורום, תזכורת מעט על כך שהפורום שלנו חוגג שנתיים בחול המועד. נו, אין חגיגה בלי עוגה ויומולדת כמו יומולדת מצריכה מתנה. איזה מתנה כבר אפשר לתת ליומולדת ווירטואלית? לכולם יחד ולכל אחד לחוד? בהבזק מחשבה של 3 בלילה, הזוי כמו שרק מחשבות של 3 בלילה יכולות להיות, דימיתי בנפשי לבקש מידידינו לבית אי.ג'י הפקות לפרוש את ברכתם אלינו. מותר גם להם להשתתף בחגיגה! התייעצתי עם שתיים. אחת אמרה שזה יכול להיות רעיון ואחת אמרה שזה יכול להיות רעיון די מגניב, כלשונה. למחרת בבוקר, יחד עם הלוחמה להסרת החמץ, סרו גם כל הרעיונות המוזרים. "את עושה צחוק? מי יקח אותך ברצינות?", חשבתי. לאחר שבוע, שוב בשעה מאוחרת כזאת, החלטתי לנסות בכל זאת – מקסימום קניתי לעצמי שם של טינאייג'רית קרציה ומתלהבת והלך על האינפורמציה מכל הגורמים החסויים..... ניסחתי סקיצה, עברו 24 שעות עד שקיבלתי אישור מרוחי, שהטקסט חף מטעויות דקדוקיות, עוד לילה של אתור כמה שיותר אנשים והטמעה נקיה של קישור לדף הפורום בפייס, נשימה עמוקה ו....... שלחתי! תשמעו, הם לא אכזבו החבר'ה! אתם מוזמנים להתרשם:
הבקשה ששלחתי : Hello! I'm writing in name of The Fans' Forum of Eli Gerstner /EG production. As far as I know, we are the only platform in the world which funneling all the information in one place. This coming Shabbat our forum is celebrating 2 years of intensive activity. it will be our greatest honor to get your wishes for that great day! If you can, please write me your wishes here or on the wall of that page. Thank you very much! תרגום: שלום! אני כותבת בשם פורום המעריצים של אלי גרסטנר / אי.ג'י. הפקות. ככול שאני יודעת, אנחנו הבמה היחידה בעולם שמרכזת את כל האינפורמציה במקום אחד. בשבת הבאה הפורום שלנו חוגג שנתיים של פעיליות אינטנסיבית. כבוד גדול הוא לנו לקבל את ברכתכם ליום הגדול הזה. תודה רבה!
הברכה היפה והמרגשת ביותר הגיע מאלי, או יותר נכון מאבי ( שעונה על הפניות למשרד של אי.ג'י. הפקות) בשם אלי: from eli: "Mazel Tov to all my brothers & sisters on this forum! 2 years...Wow! I really appreciate all of your support, you help me & inspire me to do what I love to do! Thank you! Have a great Shabbos! Love, Eli Gerstner" avi @ eg productions מאת אלי: מזל טוב לכל אחי ואחיותי בפורום הזה! שנתים....וואוו! אני ממש מעריך את כל התמיכה שלכם אתם עוזרים לי וממריצים אותי לעשות את מה שאני אוהב לעשות! תודה לכם! שתהיה שבת נהדרת! באהבה, אלי גרסטנר.
הבא בתור היה יהודה לייב סאקס שהזדרז לפרוש את ברכתו: Congratulations on "2" exciting years of covering all the amazing EG Production projects and news! Keep up to good work! מזל טוב על 2 שנים מרגשות של כיסוי כל החדשות והפרויקטים המדהימים מאת אי. ג'י. הפקות. המשיכו בעבודה הנפלאה!
יוסי שארף:
You guys are awesome! May you continue this great group for many years to come!
אתם גדולים, חבר'ה! הלוואי שתמשיכו את הקבוצה הזו עוד הרבה שנים!
יונה שלזינגר: Congrats on 2 years! Keep up the good work! We really appreciate it! מזל-טוב לרגל שתי השנים! המשיכו בעבודה הנפלאה! אנחנו באמת מעריכים את זה!
ויש גם את נחום מודס (בחור שעוזר ליוסי בחזרות ובהופעות-אחד מהבייביסיטרים) שכתב ברכה זהה לברכה של יהודה לייב.
מה אתם אומרים? אני מאד התרגשתי לקרוא את זה!
תודה לעט –על המשלוח למשרד של אלי ועוד, תודה לדניאל- על המשלוח ליונה שליזינגר, לרוחי- על התמריץ ולגרסטנרית – על ההתלהבות מאחורי הקלעים.
תוקן על ידי עטT ב- 03/05/2011 17:50:11
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2011 01:42 |
|
| |
כל הכבוד אילומינייט!!!

ותודה לכל המברכים!
|
| נשלח ב-3/5/2011 03:05 |
|
| |
אילומינייט - יש כבוד!!  כוחם של הטינאייג'רים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2011 14:14 |
|
| |
מרגש! אילמינייט - אין מילים. תודה ענקית על היוזמה ועל כל ההשקעה בפרוייקט הזה!
מחמם את הלב לראות את הברכה האישית והכנה כ"כ של אלי.
שמחתי כמובן לראות גם את הברכות של (לא ציינת מה תפקידם בכח, אז אני לוקח את התפקיד) יהודה לייב סאקס (הסולן האגדי של ישיבה בויס בעבר וסולן החבר'ה בהווה), יונה שלזינגר (סולן בולט באלבומים הראשונים של ישיבה בויס) ויוס שרף (חבר בהרכב 'טקנוי' ומנחה את רוב הופעות YBC LIVE)
|
|
| נשלח ב-9/5/2011 16:58 |
|
| |
תודה לכולם!
רוחי, ידידתינו מעבר לים, שהיתה שמחה להצטרף לכאן אם היא רק היתה מבינה עברית, שולחת את איחוליה:
To all my far but close related 'EG FORUM FAN siblings' out there!: I'm just amazed on your great project in jewish music. you just ROCK the ROADS! Keep ROLLING the TRACK for many more years! May your luck & success only SPEED up in the future! wishes, ur SIS! וגם מצרפת את האייטם הבא:
|
|