הבהרה
שלום רב
זה כבר כמה חודשים שהייתי מנותק מהפורום ומכל דבר שאינו קשור לילדי החביבים, תודה לכל המברכים ושתזכו להתברך בכל מילי דמיטב.
ועכשיו סוף סוף כשחזרתי עמד בפני מכשול שהניק שלי נעלם. פשוטו כמשמעו, לא הצלחתי להיכנס עם הקוד וזה לא שלח לי סיסמה למייל, אין לי מושג מה קרה ואולי מרוב שיכרון השמחה שעבר עלי עשיתי דברים שאני לא זוכר, פשוט זה המוצא הכי הגיוני שמצאתי
בכל אופן תתרגלו לראות אותי בשם הזה ולא בניק הנחמד שהיה לי אז : cantor_yos.
לפני כמה חודשים פתחתי אשכול שעורר רעש ומהומה נגדי שראיתי שזוכרים לי את זה כל מיני רעשנים למיניהם עד עצם היום הזה,
האשכול היה : "מה דעתכם על הלפגוט של היום לעומת הלפגוט של פעם" כדרכי אני לא מחניף לאנשים ואני משתדל לכתוב אך ורק את האמת ואת דעתי שאני חושב שהיא האמת אבל אני תמיד פתוח לרעיונות חדשים
כתבתי אז על התפתחותו של הלפגוט ואת הדעיכה הקלה שהיתה לו באותה תקופה, שוב אני מוכרח לציין שאין לי דבר נגד הלפגוט להפך אני מאוד אוהב לשמוע אותו ובעזרת השם שימשיך ככה עד מאה ועשרים
אני שמחתי לקרוא אז הן באישי והן בפורום שהלפגוט עדיין בשיא כושרו למעט אותם הסרטות שהועלו לאתר המקולל והמבורך קרי you tube על ידי כל האמנים, מבורך על הסרטונים המפרגנים שהועלו ומקולל על הפאדיחות שפורסמו.
אני מוכרח לציין שלאחר שראיתי את ההסרטות מהגאלה ומעוד הופעות שהיו לאחרונה מהחזן יצחק מאיר הלפגוט, הוא עדיין בשיא כושרו !
ולכל חזן ישנם ימים טובים יותר וטובים פחות,
אמנם ברוך השם קולו נפתח ונהיה יותר רחב וזה קצת פגע לו בליריות ויותר בנה אותו לכיוון הספינטו וזה בכלל לא מפריע לי ולהפך אני אוהב אותו ככה יותר מאשר כשהוא היה עם קול דק יותר.
טוב את החלק הקשה של ההתנצלות עברתי
ועכשיו אני מקווה שנבלה בטוב ובנעימים
וחברה תקבלו את כל מה שאני כותב בכיף וכביקורת בונה, אין לי שום ענין נגדכם, יש לי ענין בעד כבוד המוזיקה הכל כך משובחת שאנו מכנים אותה החזנות.
|
|