|
|
| נשלח ב-10/7/2011 11:52 |
|
| |
יאו!
זה טוב!
ההדגשה על ה me ?
אם כן - מסתבר שהוא לא יודע מה כתבתי עליו פה (דניאל, היית צריך לתת לו קישור במוצ"ש  )
נ"ב - מה ענית...?
תוקן על ידי אידי ב- 10/07/2011 11:56:50
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2011 23:30 |
|
| |
מגניב מגניב! אולי הוא יזכור אותך במוצ"ש הקרוב והפעם תוכל לתת לו קישור...  (אידי, את עובדת על תרגום או שנסתפק בגוגל טרנסלט?) _____ אידי, בדף הקודם התכוונת לשיר הזה? כי זה לא ממש חידוש שלהם... אני מכירה את המנגינה הזו מודבקת ל'בואי בשלום' לפני מלאאא זמן! וגם יצא לי לשמוע את זה בכניסה לחופה באיזה חתונה או שניים... אגב, מה את חושבת על הביצוע של אוהד פה? אני אהבתי !
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2011 00:15 |
|
| |
| אידי כתב: |  | יאו!
זה טוב!
ההדגשה על ה me ?
אם כן - מסתבר שהוא לא יודע מה כתבתי עליו פה (דניאל, היית צריך לתת לו קישור במוצ"ש  )
נ"ב - מה ענית...? |
|
וואו... סליחה שאני מגיב על זה רק עכשיו.. פשוט לא שמתי לב.
ההדגשה אכן היתה על ה-me. אפשר להבין את זה... הוא לא סולן או מישהו עם תפקיד בולט.
עניתי לו ש'בוודאי שאני מכיר אותך, אתם מפורסמים בכל העולם עכשיו...קליפים.. הופעות.... יש לכם הופעות בישראל עכשיו, נכון?'
אז הוא אמר שכן ושיש להם הופעה גם 'כאן בנתניה'
הוא לא זכר את התאריך המודיק ואמר שלא נראה לו שזה כתוב באתר
אז בשבוע שאחרי יצרתי איתו קשר דרך הפייס' והוא אמר שהוא ידאג לעדכן אותי לגבי התאריך המדויק ברגע שזה יהיה וודאי.
אילומינייט - לא נראה לי שגוגל יתסדר עם תרגום המילים הגבוהות של אידי... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2011 00:22 |
|
| |
חחחח יש מצב... =)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2011 19:38 |
|
| |
דאייי! מגניב!! לי בחיים זה לא היה קורה...רגע, אתה רוצה לומר שהוא ספרדי?ועוד משהו-אם אתה צריך מורה פרטי לאנגלית... מי אני שאלמד אנגלית ילדה בכיתה ח'... פשוטה בושותתת... 
תוקן על ידי תמנייה ב- 21/07/2011 19:39:58
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2011 22:36 |
|
| |
לא נראה לי שהוא ספרדי. הוא פשוט התארח אצל מישהו ספרדי ובא איתו לבית הכנסת.
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 24/07/2011 00:49:36
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2011 15:59 |
|
| |
| Illuminate כתב: |  | מגניב מגניב!
אולי הוא יזכור אותך במוצ"ש הקרוב והפעם תוכל לתת לו קישור...
(אידי, את עובדת על תרגום או שנסתפק בגוגל טרנסלט?)
אם תרגום גוגל זה מה שמונע מהם לקרוא... אני מוכנה לתרגם...
(אם כי נראה לי שגם אני אתקשה קצת להסתדר עם המילים שכתבתי )
_____
אידי, בדף הקודם התכוונת לשיר הזה? http://www.bhol.co.il/article.aspx?id=30015&cat=8&scat=51
כן.
כי זה לא ממש חידוש שלהם... אני מכירה את המנגינה הזו מודבקת ל'בואי בשלום' לפני מלאאא זמן! וגם יצא לי לשמוע את זה בכניסה לחופה באיזה חתונה או שניים...
כמה "מלא"? כי ממה שעמנואל אמר כשהתראיין אצל יוני קמפינסקי השתמע בפירוש שהם הדביקו את המנגינה למילים.
אגב, הם לא כאלה חדשים - זה לא שהם נולדו עם Candlelight ...
אגב, מה את חושבת על הביצוע של אוהד פה?
אני אהבתי !
אוהד ענק. (אהבתי גם את הכותרת - "אוהד חדש למכביטס" )
(אגב, בהקשר לזה נראה לי שאלך לחפש את אשכול השאלות הקטנות.)
הביצוע מעולה. המקצועיות, המקצועיות, איי.
אין חלטורות.
זה מה שעושה את המכביטס. את מיאמי. את הלהקות המשובחות באמת.
G-d helps those who help themselves .
|
| _________________
תוקן על ידי אידי ב- 22/07/2011 16:06:15
פורום_פרחי_מיאמי_החדש
אוהדי מיאמי, מעניין אצלנו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2011 23:36 |
|
| |
מסכימה מאוד עם אידי.
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 24/07/2011 00:51:44
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2011 01:08 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2011 20:27 |
|
| |
מפרגנים לך!  [quote] אם תרגום גוגל זה מה שמונע מהם לקרוא... אני מוכנה לתרגם... (אם כי נראה לי שגם אני אתקשה קצת להסתדר עם המילים שכתבתי ) רגע, אם הראיון נדחה, אפשר להקים חפ"ק תרגום... =) כמה "מלא"? כי ממה שעמנואל אמר כשהתראיין אצל יוני קמפינסקי השתמע בפירוש שהם הדביקו את המנגינה למילים. אגב, הם לא כאלה חדשים - זה לא שהם נולדו עם Candlelight ... מצטערת מאד לאכזב אותך, אבל אני מכירה את הדיסק של המכביטס עוד הרבה לפני candeleight... שמעתי אותו במשך כל ספירת העומר שנה שעברה (אם חושבים על זה, יוצא שזה ממש איך שהוא יצא) וגם אז כששמעתי את השיר הזה לא זכור לי שהתרשמתי ממנו כחידוש.. אז זה מעניין מה שאת אומרת לגבי הראיון אצל קמפינסקי... אוהד ענק. (אהבתי גם את הכותרת - "אוהד חדש למכביטס" ) (אגב, בהקשר לזה נראה לי שאלך לחפש את אשכול השאלות הקטנות.) הביצוע מעולה. המקצועיות, המקצועיות, איי. אין חלטורות. זה מה שעושה את המכביטס. את מיאמי. את הלהקות המשובחות באמת. נכון שזה שיר 'אוהדמושקוביצי' ??? מתאים לו מאד! G-d helps those who help themselves . מסתייגת מהמשפט הזה, אבל... אנחנו גם ככה ב overflow באשכול הזה [/quote]
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2011 18:50 |
|
| |
| Illuminate כתב: |  | מפרגנים לך!
חן חן... אחד האשכולות האהובים עלי. :)
אם תרגום גוגל זה מה שמונע מהם לקרוא... אני מוכנה לתרגם...
(אם כי נראה לי שגם אני אתקשה קצת להסתדר עם המילים שכתבתי )
רגע, אם הראיון נדחה, אפשר להקים חפ"ק תרגום... =)
בקצב הזה נראה לי שהוא כבר התבטל לגמרי. :(
כמה "מלא"? כי ממה שעמנואל אמר כשהתראיין אצל יוני קמפינסקי השתמע בפירוש שהם הדביקו את המנגינה למילים.
אגב, הם לא כאלה חדשים - זה לא שהם נולדו עם Candlelight ...
מצטערת מאד לאכזב אותך, אבל אני מכירה את הדיסק של המכביטס עוד הרבה לפני candeleight...
שמעתי אותו במשך כל ספירת העומר שנה שעברה (אם חושבים על זה, יוצא שזה ממש איך שהוא יצא) וגם אז כששמעתי את השיר הזה לא זכור לי שהתרשמתי ממנו כחידוש.. אז זה מעניין מה שאת אומרת לגבי הראיון אצל קמפינסקי...
המכביטס קיימים כבר כ 4 שנים, כשבתחילה ניהל אותם מוזיקלית דני לנדמן.
אוהד ענק. (אהבתי גם את הכותרת - "אוהד חדש למכביטס" )
(אגב, בהקשר לזה נראה לי שאלך לחפש את אשכול השאלות הקטנות.)
הביצוע מעולה. המקצועיות, המקצועיות, איי.
אין חלטורות.
זה מה שעושה את המכביטס. את מיאמי. את הלהקות המשובחות באמת.
נכון שזה שיר 'אוהדמושקוביצי' ??? מתאים לו מאד!
אילומינייט, תגישי מהר הצעה לאקדמיה ללשון העברית - יצאה לך כאן מילה חדשה ומוצלחת ביותר!
G-d helps those who help themselves .
מסתייגת מהמשפט הזה, אבל... אנחנו גם ככה ב overflow באשכול הזה
overflow - למה?
ואגב, למשפט הזה יש גם בסיס ביהדות - "וברכך ה' אלוקיך בכל אשר תעשה" - אם אתה עושה מה שצריך (=help yourself), אתה מקבל את ברכת ה'.
(למען האמת, אם היתה לי אפשרות לקשר ליוטיוב הייתי כותבת פרשנויות על כל מיני ביצועים שלהם, אבל אין לי יוטיוב. לא נורא, הפרשנות נאמרת בכל מקרה, אבל בע"פ...) |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 10:47 |
|
| |
סיקור מעולה... תודה רבה מעניין מתי יחזרו לביקור נוסף... _________ ""מה שטיפשי מכדי לומר, שרים."
|
|
|
|
|