בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

והפעם - דירוגי שירים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/7/2011 23:59 לינק ישיר 

אמנם לא מזמן הגעתי מלימוד ארוך עם קבוצת בטלנים (אני מקווה שכולם מכירים את הביטוי הזה) סתם שוטטתי בפורום, ורציתי לומר שדווקא אני מעדיף את השירים בעברית ולא באנגלית, כי מה לעשות ושפת התפילה והרינה היא רק בלשון הקודש עברית.
בכלל שירים שלא בעברית, אני לא יכול נפשית להתחבר אליהם, כי אלו שפות של גויים, וממש כמעט בלתי אפשרי להתפלל במלוא המשמעות שלא בעברית. סתם חשבתי לעצמי שחבל שאין לפרחי מיאמי כמה וכמה מחזמרים בעברית כך שיכולנו לנסות לדרג לא רק שירים. אמנם לא אגיד שלא מוצלח המחזמר בכיכובו של נחום סטרק (אפילו שאני מעדיף בעברית) אבל מפורום זה, אני מפנה קריאה לירחמיאל ליצור עוד מחזמרים, ואולי אפשר עם הצוות הישראלי (המזרח).
נראה לי שיצא נפלא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 00:07 לינק ישיר 

דווקא אני חושב שלא כדאי ליצור מנוף מלאכותי לשירים של מיאמי במצעד, כי כדאי לראות את התייחסות כלל המאזינים למיאמי, ומצד שני זה אולי סוג של אי אמיתה. ובכלל כמו שתמי אמרה, העיקר שאנו נהנה מהשירים...

אוי, מאוחר לי אני הולך לישון. מחר אני צריך לקום מוקדם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 00:09 לינק ישיר 

קצת גלשת מהנושא של האשכול, אבל לא נורא! לילה טוב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 01:22 לינק ישיר 

picpic כתב:
אמנם לא מזמן הגעתי מלימוד ארוך עם קבוצת בטלנים (אני מקווה שכולם מכירים את הביטוי הזה) סתם שוטטתי בפורום, ורציתי לומר שדווקא אני מעדיף את השירים בעברית ולא באנגלית, כי מה לעשות ושפת התפילה והרינה היא רק בלשון הקודש עברית.
בכלל שירים שלא בעברית, אני לא יכול נפשית להתחבר אליהם, כי אלו שפות של גויים, וממש כמעט בלתי אפשרי להתפלל במלוא המשמעות שלא בעברית. סתם חשבתי לעצמי שחבל שאין לפרחי מיאמי כמה וכמה מחזמרים בעברית כך שיכולנו לנסות לדרג לא רק שירים. אמנם לא אגיד שלא מוצלח המחזמר בכיכובו של נחום סטרק (אפילו שאני מעדיף בעברית) אבל מפורום זה, אני מפנה קריאה לירחמיאל ליצור עוד מחזמרים, ואולי אפשר עם הצוות הישראלי (המזרח).
נראה לי שיצא נפלא.

אוי ואבוי - כרגע הצעתי לך משהו באנגלית באשכול ה"שלום לכולם" שלך - - -
--
בלתי אפשרי להתכוון כששרים באנגלית? טוב, זה תלוי מה שפת האם שלך ועד כמה אתה שולט בעברית.
--
וגם אני מצטרפת לקריאה. מי מהחברים כאן אמר שהוא גר ליד המשפחה של ירחמיאל בירושלים? בפעם הבאה שהוא יבוא, אפשר להעלות את ההצעה - - -

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2011 14:13 לינק ישיר 

בס"ד-שיר יפה, ביצוע טוב
יעלה ויבוא-שיר מדהים
רווח-סולואים יפים (יוסי שיק יותר טוב משאול אלסין!)
יבוא-כל הכבוד לירחמיאל, שיר "על רמה", מה שאומרים
שמע ישראל מ"מי לה' אלי"-שיר פותח מצווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווין
מי לה' אלי-שקט ויפה
oh hashem-דומה ל"הנה מה טוב ומה נעים", שזה גם שיר מהמם.
הנה מה טוב 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2011 14:36 לינק ישיר 

הנה הדירוג שלי:

1.רווח-הסולו של שאול שם עשה את השיר
2.כי אתה הוא-שאול.....
3.כל ישראל ערבים..-התנועות שם פשוט מקסימות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2011 14:45 לינק ישיר 

המשך יבוא (המשכתי לכתוב דירוג עם הערות וששלחתי "ארעה תקלה אז לא היה לי כח להתחיל מחדש)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2015 11:26 לינק ישיר 

לכה דודי - מהדיסק משיח 
יחדשיהו - הסולו של שאול אלסון
שמע ישראל -  בעיקר את הסולו של רבינה אברמוביץ
ביום הוא - הסולו של עודד במיאמי 5
מודים - דוד פרלמן
stand-up - הסולו של דוד שפירו
מלך מלך - מי מי לד' אלי
משיח - מהמופע  ביד אליהו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2015 11:31 לינק ישיר 

1.לא בשמיים היא -החלק של הקולות השניים(לא..לא..)מאןד יפה ומיוחד!
2.נקדש החלק של עודד קריטי
3.ה יענה לנו החלק של דוד פרלמן
4.ברך עלינו מיבוא החלק השקט יותר עם הפסנתר שבסופו דיויד הרשקוביץ שר
5 מעם ה'-הסולו של דיןיד הרשקוביץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/6/2015 23:28 לינק ישיר 

הטוב -  בעיקר כי זה מזכיר לי תקופה מאוד יפה בחיים.. אבל גם כי זה שיר נפשי וכי אני אוהב את הסולו של יהודה גורקין 
מודים- כי זה שיר מדהים ו.. כי דוד פרלמן שר את כל השיר והוא מדהים. 
בסיעת דשמיא - השיר שלי מתקופת העבר של מיאמי, וזה תמיד מזכיר לי את הווידאו של מיאמי 5 איך שאיצי ספינר ועודד קריטי שרים שם סולו יחד מדהים מדהים מדהים. 
אשת חיל החדש - לחן יפה מאוד ושוב אני אוהב מאוד את הסולו של דוד. 
יבוא - שיר שנותן לי הרבה אנרגיות וכי זה מזכיר לי את הסולו של בנימין רבינא

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > והפעם - דירוגי שירים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.