בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אשכול הסיפורים והמליצות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/5/2011 00:12 לינק ישיר 
אשכול הסיפורים והמליצות

אשכול לסיפורים ולמליצות שלכם...
אני אתחיל כדי שתבינו במה הוא שונה מ"שיחה בפורום", שם זה פשוט שיחה בהמשכים וכאן כל אחד יספר את הסיפורים שלו... ( עדיף על פרחי מיאמי כמובן...)
הסיפור שלי בהופעה האחרונה של "פרחי מיאמי" בארץ 2010 . כאמור ההופעה היתה מדהימה ואת זה תוכלו למצוא בסיקורים. למי שזוכר את הצרחות בסוף בודאי יבין את הסיפור.
אחרי ההופעה כשפרחי ההופעה החלו יוצאים הסתערו עליהם האוהדות המושבעות. חלק מה'פרחים' הצליחו להמלט מבעוד מועד, ואילו החלק השני יצא מוקף בחומת שומרי הראש - של בחורי קעמפ חמד. שדרשו תמורת כל תמונה עשרה שקלים, וכמובן נהגו להפריע לתמונות האוהדים...
למי שזוכר הלך שם ממש טרוף, אחר יאיר, את ההרשקוביצים חיפשו אך משפחתם המליטה אותם מדלת צדדית...
לעומת זאת האברמוביצים יצאו בגאון בהאכב משפחתי מלא. שעקיבא בורח לצד, רבינא הולך עונה פה ושם לשאלות אבל לא נעצר לתמונות. ואילו יחיא נבהל וברח לאמא אברמוביץ...
אני ואחותי גם ההיינו שם מלוים את הפמליות, אחותי הביטה בהרכב האברמוביצי והפנה את תשומת ליבי לבחור גבוה בחולצה אדומה ואברמוביצי מאד בפרצוף, היא אמרה לי "זה האבא". אני הבטתי והשבתי לה נחרצות "לא זה חנינה" - זה הכי הסתדר לי שזה הוא. וכשהבטתי שוב זה היה בדיוק הוא!
מכיון שהכל מסביב היה בלאגן ומצלמות, איכשהוא הגעתי מול הבחור ושאלתי "R U Chanina?" הבחור - חנינה עמד מולי מהנהן בראשו בחיוך נבוך כמי שנתפס בקלקלותו, בקשתי רשות לצלם וצלמתי תמונה מטושטשת.
קצת סבכתי אותו, כמה אוהדות מסביב החלו לרדוף גם אחריו והכל בגללי...
האברמוביצים היו בדרכם החוצה משער החניה, אשה טרדנית שמחה על הציד - חנינה, שהוא לא כמו ה"פרחים" הסנובים של ימינו כדבריה... והחלה לשוחח איתו.
משפחתו התקדמה בלא להמתין לו, ואני ואחותי גם כן יצאנו מהשער נשענות עליו מבחוץ. איכשהוא שחרר חנינה ופנה לצאת. הוא התקדם ונראה מהסס, אחר כך פנה אלי ואל אחותי שואל נבוך אם אנו יודעות אנגלית... אנחנו הנהנו לחיוב. הוא רק רצה לשאול כיצד זיהינו אותו, או באנגלית "how did U know me?" ענינו לו שמסרטי מיאמי... הוא הנהן מחיך והתקדם לכוון משפחתו.
רק אח"כ כשאני ואחותי שחזרנו את השיחה, חשבנו שאולי יש עוד איך לזהות אותו. חזרנו וכמובן אחותי הנרגשת ישר החלה לקדוח בגוגל, היא הראתה לי נרגשת את פרופיל הפייסבוק של חנינה, ובו כתוב אקאפלה ועוד להקות. ואז הבנו למה התכוון הבחור...
אחותי כמובן השיגה את תמונות האלבומים שבהם חנינה מופיע, והחלה לקדוח גם על אקאפלה...

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/5/2011 00:23 לינק ישיר 

נראה לי שקוראים לו חייא ולא יחיא אני משום שאני אוהד הרשקוביץ מושבע הלכתי איתם והיה אדם חולה נפש שרדף אחריהם אחרי שאמר שהוא היה בכמה הופעות והם כמובן שלא הבינו מילה וכל אח ד שביתתכם איתם הוא ניסה להידחף עד שהם התחילו חיסרון לברוח מפחד והוא רודף אחריהם עד שנתקל בספסל וקיבל מכה ברגל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2011 00:32 לינק ישיר 

נראה לי אני יודעת למי אתה מתכוון... הוא שמר שם בחדרי ההלבשה ועל הבמה והרגיש האחראי. אבל עזוב לא חסרו טרדנים/יות בהופעה...
ובקשר לשם יש מלא טעויוות ואני מתעצלת לתקנם... sorry

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/5/2011 00:40 לינק ישיר 

לא נראה לי כי היה באזור שורה ראשונה לפי זכרוני האם ההית בסוף ההופעה ישר לידם כי היה שם ממש קצת אנשים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2011 14:04 לינק ישיר 

שפירו מה רע ב״חצי חיוך״? את מחרימה את האשכול הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2011 19:51 לינק ישיר 

ממש לא, אבל כאן זה לא רק סיפורים שמעלים חיוך... פשוט סתם דברים שקרו, ובא לכם לספר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/5/2011 20:35 לינק ישיר 

טוב, אני לא מתערבת יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2011 17:55 לינק ישיר 

תספרו גם אתם תסיפורים שלכם...
כאילו שאין לכם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/5/2011 20:17 לינק ישיר 

רק בקשה אחת:
בלי סיפורי מעריצים חמומי מוח.
אמנם הם הוזכרו כאן על דרך השלילה - ובכל זאת, לתת להם במה - זה לא הקו ולא הכיוון של הפורום.
יש מספיק סיפורים גם בלי לדבר על המטורפים ההם.
תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2012 23:08 לינק ישיר 

איזה טירופים?  שתפו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אשכול הסיפורים והמליצות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext