|
|
| נשלח ב-27/5/2011 16:29 |
|
| |
אידי, בתיק מקסיקו יש עוד איזושהיא עלילה, ב'רשת' עד איפה שאני עכשיו הוא רק מספר על האנשים, ועל הרבה, ולא נראה שיש קשר בין אחד לשני.
את נחמן גרשונוביץ אני ממש לא מחשיב, אני ממש לא אהבתי את הכתיבה שלו, יותר מדי דמיונות, ויותר מדי אקשן ילדותי סטייל חבורת מצוות.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2011 16:56 |
|
| |
נחמן גרשונוביץ - חבורת מצוות?? טוב, על טעם ועל ריח...
בכל אופן, נחכה להתרשמות שלך כשתגמור את "הרשת".
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2011 17:04 |
|
| |
ודרך אגב -

|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2011 17:13 |
|
| |
| עטT כתב: |  | אידי, בתיק מקסיקו יש עוד איזושהיא עלילה, ב'רשת' עד איפה שאני עכשיו הוא רק מספר על האנשים, ועל הרבה, ולא נראה שיש קשר בין אחד לשני.
את נחמן גרשונוביץ אני ממש לא מחשיב, אני ממש לא אהבתי את הכתיבה שלו, יותר מדי דמיונות, ויותר מדי אקשן ילדותי סטייל חבורת מצוות. |
|
או, יופי! עוד משהו שחושב כמוני. מלבד 'טעות אופטית' כל הספרים של גרשונוביץ דיי רדודים. כתיבה לא משו בכלל, דמיונות וקונספירציות מפה ועד להודעה חדשה, מריחוווווווווות בלי סוף נסיונות לדחוף לקורא ה'נבער' כמה שיותר 'אינטלגנציה' כללית וטכנולוגית, המון רשע וסוף צפוי.
ו-אידי, זה קורה לא מעט...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2011 17:30 |
|
| |
לא מסכימה! הספרים של גרשונוביץ כן ברמה. הכתיבה שלו יפה, ויש לו עלילות מתוחכמות וסוף ממש ל א צפוי! אני כן מסכימה שהוא מורח ומותח את העלילה יותר מדי על כמה שיותר ספרים - כי כך הוא יוצר יותר עניין ומרויח יותר כסף. אני אישית מאד נהנית מהם. אבל, כמו שהזכירה אידי: ״על טעם וריח אין להתווכח״.
|
|
|
|
|