בית פורומים פשוט מוזיקה

בקרוב אלבום חדש למקהלת הילדים 'שירה חדשה'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/5/2011 16:29 לינק ישיר 

אידי,
בתיק מקסיקו יש עוד איזושהיא עלילה, ב'רשת' עד איפה שאני עכשיו הוא רק מספר על האנשים, ועל הרבה, ולא נראה שיש קשר בין אחד לשני.

את נחמן גרשונוביץ אני ממש לא מחשיב, אני ממש לא אהבתי את הכתיבה שלו, יותר מדי דמיונות, ויותר מדי אקשן ילדותי סטייל חבורת מצוות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/5/2011 16:56 לינק ישיר 

נחמן גרשונוביץ - חבורת מצוות??
טוב, על טעם ועל ריח...

בכל אופן, נחכה להתרשמות שלך כשתגמור את "הרשת".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2011 17:04 לינק ישיר 

ודרך אגב -

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2011 17:13 לינק ישיר 

עטT כתב:
אידי,
בתיק מקסיקו יש עוד איזושהיא עלילה, ב'רשת' עד איפה שאני עכשיו הוא רק מספר על האנשים, ועל הרבה, ולא נראה שיש קשר בין אחד לשני.

את נחמן גרשונוביץ אני ממש לא מחשיב, אני ממש לא אהבתי את הכתיבה שלו, יותר מדי דמיונות, ויותר מדי אקשן ילדותי סטייל חבורת מצוות.

או, יופי! עוד משהו שחושב כמוני.
מלבד 'טעות אופטית' כל הספרים של גרשונוביץ דיי רדודים. כתיבה לא משו בכלל, דמיונות וקונספירציות מפה ועד להודעה חדשה, מריחוווווווווות בלי סוף נסיונות לדחוף לקורא ה'נבער' כמה שיותר 'אינטלגנציה' כללית וטכנולוגית, המון רשע וסוף צפוי.

ו-אידי, זה קורה לא מעט...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2011 17:30 לינק ישיר 

לא מסכימה! הספרים של גרשונוביץ כן ברמה. הכתיבה שלו יפה, ויש לו עלילות מתוחכמות וסוף ממש ל א צפוי! אני כן מסכימה שהוא מורח ומותח את העלילה יותר מדי על כמה שיותר ספרים - כי כך הוא יוצר יותר עניין ומרויח יותר כסף. אני אישית מאד נהנית מהם. אבל, כמו שהזכירה אידי: ״על טעם וריח אין להתווכח״.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פשוט מוזיקה > בקרוב אלבום חדש למקהלת הילדים 'שירה חדשה'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.