בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן הענק שלמה גליק "וכל החיים"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/5/2011 16:00 לינק ישיר 
הגדרות

לדעתי יש להוריד את כל ההגדרות והתארים למיניהם.
לא חזן לאומי. ולא בין לאומי. ולא עולמי. ולא ענק. ולא  מטאור. יש להבין שיש מאחורי כל התארים האלה אינטרסים ומחויביות וכמובן קצת כסף אני חושב שענין הפרנסה מוריד את ערך התפילה לדרגה מאד נמוכה .
והריצה אחרי המעות כאשר יש רצון להלעיט כמה שיותר את הקהל כדי לזכות בעוד שבת של תפילה .
עדיף להתפרנס בכבוד ממקור פרנסה קבוע עם בסיס איתן ואזי כל החלטורות  האלה יעלמו וכך גם כל לשון הרע והקנאות
למיניהם וכך נצא נשכרים יותר הן בתפילה אמיתית והן בכיבוד הזולת.
ראו לצערינו איך הדרדרו הדורות שהים צריך להעניק תארים מתארים שונים הן לבעל תפילה והן לרבנים.
תארו לכם אם רב כלשהוא לא יקבל את התואר הרב הגאון וכו' על גבי המודעות מיד תבואנה  תגובות חריפות כיצד פגעתם .
האם משהו היה מוכן להקרא היום הרב ..... הסנדלר . או רבי ... נפחא.
באמת תפסיק אם הלעג והתשבחות העצמיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2011 16:38 לינק ישיר 

ולגנוב מודעה שעיצבתי לדובלה הלר זה בסדר?

לקחו את אותו העיצוב והשתמשו בו לשלמה גליק. לא פייר!!!

לפחות שיתנו קרדיט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2011 17:48 לינק ישיר 

את דעתי על החזן החבר שלמה גליק הבעתי כאן בפורום כמה וכמה פעמים.
חרה לי מאוד ההשתלחויות האישיות כלפיו, גם בגלל שאני עומד בצד המבוקר מידי פעם, ואני בהחלט מכיר את ההרגשה. וגם בגלל ההיכרות החברית והמקצועית, ליד החזן גליק.
הייתי מסכים עם חלק מהנאמר כאן, לפני עשור. אז החזן גליק היה בוסר ופחות מקצועי. כיום, אני רואה בגאווה רבה את פירות  העבודה הקשה והסיזיפית שעשה החזן גליק בעשור האחרון, ואני מוריד בפניו את הכובע.
החזן גליק לימד את כולנו - החזנים בני דורו, שאפשר להגיע רחוק, ואפילו מאוד רחוק עם עבודה נכונה, כנות, יושר אישי וכבוד הדדי.
מהופעה להופעה ומשבת לשבת החזן גליק משתבח והולך. הולך? לא בדיוק.. רץ..
אני מאחל לחזן גליק, את מירב ההצלחה, ושימשיך להכות שורשים בארץ ובעולם!! מגיע לו.

(פרומער היקר, המודעה עוצבה ע"י מערכת "זו עירי" ועד כמה שידוע לי לחזן גליק אין קשר למודעה כלל.)

תוקן על ידי דובלה ב- 19/05/2011 17:50:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2011 19:02 לינק ישיר 
דובל'ה, יישר כח ענק!

איציק9876, אני גאה בך, איזו התנסחות נפלאה המבטאת את רחשי ליבנו, עמך ("פשוטי העם"...) חובבי החזנות מכל רחבי הארץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2011 22:05 לינק ישיר 
הבהרה

בשבחי את התנסחותו של איציק התכוונתי לסיפא של דבריו. בשאר החלקים קטונתי, ואשתדל בלנ"ד להמשיך לא להתערב.
ש"ש, אלכס

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן הענק שלמה גליק "וכל החיים"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.