|
|
| נשלח ב-2/5/2023 04:11 |
|
| |
איך נוכל להיות חלק מהמייל? האם עלי להיות פעיל יותר לפני שאבקש להיות חלק ממנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2023 05:17 |
|
| |
ayalambc
| jfinch כתב: |  | איך נוכל להיות חלק מהמייל? האם עלי להיות פעיל יותר לפני שאבקש להיות חלק ממנו? |
|
כן
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2023 06:14 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | איך נוכל להיות חלק מהמייל? האם עלי להיות פעיל יותר לפני שאבקש להיות חלק ממנו? כן |
|
אוקיי תודה! אני גם מקווה שהתגובה הזו תעבוד כי עדיין אין לי מושג איך להשיב לאנשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2023 21:12 |
|
| |
מישהו יכול להסביר לי מה האימייל של הפורום? יש הרבה דברים שאני רוצה לדבר עליהם אבל הם נמצאים "במייל הפורום". אבל אני בכל זאת אנסה לקחת חלק בשיחות למרות שאין לי מושג לאילו תמונות וסרטונים מהמייל של הפורום מישהו מתייחס. אני גם לא יודע איך להפוך לחבר רשמי בפורום, כי בכל פעם שאני מנסה לסמן את התיבה, זה אף פעם לא עובד, אבל אני עדיין כאן אני מבטיח! אני יודע שאני יכול לבקש את הסיסמה, אבל אני מרגיש מביך לבקש דבר כזה גדול.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2023 16:16 |
|
| |
| jfinch כתב: |  | | מישהו יכול להסביר לי מה האימייל של הפורום? יש הרבה דברים שאני רוצה לדבר עליהם אבל הם נמצאים "במייל הפורום". אבל אני בכל זאת אנסה לקחת חלק בשיחות למרות שאין לי מושג לאילו תמונות וסרטונים מהמייל של הפורום מישהו מתייחס. אני גם לא יודע איך להפוך לחבר רשמי בפורום, כי בכל פעם שאני מנסה לסמן את התיבה, זה אף פעם לא עובד, אבל אני עדיין כאן אני מבטיח! אני יודע שאני יכול לבקש את הסיסמה, אבל אני מרגיש מביך לבקש דבר כזה גדול. |
|
בשביל לקבל את הסיסמא אתה צריך להיות חבר פעיל מאוד. בגלל שאני לא מנהלת אתה צריך לשאול את אחד המנהלים, מיאמוש או שירה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2023 22:39 |
|
| |
| jfinch כתבה: |  | מישהו יכול להסביר לי מה האימייל של הפורום? יש הרבה דברים שאני רוצה לדבר עליהם אבל הם נמצאים "במייל הפורום". אבל אני בכל זאת אנסה לקחת חלק בשיחות למרות שאין לי מושג לאילו תמונות וסרטונים מהמייל של הפורום מישהו מתייחס. אני גם לא יודע איך להפוך לחבר רשמי בפורום, כי בכל פעם שאני מנסה לסמן את התיבה, זה אף פעם לא עובד, אבל אני עדיין כאן אני מבטיח! אני יודע שאני יכול לבקש את הסיסמה, אבל אני מרגיש מביך לבקש דבר כזה גדול. |
|
יש שם בעיקר תמונות. האמת שהיום בעידן הרשתות החברתיות כמעט הכל כבר מפורסם.. בעבר זה פחות היה קיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2023 22:56 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | | jfinch כתבה: |  | מישהו יכול להסביר לי מה האימייל של הפורום? יש הרבה דברים שאני רוצה לדבר עליהם אבל הם נמצאים "במייל הפורום". אבל אני בכל זאת אנסה לקחת חלק בשיחות למרות שאין לי מושג לאילו תמונות וסרטונים מהמייל של הפורום מישהו מתייחס. אני גם לא יודע איך להפוך לחבר רשמי בפורום, כי בכל פעם שאני מנסה לסמן את התיבה, זה אף פעם לא עובד, אבל אני עדיין כאן אני מבטיח! אני יודע שאני יכול לבקש את הסיסמה, אבל אני מרגיש מביך לבקש דבר כזה גדול. |
|
יש שם בעיקר תמונות. האמת שהיום בעידן הרשתות החברתיות כמעט הכל כבר מפורסם.. בעבר זה פחות היה קיים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הו, חבל, כי יש כל כך הרבה פוסטים בפורום עם סרטונים שאינם זמינים יותר. רציתי להגיב על כל כך הרבה דברים אבל אני מניח שעם הזמן חלק מהדברים הופכים לבלתי נגישים. חשבתי שאולי הם נמצאים במייל של הפורום אבל זה בסדר! אני עדיין אגיב על פוסטים ואחלוק את דעותיי בכל מקרה!
|
|
|
|
|