בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

- - - שימו לב - אשכול המייל - - -

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/5/2023 04:11 לינק ישיר 

איך נוכל להיות חלק מהמייל? האם עלי להיות פעיל יותר לפני שאבקש להיות חלק ממנו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2023 05:17 לינק ישיר 
ayalambc

jfinch כתב:

כן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2023 06:14 לינק ישיר 

AyalaMBC כתב:

כן
אוקיי תודה! אני גם מקווה שהתגובה הזו תעבוד כי עדיין אין לי מושג איך להשיב לאנשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2023 21:12 לינק ישיר 

מישהו יכול להסביר לי מה האימייל של הפורום? יש הרבה דברים שאני רוצה לדבר עליהם אבל הם נמצאים "במייל הפורום". אבל אני בכל זאת אנסה לקחת חלק בשיחות למרות שאין לי מושג לאילו תמונות וסרטונים מהמייל של הפורום מישהו מתייחס. אני גם לא יודע איך להפוך לחבר רשמי בפורום, כי בכל פעם שאני מנסה לסמן את התיבה, זה אף פעם לא עובד, אבל אני עדיין כאן אני מבטיח! אני יודע שאני יכול לבקש את הסיסמה, אבל אני מרגיש מביך לבקש דבר כזה גדול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2023 16:16 לינק ישיר 

jfinch כתב:
מישהו יכול להסביר לי מה האימייל של הפורום? יש הרבה דברים שאני רוצה לדבר עליהם אבל הם נמצאים "במייל הפורום". אבל אני בכל זאת אנסה לקחת חלק בשיחות למרות שאין לי מושג לאילו תמונות וסרטונים מהמייל של הפורום מישהו מתייחס. אני גם לא יודע איך להפוך לחבר רשמי בפורום, כי בכל פעם שאני מנסה לסמן את התיבה, זה אף פעם לא עובד, אבל אני עדיין כאן אני מבטיח! אני יודע שאני יכול לבקש את הסיסמה, אבל אני מרגיש מביך לבקש דבר כזה גדול.

בשביל לקבל את הסיסמא אתה צריך להיות חבר פעיל מאוד.
בגלל שאני לא מנהלת אתה צריך לשאול את אחד המנהלים, מיאמוש או שירה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2023 22:39 לינק ישיר 

jfinch כתבה:

יש שם בעיקר תמונות.
האמת שהיום בעידן הרשתות החברתיות כמעט הכל כבר מפורסם..
בעבר זה פחות היה קיים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2023 22:56 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
jfinch כתבה:

יש שם בעיקר תמונות.
האמת שהיום בעידן הרשתות החברתיות כמעט הכל כבר מפורסם..
בעבר זה פחות היה קיים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הו, חבל, כי יש כל כך הרבה פוסטים בפורום עם סרטונים שאינם זמינים יותר. רציתי להגיב על כל כך הרבה דברים אבל אני מניח שעם הזמן חלק מהדברים הופכים לבלתי נגישים. חשבתי שאולי הם נמצאים במייל של הפורום אבל זה בסדר! אני עדיין אגיב על פוסטים ואחלוק את דעותיי בכל מקרה!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > - - - שימו לב - אשכול המייל - - -
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.