בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

מהרגעים היפים ביותר בהיכל התרבות.. לכבוד יום ירושלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/6/2011 16:45 לינק ישיר 

שטרן חזן גדןל ןבזה אין לי ספק
אבל הביצוע הזה הוא לא כל כך מפתיע עד כדי...
הלפגוט עושה את זה יותר יפה ובן ציון מילר לא כל שכן וקוסוביצקי קל וחומר... והמיקרופון ? גם לערבי שעובד בשוק יש קול חזק
אני חושב ששטרן חזן מספר 1 אבל הביצוע הזה נו...

תוקן על ידי משה_ואהרן ב- 06/06/2011 16:48:50

מה יהיה איתנו ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2011 17:06 לינק ישיר 

הביצוע הזה מצויין, חסר לי בעיבוד קצת "ברען" מזרח אירופי אבל למנצח והמעבד אלי יפה יש העדפות אחרות.
הלפגוט עשה את זה בקונצרט האחרון מעולה גם קולית וגם "חזנית" והכניס כמה פראזות שאותי השאירו עם פה פעור...מעברים בין המינור למז'ור וקולרטורות מסובכות מאד. כוחו של החזן שטרן הוא בנקודות אחרות לגמרי והביצוע שלו לקטע הזה מיוחד ביותר.
ושוב אני שואל היכן כל החומרים הללו התחבאו כל השנים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2011 16:27 לינק ישיר 

שלום וברכה

הביצוע הזה נגע בי והשאיר עלי רושם רב

משה שטרן חזן למשפחת חזנים, ועוד לפני שלמד להגיד "אבא" כבר ידע לדבר חזנות, ולא פלא שזו התוצאה.

שטרן בחר להתחיל בסולם שמשה קוסוביצקי קיבע, ולעניות דעתי במקרה זה ששר ללא הגברה היה עדיף שיתחיל במי כדי שיצלצל טוב יותר, (הרי כולנו בקיאים בנפלאות הסאונד)

בכבוד רב
יוסי

לשעבר - cantor_yos

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2011 19:10 לינק ישיר 

cantor_yo2
מסכים אתך במאה האחוזים עם ה"רישא" של תגובתך אך בעניין הצלילים, שטרן נשמע מצויין וחזק לכל אורך המנעד שלו בטון הנוכחי (אפילו בלי הגברה) ולכן אין לו צורך להעלות את היצירה בטון גבוה יותר על מנת להישמע טוב יותר.
הבעיה עם חזנים טנורים מסויימים שמתקשים להפיק צלילים נמוכים מטבע סוג הקולות שלהם
 ולכן נאלצים להעלות את היצירה בטון אחד או יותר על מנת שצלילי הטונים הנמוכים יישמעו סבירים פחות או יותר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2011 01:33 לינק ישיר 

ביצוע מרשים.

חבל שבהסרטה א"א להנות מעוצמת קולו ללא מיקרופון כפי שבוודאי התרשמו הצופים באולם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > מהרגעים היפים ביותר בהיכל התרבות.. לכבוד יום ירושלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.