בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

איזו אמירה נפלאה! מאיר ברוך קאהן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/6/2011 01:39 לינק ישיר 
איזו אמירה נפלאה! מאיר ברוך קאהן

החזן מאיר ברוך קאהן.

חבל שאין מספיק חומר ממנו ברשת.

אחד החזנים הטובים כיום אם לא הטוב ביותר לדעתי (לא מכיר מקרוב אבל מהמעט שאפשר לשמוע הוא משוט חזן מדהים, יורש ראוי ליוסלה! ואין צורך להכביר במילים)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2011 02:49 לינק ישיר 

כבר כמה פעמים דובר עליו כאן בפורום. הוא חזן נפלא, אך נוטה קצת לחיקויים. זכיתי לשמוע כמה פעמים בלייב.( אגב, יש לו אחיין עם אותו שם "מאיר ברוך קאהן" וגם הוא חזן בחצר סאטמר והוא מחקה לא רע את הדוד שלו).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2011 17:26 לינק ישיר 

קאמרטון כותב:
אחד החזנים הטובים כיום אם לא הטוב ביותר לדעתי (לא מכיר מקרוב אבל מהמעט שאפשר לשמוע הוא משוט חזן מדהים, יורש ראוי ליוסלה! ואין צורך להכביר במילים)

אנא לא להגזים.
באמת אין צורך להכביר במילים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2011 17:38 לינק ישיר 

אני עוקב אחריו מזה זמן רב ואולם, כל / רוב ההקלטות שהועלו ביוטיוב לוו
"בשקשוק צלחות" של שמחות ולמיטב זכרוני זו הפעם הראשונה שהביצוע
נערך במתכונת"המתקרבת לקונצרט" גם אם לנושא החסות ( רובאשקין) זה
לא הועיל .

לעניות הבנתי ניכר כי הוא לא השכיל לרכוש לימוד מסודר בחזנות ,כפי שעשו
החזנים שטארק / למר -וחבל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2011 17:43 לינק ישיר 

לא למר ולא שטרק למדו במקום מסודר ועם כל הכבוד להם
לקאהן יש יותר יש יותר חזנות מלמר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2011 18:43 לינק ישיר 

משה_ואהרן - בתקווה שהנך בוגר "לימודי הליבה" להלן לינק ביאוגרפיה של למר מתוך האתר שלו :

http://translate.google.co.il/translate?hl=iw&sl=en&u=http://www.cantorlemmer.com/page-1&ei=0C72Tcz5LpGahQfIkOnWBg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CB0Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3D%2522yaakov%252Blemmer%252Bbio%2522%26hl%3Diw%26rls%3Dcom.microsoft:he:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7RNRN_en%26prmd%3Divns

( ללמוד מוזיקה בישיבה אוניברסיטה אצל החזן מלובני ,נח  שול +בן-ציון מילר ועוד,,,- האם זה עדיין לא לימוד מסודר)

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 13/06/2011 18:45:17

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 13/06/2011 18:51:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2011 01:11 לינק ישיר 

ממש לא מעניין היכן הוא למד או לא למד חזנות, הוא חזן בנשמה, יש לו קול עם צבע טוב, קול בשרני ומלא, הוא שר מהלב, יש לו אמירה מדהימה ואגב הוא גם נראה ומשפיע כירא שמים שלא ימכור את אמונת קונו בשביל כמה זוזים בזכות קולו. מה צריך יותר מזה?!

עוד יותר לא משנה אם הוא היה תחת שרביטו של חזן בדימוס מאיזה מכון בשפלה, אם הוא הסתופף בצלו של מחיה חזנות ידוע, שמא תלמיד הוא של ענק החזנים בדור הפלגה או שהוא למד חזנות אצל החזן המשטרתי הראשי בליווי תזמורת לבי ירננו בשפרעם.

אמירה כמו שיש לו לא שמעתי אצל הרבה חזנים בדור שלנו אם בכלל, בוודאי לא אצל אלה שמסתובבים עם תארים ותעודות (ואיזה דיסק מתוזמר אחרי אין ספור נסיונות באולפן סטרילי).

חקיין? אז הוא חקיין מעולה, כ"כ טוב שזה כבר חלק מאישיותו.

ולמה אני ככה כותב בשבחו? כי בא לי, לא מכיר אותו, בקושי שמעתי אותו. אבל אחרי סחורת החזנים הרדודה והצווחנית של ימינו כ"כ ריגש אותי לשמוע כזה חזן, שני חצאי הקטעים ביוטיוב טובים לי הרבה יותר ממאות פרקי חזנות של חזנים שהתפרסמו בשנים האחרונות.

למעשה חוץ ממה שיש ביוטיוב לא שמעתי אותו וגם מה שיש שם לא באיכות כ"כ טובה אלא חצאי פרקים. כ"כ לא שמעתי אותו לפני התיבה שזה המדד האמיתי. כל מה שכתבתי זה על סמך מה ששמעתי בלינקים שהבאתי בפתיחת האשכול.

אבקש שוב בכל לשון של בקשה, אם משהו יכול לשתף/ללנקק/להעלות באיזושהי צורה עוד בצועים של החזן הנפלא הזה אודה לו בכל לב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2011 08:53 לינק ישיר 

קאמרטון - לבקשתך להלן :החזן מאיר ברוך קאהן ,רבונו של עולם (ספירה) :

http://www.youtube.com/watch?v=EE7TZsb0oNg

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 14/06/2011 08:54:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2011 15:39 לינק ישיר 

תודה שרגא, ביצוע נהדר!

תודה גם לשולחים באישי, יישר כוח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2011 16:42 לינק ישיר 

מוסיקה היא שאלה של  טעם, ואני לא מתווכח עם מי שאוהב להאזין למאיר ברוך קהאן. אבל לעניות דעתי... בוודאי הוא תלמיד חכם וירא שמים בעל מעלות טובות רבות, אבל.... "חזן" הוא לא. הקטע "אחינו" שהיה בקישור הראשון היה מבוצע בלי שום תנועה-מוסיקאלית והנעה של המוסיקה, ארוך מדי, ודי מונוטוני. ועם כל הכבוד הראוי, הוא צריך המון-המון פיתוח-קול ולימודי-מסיקה מסודרים, לפני שאפשר יהיה לקרוא לו חזן. כרגע - או שהוא שר 'מהאף', או שפשוט הקול שלו לא יפה, לפחות לטעמי.
הבעיה הכי גדולה היום בעולם החזנות היא שכל מי שרוצה לשיר איזה שהוא פרק - קם ושר אותו. כולנו חכמים, כולנו נבונים, כולנו זקנים, וכולנו גם חזנים. כולנו יודעים את התורה, תורת החזנות. במקום להשאיר את המקצוע ביד אלו שבאמת מומחים בו - החזנות היום היא בבחינת "ידו בכל ויד כל בו". וככה זה גם נראה.
אני מקוה שאני לא מעליב אף אחד. אני רק כותב את מה שאני חושב. ובאמת שאני מאמין שקאהן יש לו הרבה סגולות ומעלות טובות. אולי אפילו הוא "בעל תפילה" טוב מאוד.
אגב, הערב הזה בבורו-פארק שבו צילמו את "אחינו" - הוא לא ערב שקשור לאותו שלמה רובשקין, שהורשע ב 15 סעיפי-אישום חמורים ע"י בית-משפט בארה"ב??? שלא נדע.... איזה חילול שם שמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2011 00:14 לינק ישיר 

פעם ראשנה שאני מתודע לחזן זה, באמת הפתעה נעימה תענוג.

וקאמרטון אם קיבלת לינקים שלא עלו בפורום, אנא העלה אותם כאן להנאתינו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2011 12:23 לינק ישיר 

"הרב" אלחנן, הכנסת לכאן נושא זר. שמו שלום רובשקין- לא שלמה, ומי שמך להטיף מוסר בשער? מי אתה להחליט מהם סעיפים חמורים ומה לא, והאם הוא בכלל אשם בהם? האם אתה כ"כ נקי שאם תבדוק הבולשת האמריקאי את כל חובותיך הכספיים שלא ימצאו רבב?  
 חילול השם? אתה זה שדואג לשם?
 קשוט עצמך...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > איזו אמירה נפלאה! מאיר ברוך קאהן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext