| נשלח ב-7/7/2011 11:58 |
|
| |
למה אסור לשמאלציסימו להביע את דעתו? מי שלא אוהב תגובה כלשהי, שלא יקרא אותו. מי שחושב שהוא יכול לעמוד בקריאת חומר כזה- שיקרא ושיהיה לו לבריאות. הפורום נועד לכל אחד להביע את דעתו. לא לתת מחמאות וללקק. מי שזה לא מתאים לו, שלא ישתתף. אני בעד מחמאות, בעד גישה חיובית, נגד קטילות ונגד דווקאיות. אבל לא ראיתי בדברי שמאלציסימו מעבר לביקורת חזקה, לא על התלמידים כי אם על האירוע. מי שיש לו חמאה על ראשו, שלא יעמטוד בשמש. ואם בכל זאת עמד, שלא יופתע שהכל נוזל על פניו. מי שמופיע בקונצרט פתוח לקהל, שלא יופתע אם חלק מהתגובות יהיו קטלניות. רוצה רק מחמאות? תשיר בשבע ברכות של בת הדודה...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2011 13:38 |
|
| |
איכסססס
יש כאן חברים שאני נגעל מהתגובות שלהם_
לבקר תלמידים?? אם הם היו חזנים אז מילא אבל הם קוראים לעצמם תלמידים! למה להיות אכזרייים
חלק מהלימוד הוא להופיע בפני קהל גדול. לשיר בשבע ברכות זה לא וזר לאף אחד להתקדם.
אל תהיו סליחה על הביטוי נאצים תהיו בני אדם
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2011 13:56 |
|
| |
רק נאצים?! אנחנו ההורים הביולוגיים של עמלק בכבודו ובעצמו, אנו הסרטן בגוף האומה, בגללינו אין תקווה לעם ישראל, כל עוד אנו פעילים מצב העם והארץ רק יחמיר...מה שנשאר זה להטיל מנת ציאניד לארובות ביתינו להורגינו על נשינו וטפינו ובא לציון גואל!
הרי על עוון העברת ביקורת שיטתית על בינוניות מגיע עונש סקילה שריפה הרג וחנק בכל התרבויות הנאורות. נא למצות עימנו את הדין וזריזין מקדימין למצוות!!!
תוקן על ידי שמאלציסימו ב- 07/07/2011 13:57:22
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2011 14:07 |
|
| |
נאצים? נו נו... אני הייתי יותר הולך על קניבאלים, אוכלי אדם, שודדי קברים, ציויינים ארורים, גיווואלללללד!!! נאצים זה כבר פאסה...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2011 20:42 |
|
| |
רבותי אני חושב שצריך להירגע קצת פה מכל הצדדים. ואני גם חושב שמצד אחד לא צריך להשתלח ולעקוץ וכ"ו לא חזנים ולא תלמידים. אבל מצד שני אי אפשר רק להגיד הכל מצוין דבש זה לא יהיה פורום רציני . ואפשר להחליף את השם ""לפורום מחמאות לחזני העולם"" לכן מותר להעביר בקורת ולהביע דעה אבל שזה יהיה בצורה מכובדת תרבותית ונאותה זה הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2011 21:19 |
|
| |
דרוש בדק בית בדחיפות, כל תגובה שהיא כנגד האלימות המילולית נגד חזנים נמחקת, זה לא בסדר ובכלל לא ברור אם זה מותר. אבקש את מנהל הפורום להחזיר את הסדר על כנו.
משהו פה רקוב
הפורום לא נועד רק לפוצי מוצי ופירגונים אבל כשמדובר בתלמידים צעירים זה לא המקום לשחרור לחצים.
בהצלחה לחברי לספסל הלימודים יוסי ואברימי בשבת
|
|
|
|
|