| נשלח ב-31/7/2011 02:32 |
|
| |
חוזרים ללימודים עם יונתן שיינפלד... לאיפה הגענו?
ללא מילים.

|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 10:43 |
|
| |
בדיוק עכשיו כשראיתי את ההופעות שיהיו בקיץ, חשבתי שיונתן כבר לא כזה כוכב פופולרי מבחינה מוזיקלית, (לעומת איציק דדיה למשל שעושה הופעות שלמות ויונתן רק מתארח). בסך הכל יש הרבה ילדי פלא מוכשרים ברמה שלו...
מה שבולט יותר זה המראה החיצוני הכובש שלו בכל התמונות, (וזה כנראה הסיבה העיקרית לזה שיש לו עוד מעריצים - שקוראים לעצמם: אוהדי יונתן שינפלד). אז בסופו של דבר זו התוצאה - מה לעשות???
[אגב, כבר מזמן חשבתי שאם יש איזו רשת חרדית של בגדים\משקפים\חליפות\וכד' שמחפשת דוגמן, יהיה להם מאד שווה מבחינה מסחרית אם הם יקחו אותו...]
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 12:41 |
|
| |
לא לא ל-א!! זה פשוט נורא!!! חדווה, אני ממש לא מסכימה איתך! אני מאוד מקווה שזו תהיה הפעם האחרונה שמישהו יוציא דבר כזה אווילי (אני שונאת להיות כזו בוטה וביקורתית, אבל הפעם אני חייבת, אז סליחה) ושלא יקנו את הדבר הזה! זה ממש מזעזע שמתחילים לשווק זמרים בצורה כזאת ולגרום לילדים תמימים להתחיל להעריץ ככה אנשים!
וחוץ מזה-מה נראה להם??? שאנשים שלא הולכים לקנות תיק של טוויטי או סתם דמות מצויירת אחרת, ילכו לקנות תיק/מחברת של איזה זמר??? באמת שאני לא מבינה אותם!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 12:44 |
|
| |
מה היחצנות המזעזעת הזאת? לשים ילד חרדי על עטיפות של ספרים ומחברות רק בגלל שהוא זמר ולעשות ממנו סופר סטאר? הוא לא ג׳סטין ביבר עם כל הכבוד וגם לא צריך לנסות לחקות אותו. לדעתי זה כבר ממש מוגזם, מילא פעם הוא עשה פרסומת לשוקו, שיצטלם לדיסק שלו, אבל עד כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 13:44 |
|
| |
אני גם לא מבין מה הקשר בין זה שהילד יודע לשיר טוב (וקול יפה) ולכן לשים תמונה שלו על מחברות...... אם בגלל היופי אז יש ילדים יותר יפים.....
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 14:20 |
|
| |
הצברי, זה הכל בשביל פרסום ויח״צון. רק חבל מאד שזה נעשה בצורה כל כך לא יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 14:20 |
|
| |
אגב, דניאל מאיפה הבאת את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 18:39 |
|
| |
יחצון........ לייחצן אותו מהציבור החרדי... חח סתם
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2011 20:42 |
|
| |
תמניה, לא הבנתי מה לא הסכמת איתי.
אני לא בעד השטויות האלו, רק אמרתי שאני מבינה את הגורמים שהביאו לזה, כמו שכתבתי מסתבר שהילד נראה להם לא פחות יפה מהקול שלו, אז זו התוצאה - מה לעשות? (ולצערנו זה לא הדבר הכי גרוע בדור של היום...)
מעניין מה חושב על כך האובייקט המרכזי בעצמו...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2011 20:11 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | | אגב, דניאל מאיפה הבאת את זה? |
|
סריקה מתוך עלון בשם 'שבתון'
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2011 23:53 |
|
| |
אהה... תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 19:55 |
|
| |
מוזר שעושים ממנו דומן..... עדיין ילד חוץ מזה לא מתאים לדעתי להתחיל עם כל הקטע של תמונות על מחברות וכאלה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2011 10:51 |
|
| |
רעיון יפה , בהצלחה !
|
|
|
|