|
|
| נשלח ב-20/11/2011 03:07 |
|
| |
לדעתי שלמה קרליבך.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 18:18 |
|
| |
איייייייייייייייייין על אבריימל אני מאד אוהבת את מבד אבל כמו שהצברי אמר,פריד עשה את הכככככככככככככל בעצמו והוא גם מלחין עננננק
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 08:55 |
|
| |
אבריימל הוא המלך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 09:41 |
|
| |
אוף, איזה אשכול ענק, יפהפה ומלא תובנות. עט, אייכה? לקרוא את זה ולהתמוגג שוב מהניתוחים החדים והקולעים אל השערה שלו. אני בעד אשכול של "מיהם גדולי פרשני המוזיקה החסידית", אלא שמטעמים מובנים של חוסר קריטי במשתתפים באשכול זה לא יוכל להיות כאן... (אולי נצליח איכשהו לקשר את זה למיאמי ואז נארח אנחנו את האשכול?) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 12:12 |
|
| |
| אידי כתב: |  | אוף, איזה אשכול ענק, יפהפה ומלא תובנות. עט, אייכה? קופץ מדי פעם, קורא (אם יש מה) ומגיב (אם יש מה, ובדרך כלל אין....)לקרוא את זה ולהתמוגג שוב מהניתוחים החדים והקולעים אל השערה שלו.  אני בעד אשכול של "מיהם גדולי פרשני המוזיקה החסידית", אלא שמטעמים מובנים של חוסר קריטי במשתתפים באשכול זה לא יוכל להיות כאן... יש כזה דבר 'פרשני מוזיקה חסידית' ??(אולי נצליח איכשהו לקשר את זה למיאמי ואז נארח אנחנו את האשכול?) מה שאני כבר לא מבין שנים זה למה כל החבר'ה משם לא באים לכאן לדבר, אם הם אוהבים מוזיקה חסידית מסוימת (מיאמי) אז הם ודאי אוהבים מוזיקה חסידית בכללות.נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 12:35 |
|
| |
מסובך להגיב בתוך ציטוט עם האפליקציה, אז לא נוכל לעשות הפעם "מלחמת צבעים"  מילא! נגיב לפי מספר ההערות שלך. ובכן: 1. אתה נכנס, כוחאש נכנס, אני נכנסת... מי עוד, חברים? (אגב, טום888 (זה לא TOMS !) ומחבבת: ברכות על ההחייאה (המלאכותית, אז מה) לקצה דיון פה בפורום! אתם יודעים, פעם היו פה ימים טובים. אולי עוד יהיו.) 2. תסמיק תסמיק, זה בריא  3. בטח יש! פרשן מוזיקה חסידית = אדם המתמצא במוזיקה החסידית הן בבקיאות והן בעיון. ההגדרה לא סופית, אגב. אפשר לשפץ. 4. אוה, נכנסנו כאן לשאלות פסיכומטרי! "אם כל המלפפונים כחולים, האם זה אומר שכל הכחולים מלפפונים?" ואם נעזוב לרגע את הפסיכומטרי, אז אני יכולה לענות רק על עצמי: אוהדת מיאמי-מכביטס אני כן. אפילו מוכנה להתחרות בתחרות הפרשנים שלהם. אבל מי זה אפרים מנדלסון, למשל, אין לי מושג! לעומת דייויד הרשקוביץ, למשל, שעליו כתבתי בזמנו סקירת אורך מושקעת. ככה שחוץ מדיונים שאכן נוגעים למוזיקה באופן כללי, הגיוני שלא בהכרח תהיה חפיפה. נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אידי ב- 25/07/2014 12:35:56
פורום_פרחי_מיאמי_החדש
קומו, אוהדים!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 15:08 |
|
| |
| אידי כתב: |  | מסובך להגיב בתוך ציטוט עם האפליקציה, אז לא נוכל לעשות הפעם "מלחמת צבעים"
מילא! נגיב לפי מספר ההערות שלך.
ובכן:
1. אתה נכנס, כוחאש נכנס, אני נכנסת...
מי עוד, חברים?
(אגב, טום888 (זה לא TOMS !) ומחבבת: ברכות על ההחייאה (המלאכותית, אז מה) לקצה דיון פה בפורום! אתם יודעים, פעם היו פה ימים טובים. אולי עוד יהיו.)
2. תסמיק תסמיק, זה בריא
3. בטח יש! פרשן מוזיקה חסידית = אדם המתמצא במוזיקה החסידית הן בבקיאות והן בעיון.
ההגדרה לא סופית, אגב. אפשר לשפץ.
4. אוה, נכנסנו כאן לשאלות פסיכומטרי! "אם כל המלפפונים כחולים, האם זה אומר שכל הכחולים מלפפונים?"
ואם נעזוב לרגע את הפסיכומטרי, אז אני יכולה לענות רק על עצמי:
אוהדת מיאמי-מכביטס אני כן. אפילו מוכנה להתחרות בתחרות הפרשנים שלהם. אבל מי זה אפרים מנדלסון, למשל, אין לי מושג! לעומת דייויד הרשקוביץ, למשל, שעליו כתבתי בזמנו סקירת אורך מושקעת. ככה שחוץ מדיונים שאכן נוגעים למוזיקה באופן כללי, הגיוני שלא בהכרח תהיה חפיפה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אידי ב- 25/07/2014 12:35:56
פורום_פרחי_מיאמי_החדש
קומו, אוהדים!
|
|
ששש לא לגלות
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2014 23:57 |
|
| |
לגמרי
| קצת_שמחה כתב: |  | ללאצלהכיקטןשלספק! ''מרדכיבןדוד'' בגללהקול השיריםהרגש ומהלא... קחואתפרידלמשלששםליקניטשיםעלהשיר'כמהטובשנפגשנו' שהואשירעבריבסה''כוצריךלשיראותוחלשולאכך: אויכמהטווובכמהטוובשניפגשנווו |
|
תוקן על ידי שולם_עליכם ב- 23/10/2014 23:59:17
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2014 00:01 |
|
| |
מרדכי בן דוד - ורדיגר - MBD The one and only
עם כל הכבוד לאברהם פריד, המלך היחיד הבלתי מעורער, כמה רמות מעל כולם הוא כמובן מרדכי בן דוד. זה המייקל ג'ורדן של המוסיקה החסידית. כל שיר שהוא מבצע, גם אם זה לא שיר שלו, הוא משדרג אותו בכמה רמות. קחו לדוגמה את "כה אמר" של חיים בנט וקחו את הביצוע של בן דוד קחו לאחרונה "את אחי" של רזאל ותשמעו את הביצוע של מרדכי. חפשו את השיר היחסית חדש "ותערב" - אין דברים כאלה.
אברהם פריד שר יפה, יש לו קול טוב, אבל הוא מתאמץ לשעשע אותנו, עם כל מיני גימיקים וזמרים אורחים. לצערי לא יצא לי לראות את בן דוד הרבה זמן בהופעה אבל אין לי ספק שבנוכחות שלו הוא לא צריך שום גימיק, הוא פשוט עומד ושר הכי טוב שאפשר.
ואני בכלל לא מדבר על שום זמר חדש ממצעד פזמונים כזה או אחר
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2014 07:52 |
|
| |
לא יאומן. עדיין מדברים פה לעניין. שולם עליכם! ולעניין פריד: אני סבורה שההגשה שלו יוצאת מגדר הרגיל (שלא נדבר על קול הפעמונים). מה דעתך לגבי הביצוע שלו ל"זיידי" באלבום Moshe Yess Tribute , ואפילו בהשוואה לביצוע של יס עצמו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2014 16:55 |
|
| |
חחחחחחחח אהבתי תקטע של ההחיאה -בואי נקןווה שהיא תעבוד כי לא זז כאן כמעט כלוווווווום................... ובקשר לפריד-עם כל הכבוד למרדכי שהוא אכן האבא של המוזיקה החסידית אין על אבריימל שמה שהוא ישיר יהיה וואווווווווו-כבר אמרו את זה כמה וכמה אנשים בתעשיית המוזיקה............ אתה צריך להיות בהופעה שלו כדי להבין מי זה אבריימל וכשתיהיה שם תדבר אחרת..........
|
|
|
|
|