אז זה הוא אני לקראת סוף בין הזמנים יש לי סוף סוף זמן לשבת על המחשב ולהגיב אחרי גיחה למופע ואחרי הטיולים הקמפים ושאר הענינים על מה שהיה ועל מה שאחרי.
אז קודם כל מבחינתי היה אחלה מופע וזה מסוג המופעים שכל פעם שאני נזכר בהם אני מתרגש ומתרגז למה הם נגמרו אבל שמח שלכל הפחות יש וידאו לראות כל הזמן ומכיון שהיתי הרבה בדרכים ובטיולים שזה אומר הרבה ישיבה ברכב אז היה לי זמן לראות את הכל הרבה פעמים וזה פשוט הנאה איך מיאמי מופעים והזכירו את זה כולם איך יש ביניהם חיבור ואפילו פנטומימה מסוימת איך כל אחד מרמז לשני והוא מבין.
השיר הכי שמח מצחיק ומקפיץ זה Oh Hashem איך הם עושים אם הכינורות חבל על הזמן.
השיר שהזכיר לי את ימי העבר של מיאמי הוא תורה תבלין איך שהם הציגו את השיר אומנם הם קצת שכחו אבל זה מזכיר לנו שהם בסה"כ ילדים.
עוד דבר הרבה כתבו פה על זה מיאמי ישראל נראו כאילו עומד להרביץ להם אבל צריך לזכור שהם פעם ראשונה בחייהם על במה.
ודבר אחד שהפריע לי והיה מי שכתב על זה כבר זה הקטע שמיאמי ישראל שרים בעברית ולא בלשון הקודש כמו מיאמי ארה"ב שזה נכון אם אתה אמריקאי ואתה שר בעברית יותר קל לשיר בלשון הקודש מאשר שאתה ישראלי ואז אתה שר בעברית אבל זה צרם לי כי הם עצמם לא ידעו מה לעשות יתחילו בעברית עברו ללשון הקודש וסיימו שוב בעברית אני חושב שכדאי מאוד שישפרו את העניין הזה.
ועוד דבר מצחיק שקרא לי בחופש באחד הנסיעות בערך ב-1:00 בלילה אחרי כמה לילות שכמעט לא ישנתי אז ישבתי ברכב שמתי את האלבום מי לה' אלי ונמנמתי לי ואז התעוררתי בשיר האחרון עד מתי ופתאום גיליתי שהוא אחלה שיר קצבי יפה ומעיקר מהנה יכול להיות שבגלל השעה המאוחרת והעייפות הרבה החלטתי כך ויכול להיות שהוא על באמת כך כי עובדה מי אז אני שומע אותו הרבה.