|
|
| נשלח ב-8/9/2011 10:55 |
|
| |
מילקי - סופרן על! לא סתם!!! מי שזוכר - בפעם הראשונה ש"מלך" עלה על הבמה - נראה לי שזה היה בפסח תש"ע - רבינא נשמע, בהרמוניה המפורסמת, כאילו שהוא שר רגיל - בכלל לא הרגישו עליו את העליה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2011 15:18 |
|
| |
עכשיו בואו נדבר על מיאמי מזרח [לדעתי צריך לפתוח אשכול חדש אבל אני פוחדת שתוציאו אותי מהפורום] לדעתי הסולנים הגדולים שם הם: 1] יצחק מלץ 2] יחזקאל רואו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2011 17:58 |
|
| |
מכייפת חמודה לא כ"כ מהר יוציאו אותך....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2011 21:10 |
|
| |
לעניות דעתי: מיאמי - דוד פרלמן (לא סגור על זה) מיאמי מזרח - יחזקאל רואו (סגור על זה)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2011 21:09 |
|
| |
במיאמזרחים הכי אהבתי את ההוא עם הקול המתנגן (זה עם המבטא האמריקאי), רק תשאלו אותי איך קוראים לו - - -
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2011 23:24 |
|
| |
יצחק מלץ? כן, יש לו קול מדהים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2011 01:29 |
|
| |
טוב. אז אתחיל ממערב ואומר ש-חייא היה תחליף גרוע לרבינא בשיר מלך (בבניני האומה כמובן....) ובמזרחים אני ממש לא אוהבת את מלץ! אני אוהבת את וואנג הוא כזה חמוד ושר מאד מאד מאד יפה!!!! זתומרת יש לו הופעת במה טובה מאד!!! גם הקטע עם הפאות מוסיף נופך.....ומאלו שאינם סולנים אהבתי את נועם סגל...את רואו אהבתי בשיר תורה תבלין חוץ מהקטע שהוא נראה מסכן ולחוץ, עד כדי כמעט איבוד קול, מירחמיאל...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2011 15:28 |
|
| |
אין מה לדבר מלץ עולה על כולם במיאמימזרח
נ.ב. האם הוא חבד"י?
תוקן על ידי אידי ב- 11/09/2011 18:52:49
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2011 16:00 |
|
| |
| Miamit כתב: |  | טוב. אז אתחיל ממערב ואומר ש-חייא היה תחליף גרוע לרבינא בשיר מלך (בבניני האומה כמובן....) |
|
מיאמית?! לא התבלבלת?!  מבחינתי התחליף עולה על המקור..! (רק בסולו הספצפי הזה..) לדעתי, חיא הולך לכבוש את כתר הסולן הבא, אחרי שרבינא יפנה ברוב כבוד את הבמה.. יש לו צבע קול נורא מתוק בשילוב של עוצמה.. (כמו לכל אברמוביץ' טוב...)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2011 19:15 |
|
| |
גם אני חושב שהתחליף עדיף על המקור. אגב הסולו הכי אהוב עלי מההופעה השנה הסולו של חייא בשיר "ישיש" איזה דיוק חבל"ז. הקטע אם ירחמיאל ויחזקאל רואו בתורה תבלין פשוט מגוחך הוא כמעט ושוכח את המילים... בקשר לקול שלו הוא שר מאוד יפה אבל כמעט ולא שומעים אותו וגם הוא פשוט לא יודע להופיע על בימה, דחוף שיפור רציני, בסרטונים רואים את זה בברור ביחוד בקטע שהוא מחזיר לריצ'י את המיקרופון הילד פשוט לא יודע מה לעשות עם עצמו...
ואין ספק שרבינא הוא כרגע הסולן הבולט
|
|
|
|
|