|
|
| נשלח ב-26/9/2011 15:11 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | | חמוד מאוד הקליפ, אלא שהמילים "אשרי יושבי ביתך עוד יהללוך סלה" לא ממש מובעות כאן, או שהם בעצם לא רצו להביע כלום אני לא יודע, |
|
נראה לי שהם ניסו להביע את זה בצילומים בבית כנסת.........
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2011 19:17 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | טובבבבבבב....
התרשמותי:
*שיר מצוין, לחלקנו כבר יצא לראות אותו בגרסת הופעה פיראטית..
*הקליפ מלא אקשן, אבל גם מבולגן מדי ולא ברור מה הם התכוונו להביע
*העיבוד קצת יותר מדי מוגזם, אבל זו ככל הנראה גרסת רמיקס. להערכתי, באלבום תהיה גרסה עם מוזיקה חיה.
*קיים מחסור חמור בסולנים חדשים
*קלטתם את הילד בסוף? זה מוישי גרסטנר, הבן של אלי!!
אל תשכחו שזו היתה ההופעה האחרונה של יעקב מרדכי במסגרת ישיבה בויס, ואלי בא לשדר מסר:
יש יורש ליעקב מרדכי!!
הוא פשוט מתוק! והקול שלו כנ"ל.
הכל (הקול..) נשאר במשפחה.
הלכתי לחרוש על זה.
|
|
אני מסכים אם כל מילה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2011 23:35 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | | פסנתר אני לא אוהב קיפוחים,זה עושה לי לא טוב... מה עם יעקב גרסטנר (בן אליעזר)? (שאגב גם הוא נורא מתוק) |
|
מה אני אשם שהוא לא מופיע בקליפ?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 15:00 |
|
| |
בכלל לא באתי להאשים אותך במשהו, רק שאלתי על סמך מה שכתבת על גרסטנר הקטן, אבל האמת לא נראה לי שאלי אם אכן יכניס את בניו, יעשה כזה קיפוח!!! קודם הגדול אח"כ הקטן....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 20:32 |
|
| |
עט, חוץ מזה שזה צולם בבית כנסת (שבקושי רואים אותו, העריכה מאוד מסחררת) אין פה עוד שום עניין שמביע אז מה הקטע לפחות שיראו אותם קצת מתפללים או עושים משהו... אגב זה הקליפ שהולך להיות בדיוידי החדש כמו שבחי וכל המתפלל?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 12:41 |
|
| |
הקליפים שלהם לא באים לבטא רעיון מסוים הם באים לשמח ולהעלות חיוך בדיוק כמו השירים עצמם! וכאן בעצם אפשר לפתוח דיון נוסף לגבי הקשר בין מילות הטקסט ללחן... הקליפ אכן קצת מבולגן אך תפור בדיוק עבורם כי כך גם השירים עצמם מלאים רעש ובלגן. אני אישית אהבתי את הקצב של השיר עצמו, את הקליפ אהבתי פחות אבל הוא חמוד ומעלה חיוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2011 12:16 |
|
| |
טוב, עברתי על הקליפ כמה פעמים... דווקא אהבתי את הריקוד המקורי של השיר הזה. אז אם הם מתכוונים להכניס את הקליפ הזה בDVD (ומסתבר שכך...), אז שלא יוותרו בבקשה גם על גרסת ההופעה... מה עוד? הקול של עזריאל מעולה שם. על ימ"ג מי מדבר בכלל... אבל יודעים מה? עדיף מבחינתו לפרוש בשיא. ככה יזכרו אותו הרבה יותר לטובה מאשר אם ימתח את הזמן עד הרגע האחרון. השיר עצמו חמוד - לא כמו אתה קידשת ו/או אפילו שמו של מלך, אבל עדיין נחמד :)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 01:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 13:09 |
|
| |
נה. נוסח שלאגר. בלי שמץ בקיאות במה שהם כותבים. איפה "זה הקליפ האחרון של ימ"ג המיתולוגי" (כן, כן, הרבה אנשים מכירים אותו, בתור "הילד הקטן מ"כל המתפלל" (  ). ממש לא רק אוהדי ybc שרופים), איפה משהו שמראה שבכלל העפתם מבט בקליפ... ולא שציפיתי שהם יעיפו כאן מבט כדי להרחיב את הידע שלהם ולקלוט שמדובר בקליפ העברת-שרביט היסטורי. אבל מה? לפחות לא כתבו "חבורת דרדקים מצווחים" כמו שהם אוהבים לכנות את מיאמי (  ) ... נו, גם זה משהו 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 15:26 |
|
| |
| אידי כתב: |  | נה.
נוסח שלאגר.
בלי שמץ בקיאות במה שהם כותבים.
איפה "זה הקליפ האחרון של ימ"ג המיתולוגי" (כן, כן, הרבה אנשים מכירים אותו, בתור "הילד הקטן מ"כל המתפלל" (  ). ממש לא רק אוהדי ybc שרופים), איפה משהו שמראה שבכלל העפתם מבט בקליפ... ולא שציפיתי שהם יעיפו כאן מבט כדי להרחיב את הידע שלהם ולקלוט שמדובר בקליפ העברת-שרביט היסטורי.
אבל מה? לפחות לא כתבו "חבורת דרדקים מצווחים" כמו שהם אוהבים לכנות את מיאמי (  ) ... נו, גם זה משהו  |
|
כן ככה הם קוראים המון למיאמי וזה כבר מעצבן כי זה ממש לא נכון
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2011 21:39 |
|
| |
טוב, אז לאחר שמספר אנשים הפצירו בי אני מגיב פה בפעם הראשונה... לקליפ התוודעתי משיחת טלפון עם פסנתר_כנף ביום שהקליפ יצא. הוא אמר לי שהעריכה ממש טובה וכו' אז לא יכולתי לעמוד בפיתוי (הייתי חייב לראות את העריכה!) אז קודם כל, בפעם הראשונה השיר ממש לא תפס אותי. הוא היה נשמע לי רעשני ואלקטרוני מדי (כמו כל השירים של YBC?) וגם העריכה של הוידאו שיגעה אותי. הילדים על הרקע הזוהר הזה והפרצופים שהם עושים? לא קשור. בפעם השניה הקשבתי גם לשיר, אני חייב להגיד שהשיר דיי מקפיץ ושאחרי הפעם השניה היו עוד הרבה פעמים... קצת הפריע לי האלקטרוניקה (אבל אחרי כמה פעמים זה עבר לי) והקטיעה המעצבנת של הקול של YMG, נו באמת! תנו לשמוע קצת את הקול שלו! (גם זה עבר לי) הקולות ממש טובים של רוב הילדים שם. אהבתי במיוחד את הקול של מענדל (שהפך להיות הצלצול שלי בקטע ה"נה נה נה" שלו) ואיך אפשר לפספס את מוישי הקטן בסוף שמעלה לי חיוך כל פעם שאני רואה אותו... בקיצור,אלי ידע איך לקנות את האנשים. דבר אחד הפריע לי (ועדיין לא עבר) זה הצעקות שלהם. כשאני שומע את השיר אז עוד מילא, אבל לראות אותם בוידאו צורחים עד פקיעת ורידים? כואב לי הלב... לסיכום, שיר יפה (בלי הרבה מילים) ואלקטרוני (לפעמים OVER). העריכה נחמדה ומתאימה לקצב של השיר אבל קופצת מדי. וזהו!

|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2011 21:51 |
|
| |
| עידודודו כתב: |  | טוב, אז לאחר שמספר אנשים הפצירו בי אני מגיב פה בפעם הראשונה... אז קודם כל, בפעם הראשונה השיר ממש לא תפס אותי. הוא היה נשמע לי רעשני ואלקטרוני מדי (כמו כל השירים של YBC?)
|
|
קודם כל ברוך הבא !!!!
אני ממש שמח לראות אותך גם כאן!!
השיר אכן אלקטרוני מדי, כמו כל רמיקס של ישיבה בויס בעיבודו של שי ברק. הבעיה הפעם שהשיר לא יצא לפני זה בגירסה רגילה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2011 01:34 |
|
| |
| עידודודו כתב: |  | טוב, אז לאחר שמספר אנשים הפצירו בי אני מגיב פה בפעם הראשונה... אנחנו מקווים שהיא לא תהיה האחרונה...לקליפ התוודעתי משיחת טלפון עם פסנתר_כנף ביום שהקליפ יצא. הוא אמר לי שהעריכה ממש טובה וכו' אז לא יכולתי לעמוד בפיתוי (הייתי חייב לראות את העריכה!) פסנתר - יעיל מצידך! 
אז קודם כל, בפעם הראשונה השיר ממש לא תפס אותי. הוא היה נשמע לי רעשני ואלקטרוני מדי (כמו כל השירים של YBC?) וגם העריכה של הוידאו שיגעה אותי. הילדים על הרקע הזוהר הזה והפרצופים שהם עושים? לא קשור. כמיטב מסורת EG Productions מתרגלים, מתרגלים. גם לשטויות האלה...בפעם השניה הקשבתי גם לשיר, אני חייב להגיד שהשיר דיי מקפיץ ושאחרי הפעם השניה היו עוד הרבה פעמים... קצת הפריע לי האלקטרוניקה (אבל אחרי כמה פעמים זה עבר לי) והקטיעה המעצבנת של הקול של YMG, נו באמת! תנו לשמוע קצת את הקול שלו! (גם זה עבר לי) הקולות ממש טובים של רוב הילדים שם. אהבתי במיוחד את הקול של מענדל (שהפך להיות הצלצול שלי בקטע ה"נה נה נה" שלו) (צלצול YBC. במקום צלצול מיאמי. אתם שמים לב למה שקורה כאן - - -?) ואיך אפשר לפספס את מוישי הקטן בסוף שמעלה לי חיוך כל פעם שאני רואה אותו... בקיצור,אלי ידע איך לקנות את האנשים. דבר אחד הפריע לי (ועדיין לא עבר) זה הצעקות שלהם. כשאני שומע את השיר אז עוד מילא, אבל לראות אותם בוידאו צורחים עד פקיעת ורידים? כואב לי הלב... לסיכום, שיר יפה (בלי הרבה מילים) ואלקטרוני (לפעמים OVER). העריכה נחמדה ומתאימה לקצב של השיר אבל קופצת מדי. וזהו! (זאת היתה שורת המחץ!)
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2011 22:32 |
|
| |
למי שרוצה להיזכר בביצוע הרשמי הראשון של השיר ב-YBC LIVE פסח תשע"א: להורדה בג'מבו מייל - הקישור פעיל למשך 14 ימים. זה כנראה סגנון העיבוד שיהיה באלבום. נשמע הרבה יותר טוב מהרמיקס לדעתי.
|
|
| נשלח ב-22/10/2011 22:55 |
|
| |
אני ממש לא אהבתי את הרעיון להוציא את השיר ברימיקס לפני השיר האמיתי...
|
|
|
|
|