<*" /> פורום: פשוט מוזיקה - המכביט'ס מאחלים שנה טובה בשיר חדש!! (זהירות נשים) – בחדרי חרדים
בית פורומים פשוט מוזיקה

המכביט'ס מאחלים שנה טובה בשיר חדש!! (זהירות נשים)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/9/2011 03:15 לינק ישיר 
המכביט'ס מאחלים שנה טובה בשיר חדש!! (זהירות נשים)

* xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2011 13:23 לינק ישיר 

תוך 9 שעות למעלה מ5,500 צפיות....בקיצור....הוא הולך בעקבות השיר של חנוכה???....:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/9/2011 13:35 לינק ישיר 

ואי ממש חמודדדדדדד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2011 16:49 לינק ישיר 

תם - תודה על העדכון!
אבל הכותרת שלך די... הממ. המילה "זהירות" שם ממש לא פוליטיקלי קורקט. אפשר לנסח את זה בצורה אחרת.

--
לא התעמקתי בקליפ עדיין, אבל באופן כללי -

האווירה משדרת התחדשות ופריחה, עם כל הירוק הצלול מסביב.
מצד שני, הם הלכו מאוד לכיוון סגנון הקליפ של מייק בוקסר... הוא גם מופיע בתודות. סגנון יותר פרוע, פחות סולידי מהסגנון המקורי של אורי ווסטריץ'. לא כל כך אהבתי את הקטע הזה.

הסולן הפותח הוא מייקל גרינברג, בריטון. בחנוכה ובפורים הסולנים הפותחים היו שניהם בסים, כאן מסתבר שגם בריטון הוא אפשרות פתיחה נהדרת...

פירוט נוסף בהמשך אי"ה.

פורום_פרחי_מיאמי_החדש

אוהדי מיאמי, מעניין אצלנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2011 03:11 לינק ישיר 

קליפ חבל"ז כרגע יש מעל 60.000 צפיות
ותודה לתם0

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2011 20:28 לינק ישיר 

טוב, המשך ההתרשמות שלי...

הסולן הפותח הוא כאמור מייקל גרינברג. הבריטון הקומי שלו מציג את השאלה של ה"מה זה התפילה הזאת בכלל" בצורה הכי מוחשית שיכולה להיות.
התשובה מגיעה בטנור השני השמימי של דייויד בלוק - "לחיות חיים טובים"... בשמימיות שלו הוא מתמצת את התשובה, והפירוט מגיע בהמשך עם ג'פרי ריטהולץ - הטנור המשתלב-עד-נטמע שלו מפרט את התשובה, ואולי אפשר לראות בזה רמז לאוניברסליות ול"כל אחד יכול": החיים הטובים זה בעצם כשאנחנו טובים.

הווידאו מביע מאוד. לקח לי כמה צפיות לקלוט את כל הרמזים.

דייויד בלוק, למה, למה הכנסת את הציציות?! היית כל כך מרשים איתן בחוץ. חבל. חבל.

גם יכולתם להקפיד יותר על מה שנקלט לכם בעדשה, אפילו כשאתם מצלמים ברחוב.

טוב, יש להניח שבהמשך אני אזכר בעוד דברים... אבל דבר אחד אני יכולה להגיד בוודאות:
הווידאו הזה גרם לי לצאת לרגע משעצמי ולהסתכל מסביב, להלחם עם היצר הרע ולעשות מה שצריך, למרות שא י ן ח ש ק ...
והרגע הזה של הניצחון, נגרם בזכות השיר הזה.
אז מכביטס, זה מוכיח שלמרות הביקורת על כל מיני עניינים שיכולתם לשפר - עשיתם את זה באופן שיצא מן הלב.

ושניכתב באמת כולנו בספר חיים טובים!

פורום_פרחי_מיאמי_החדש

אוהדי מיאמי, מעניין אצלנו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פשוט מוזיקה > המכביט'ס מאחלים שנה טובה בשיר חדש!! (זהירות נשים)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext