כן אני יודע... השיר כבר מתחיל להיות די ישן והרבה זמן ברשת עדיין אצלי השיר מתנגן בראש... כל הזמן אחרי שחרשתי את אותו וידאו עשרות פעמים ובצדק - ברוך לוין הצליח להיכנס במהירות לעולם המוזיקה החסידית זה התחיל בוזכיני ואז וחתן התורה (אח איזה שירר) לא ממש מוכר... ואז האסק 20 או 21 וכאן אצל יעקב שוואקי בהופעה השנייה בקיסריה שההצלחה מבטיחה לכולם הופעה שלישית הביצוע של רפואה מושלם הקול הרך של ברוך לוין משתלב מדהים עם השיר עם קולו המדויק של שוואקי שאף פעם לא מזייף אין כבר מה לחדש אותו אנחנו מכירים שנים קול קלרינט מרגש והקול הרך של ברוך לוין מביאים יצירה אומנותית
וואוו... איזה כשרון!!!!!! השירה טובה, אבל מה שהכי אהבתי זה הנגינה! איזה יופי. איזה עיבוד נהדר. איזו נגינה מדוייקת ואיכותית... למדת משהו או שהכל טבעי? יפה מאוד מאוד. אם יש לך חומרים נוספים - יאללה, להעלות! תזכה את חובבי המוסיקה...
נשלח ב-25/9/2011 16:11
אוה ברומיש! לא מכירה את השיר המקורי, אבל מה שבטוח - שכנעת אותי עליו :) גם אני אהבתי את הביצוע - גם השירה וגם הנגינה. כל מילה של מיסטר ניק בסלע... מאוד נעים, אמיתי ומביע.
תודה מיסטרניק ואידי!! הנגינה אצלי היא משמיעה בלבד. לא למדתי לנגן ואין לי מושג איך לנגן עם תווים בעז"ה אני מתכנן יותר מאוחר ללמוד אצל מורה מקצועי ובגלל שאני מנגן משמיעה בעצם כל שיר שאני מכיר אני יוכל לנגן אותו פעם היה לי קול נהדר הייתי סולן ראשי באיזו מקהלת ילדים לא מפורסמת היינו שרים שירים של מיאמי ושוואקי ועוד חסידי עממי כזה בעז"ה אפתח אותו תודה שוב!
נשלח ב-25/9/2011 20:01
ברומיש!! אתה לא רציני!!! זה רק משמיעה??? תשמע! ה' חנן אותך בכשרון אמיתי!!!
נשלח ב-26/9/2011 19:24
מהמממםםםם !!!!!נשמח לעוד ביצועים מרשימים!!!טנקס
נשלח ב-26/9/2011 23:41
יפה ברומיש! נגינה מרשימה! יש מה לשפר בביצוע.
נשלח ב-27/9/2011 01:23
תודה רבה! אני ועידודודו חשבנו על דואטים שקטים של מיאמי בפסנתר ולצלם הכל בוידאו ולשלוח לירחמיאל ביגן מיאמי קומדיץ כזה נראה אם זה יצא לפועל... הצבא קצת תוקע אבל אם נמצא זמן אני מאמין שנוכל לעשות משהו יפה... בשביל מיאמי תמיד נמצא זמן...