בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

מיקבץ לינקים לראש השנה קונצרט לשמוע אל הרינה אלי יפה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/9/2011 00:00 לינק ישיר 
מיקבץ לינקים לראש השנה קונצרט לשמוע אל הרינה אלי יפה

בראש השנה עם החזן ישראל רנד
http://www.youtube.com/watch?v=ZR2LljjdM1c
ובשופר גדול לחן אלי יפה
http://www.youtube.com/watch?v=pJ2JRVuLxKI
מחול הכלייזמרים מנחם בריסטובסקי
http://www.youtube.com/watch?v=5OtYTwgXxsM

תוקן על ידי יעפ ב- 26/09/2011 00:03:11

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 00:23 לינק ישיר 

שנה טובה לכל חברי וצופי ושומעי הפורום ולכל עם ישראל בכל מקום שהם

תוקן על ידי יעפ ב- 26/09/2011 00:26:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 01:42 לינק ישיר 

שנה טובה ומבורכת יעפ ושהקב״ה יתן לך את הכח תמיד להעלות לנו כאלה ורק כאלה מיני סרטונים ולא רק שסרטונים למיניהם לא יועלו לפורום אלא שהם לא יוצרו. מדהים היה הקונצרט סקופ קטן! מי שהיה לו חלק גדול בחלק מאד חשוב בקונצרט זה היה החזן הענננננננק והמוזיקאי המדהים יעקב רוזנפלד וחבל מאד שהוא בעצמו לא הסכים לשיר בקונצרט הגדול הזה כי ככה זה היה לא גדול אלא ענק מתי כבר נראה ונשמע את הכלי הענק הזה יענקי רוזנפלד הרי כל המוזיקאים הכי גדולים לא מפסיקים לשבח את הפה והקול החזני הזה. שנה טובה ומבורכת לכל עם ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 02:03 לינק ישיר 

יישר כח ענק ליעפ על העלאת קטעים נבחרים כל השנה לרווחתנו.
אדון פינוקיו, אל תכתוב שטויות ודברים לא ברורוים ולא מבוססים. איזה "חלק" היה לו ל"כלי הענק הזה"? וכי למה לא הסכים לשיר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 09:39 לינק ישיר 

שמחה גדולה בליבי שאפשר סוף סוף לראות ולשמוע לאחר מכן שוב את ההקלטה (נשלח אליי באופן פרטי ותודה על כך) חומרים איכותיים הקשורים לעולם החזנות.
יצירות רלוונטיות לתקופה, בעיבודים שעושים כבוד למעבד למנצח למבצע לתזמורת ולמאזין , אותי באופן אישי היצירות "הרימו" למקום אחר, נכון, אפשר תמיד לשפר נקודות כאלו ואחרות, כמו עמידה עם דפים ביד על במה מכובדת שכזו או בחירת יצירות למבצע ספציפי כזה או אחר (היתה לי הרגשה שהסולמות ליצירות מסויימות לא התאימו בכמה מקומות ליכוליות הקוליות של המבצע).
אני חושב שכשמוזיקאים מתכוונים לומר שהם שמעו קונצרט שעשו בו מוזיקה, הם מתכוונים לקונצרט כזה, קונצרט שהאזנתי לו ברצף ולא קיבלתי כאב ראש...לא מהפורטיסימו ולא מהאינטיסיביות של הליווי הכלי, אלא איפה שצריך יש ליווי ובדינמיקה מדוייקת והיכן שלא צריך התזמורת לא מנגנת,כן, אין חובה להיות עם האצבע על ההדק כל הזמן.
ועוד דבר חשוב מאוד בשיקלול הנתונים אני חושב שאפשר וצריך לדרוש מהחזנים להיות מוכנים יותר לקראת קונצרט, כדי שלא יהיו נפילות קטנות באינטונציה שעושות שמות לעור התוף, אני מבין שיש התרגשות במעמד שכזה, אך עדיין אנשים משלמים לכרטיס...תנו להם כבוד מקצועי.
למרות שהחזנים עשו את העבודה כיאות, מילה אחת נוספת לחזן אברמסון, שמפתיע אותי בכל פעם לטובה בקצב ההתקדמות המקצועי שלו, אני יכול לומר שאני נהנה מכל פראזה שהוא שר, ובגישה האינטלגנטית שלו למוזיקה, יישר כח.
אני מקוה שהסדרה הזו תמשיך להיות מוצלחת, ושהציבור ילמד להעריך שאפשר וצריך אחרת, ושאיכות היא המדד האמיתי להצלחה.

שנה טובה כתיבה וחתימה טובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 20:14 לינק ישיר 

אלי יפה כה לחי בראבו הנאה בכל תג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 21:56 לינק ישיר 

יעקב, בבקשה תעלה את הפתיח התקווה. היה מייזי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2011 13:44 לינק ישיר 
מקבץ איכותי לימים הנוראים ישר כוח ליעפ

תפילות מרניניות לב באווירת הימים הנוראים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2011 16:02 לינק ישיר 

מקבץ מרשים נשמח לראות עוד
גמר חתימה טובה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > מיקבץ לינקים לראש השנה קונצרט לשמוע אל הרינה אלי יפה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext