בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

געגועים לחזן משה שטרן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/10/2011 17:21 לינק ישיר 

חזנות טובה, אמיתית, דורשת כמה וכמה כישורים: ידע מוסיקאלי כללי, ידע בחזנות, הבנה בתפילות, הרבה רגש, וקול. את הידע אפשר לרכוש, אפשר ללמוד ולהתאמן. אבל את הרגש ובעיקר את הקול אי אפשר לרכוש, כי נולדים עם זה. משה שטרן, מעל לכל דבר אחר, ניחן ברגש ובקול מיוחדים, וזוהי מתנתו של בורא-עולם. לצד הכבוד וההערצה שכולנו רוחשים - ובצדק גמור - לחזן משה שטרן, אנחנו צריכים להודות להקב"ה על ששלח לנו את המתנה הנפלאה הזאת, בדמותו של החזן משה שטרן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 20:06 לינק ישיר 

שלום וברכה

תהיה ברוך צבי על היוזמה הברוכה

דור החזנות של היום (השפל או לא זה תלוי מאיזה צד מסתכלים) מושפע רבות מהחזן משה שטרן כיום אין שבת או קונצרט שלא מבצעים בו לפחות שני יצירות שהלחין החזן משה שטרן או רציטטיב שבנה משה,

אני קורא לחזן משה שטרן לפתוח בביתו כיתת מחוננים וללמד שם את כל החזנים הצעירים כיום תרבות שירה מהי, ותרבות במה מהי, וכמובן מצטרף לקריאה להחזרת שבתות השטרן שוב חדש ימינו כקדם.

הבעיה היחידה של החזן משה שטרן היא שהוא המשיך את שולשלת הקוסוביצקי ולעיתים נטה להרים את קולו שלא לצורך ובהמשך חייו אף פיתח שיטה מעניינת להגיע לגבהים ועל זה אני קצת כואב,
תארו לעצמכם ששטרן היה מצנזר מעט באלה אזי היינו חיים בדור שפוי יותר וחזנים כמו... היו נשארים עוד כמה שנים ולומדים חזנות בטרם הם צועקים ללא סיבה על הקהל המסכן שסך הכל בא לשמוע חזנות

תוקן על ידי cantor_yo2 ב- 10/10/2011 20:07:17

בכבוד רב
יוסי

לשעבר - cantor_yos

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2011 23:44 לינק ישיר 

שלום לכם ידידי היקרים חברי פורום 'לשמוע אל הרינה ואל התפילה'
אני שמח על ההענות הרבה וכך הלאה המשיכו בבקשה בעצומה וננסה יחד לגרום לתוצאות.

• ההסטוריה מלמדת, שהעולם לעולם לא ילמד ממנה

• דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2012 12:46 לינק ישיר 

זוכרימוביץ כתב לי על קטע שהעלתי משטרן: החזן משה שטרן פנה אלי וביקש שאכתוב שהוא מבקש לא להעלות לפורום שום קטע שלו (אף שנמצא ביוטיוב) ללא רשותו. ולכן אודה להנהלת הפורום אם יסירו את האשכול, או לחילופין לבקש את רשותו של החזן.
    משה שטרן הגדול עוזב את עולם החזנות?
    צריך להקים על זה קבוצת מחאה, החזן משה שטרן, דור זקוק לך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2012 13:06 לינק ישיר 

אין צורך להצהיר הצהרות שאינן נכונות
    החזן משה שטרן לא עוזב ולא יכול לעזוב את עולם החזנות.
    יש לחזן שטרן השגות על דברים שקורים בעולם החזנות שאינם לפי דעתו, כמו"כ מסיבות שונות ביקש לא להעלות לפורום קטעים בביצועו ללא רשותו שזו בקשה לגיטימית למדי.
    מכאן ועד להפריח הצהרות בומבסטיות המרחק רב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2012 17:01 לינק ישיר 

זוכמיר:מתי בפעם האחרונה ראית את משה שטרן בקונצרטים, פעם הוא היה אורח כבוד בכל קונצרט ובמיוחד כששרו יצירות שלו. הוא החרים את הפורום(על פי מה שכתבת)
    הוא עזב את נשיאות בית הספר
    איזה חלק חסר לך להשלים את הפזל??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2012 09:41 לינק ישיר 
    החזן משה שטרן גדול דורנו

החזן הר"מ בורך על ידי ה" במזיגה נפלאה של:חזן,בעל תפילה,מורהתלמידים,סמל לטכניקה חזנית,דבקות מקצועית  ודגש לכל פרט ופרט.
    חבל שאינו מופיע ומשמש כמוביל את הדור הבא של החזנים שעוד בחיתוליו.
    זכותו המלאה לצפות שמי שמבקש להשמיע את יצירותיו בפומבי יקבל את רשותו.
    אני מאחל לו אריכות ימים,בריאות טובה יחד עם אשתו (אשת חיל מי ימצא} והרבה נחת  מהמשפחה.
    משנכנס אדר מרבין בשמחה חג שמח ומבדח.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > געגועים לחזן משה שטרן
    מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
    הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
    לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
    2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.