בהזדמנות זו אאחל לידידינו יעפ רפואה שלימה - ושנה חדשה של עשייה מבורכת יהודה
נשלח ב-11/10/2011 10:27
יפהפה ומרטיט כמו שרק מוצן יודע. תודה רבה.
נשלח ב-11/10/2011 22:30
ביצוע איכותי יחודי ומהנה
נשלח ב-11/10/2011 22:46
שלום וברכה
מה שלום הצלם האיכותי יעפ ? תתן פרטים אל תזרע בהלה,
החזן יעקב מוצן מוציא את המיטב מכל יצירה הוא אמן אמיתי ושווה כל רגע של צפייה בביצועים ממנו, תראו כיצד הוא מוציא מוזיקה גם מהקקפוניה שמסביבו, למה צריך לשעמם את כל הנגנים האומללים בשביל נגינה של עשר שניות.
המקהלה נחמדה וגם זה יותר מידי אני הייתי מעדיף לשמוע את יענקלה עם פסנתר לבד זה היה מספיק לי אין לי דרישות מיוחדות, אך גם אין לי ציפיות כי ככה זה בחזנות, דבר אומנותי חייב להיות עם רוסים מהאופרה אין הגזימו לגמרי,
תודה ליעפ
נשלח ב-11/10/2011 23:11
אדוני יקירי למה אינך לא יכול שלא להשתמש בביטוייים עולבים
ידוע לנו כי אתה גאון מוזיקלי הביטוי הזה קקה פו זה למדת איפה????
הואל נא להתנצל!!!!!!!
תוקן על ידי איכר ב- 11/10/2011 23:12:09
נשלח ב-11/10/2011 23:50
שלום וברכה
אצלינו העם הגאון והמוזיקלי נוהגים להשתמש במילה "קקפוניה" במקרה של צירוף בלתי הרמוני של צלילים, כגון במקרה הזה, למיטב ידיעתי לא מדובר במילה גסה או בביטוי עולב אלא בסלנג מוסיקלי.
שלום לקנטור יוסי לשעבר או בהווה באמת השם קינטור יאה לך. אינני יודע מאיזה כוכב ירדת ואם בקקפוניה עסקינן וחצוצרות ובלאגן לתוך חזנות האם ביקרת פעם בהיכל התרבות בתל אביב? כי הערתך מתאימה לשם. תיזמורת ענקית המלווה(?) חוסמת חזן. כאן עומד חזן 90% מהזמן מלווה על ידי פסנתרן מהשורה הראשונה מנחם בריסטובסקי ותשובות הרמוניות קלות של מקהלה עם תיזמורת שנוגעת בפתיחה.ממתי מפריע למישהו בפורום החזנות שיעמומו של נגן בתיזמורת שמנגן רק10 שניות? רק אחד שנגוע בעצמו ומחזיק עצמו "מיבין" בעיבודים והקינאה או אחר עולים לו לראש.חלומו של כל חזן עיבוד כזה שמאפשר לו להתבטא. ומוצן מהטובים בפרט בקטע זה.אם מפריע לך מנצח/מעבד/מקהלה זו או אחרת נפלת לדוגמא לא טובה תבדוק עצמך בלינקים הקודמים. הרי ברור מהיכן אתה מגיע. לא חבל?
נשלח ב-16/10/2011 15:50
שלום לקנטור יוסי לשעבר או בהווה באמת השם קינטור יאה לך. אינני יודע מאיזה כוכב ירדת ואם בקקפוניה עסקינן וחצוצרות ובלאגן לתוך חזנות האם ביקרת פעם בהיכל התרבות בתל אביב? כי הערתך מתאימה לשם. תיזמורת ענקית המלווה(?) חוסמת חזן. כאן עומד חזן 90% מהזמן מלווה על ידי פסנתרן מהשורה הראשונה מנחם בריסטובסקי ותשובות הרמוניות קלות של מקהלה עם תיזמורת שנוגעת בפתיחה.ממתי מפריע למישהו בפורום שיעמומו של נגן בתיזמורת שמנגן רק10 שניות? רק אחד שנגוע בעצמו ומחזיק עצמו "מיבין" בעיבודים והקינאה או אחר עולים לו לראש.חלומו של כל חזן עיבוד כזה שמאפשר לו להתבטא. ומוצן מהטובים בפרט בקטע זה.אם מפריע לך מנצח/מעבד/מקהלה זו או אחרת נפלת לדוגמא לא טובה תבדוק עצמך בלינקים הקודמים. הרי ברור מהיכן אתה מגיע. לא חבל?
נשלח ב-16/10/2011 17:25
שלום וברכה
מייעלה אני משער שאין אתה מסתיר שהינך מטעם רוטנר וזה בסדר מבחינתי, רק שמשום מה אינך אובייקטיבי לאשכול זה, מה לעשות כך עובד העולם.
האי תשאל מאיזה כוכב נפלתי וכאן נגעת בסוד מדינה זה כבר יותר רגיש מהיכן נמצא כרגע איסמעיל הנייה, ובכוכב שלי נהוג לקרוא למוזיקה חובבנית המתיימרת" אצלינו בכוכב זה נקרא קקפוניה, ושאלת האם ביקרתי בהיכל התרבות אזי תשובתי היא כן, רק שאינה דומה קקפוניה הכא לקקפוניה התם, שם בהיכל התרבות הדוקטור ובנו משתמשים בעיבודים חביבים שחלקם הגדול הם רק הם הוסיפו והבסיס הוא של ד"ר חנן וינטרניץ או של מוזיקאים מוכשרים אחרים, הבעיה של סובול שהוא לוקח את כל הקרדיטים לעצמו אך בסיס המוזיקה הינו מצוין. שם יש גם עוד מכשול קל שד"ר סובול נולד קצת עם בעיות שמיעה מוזיקליות ואצלו לנגן פיאנו זה אומר פורטה ופורטה אומר...
ואצל מיסטר רוטנר הבסיס הינו בדיחה וחובבני וה לא היה מפריע לי לולא היה מנסה לשווק עצמו כמקצוען ועל זה כל חרי האף הגודל משום שבמוזיקה אין חוכמות וקטעים אלו עדיף שלא היו עולים ליוטיוב ובאם עלו אז זכותי להגן על כבודה האבוד של המוזיקה.
תוקן על ידי cantor_yo2 ב- 16/10/2011 17:26:18
בכבוד רב
יוסי
לשעבר - cantor_yos
נשלח ב-16/10/2011 22:54
קנטורון נכבד שפתך בוטה סופו של ענין יקבלו אתה וחבריך סרטונים בכותרת מצטערים סרטון זה הוסר
ואני חולה מידי מלהתווכח איתך ואל תענה לי
תוקן על ידי יעפ ב- 16/10/2011 22:58:50
נשלח ב-17/10/2011 08:50
יעפ, ממתי אתה מתרגש מכל מי שיש לו מה לומר?
אמנם חלש ליבך אך רוחך אל תיפול, ובטח לא מתגובות עלומות ומשמיצות.
בברכת בריאות איתנה ומועדים לשמחה,
יניב
נשלח ב-17/10/2011 13:08
יעפ כתב:
קנטורון נכבד שפתך בוטה סופו של ענין יקבלו אתה וחבריך סרטונים בכותרת מצטערים סרטון זה הוסר
ואני חולה מידי מלהתווכח איתך ואל תענה לי
תוקן על ידי יעפ ב- 16/10/2011 22:58:50
אל תתייחס לכל קנטור שחושב שהוא יצליח להרוס את עולם החזנות הוא נגד רוזנפלד נגד רוטנר נגד כל הגדולים הוא צריך להיחסם לכתיבה פה
נשלח ב-17/10/2011 13:26
קנטור יוס,
הייתי ממליץ לך לקחת חופשה מהפורום, אתה עדיין לא קלטת את סגנון הכתיבה כאן, אני מאמין שאין לך שום קשר לשום חזנות ומאחורי המסכה שלך עומד איזה ישיבעבוחר משועמם שהפך את האינטרנט לסדר יומו, אנא ממך, לא כאן, תשאיר לנו פורום ללא יצורים מוזרים שחייבים להגיב תגובות הבל.
תנסה תקופה לעקוב אחר סגנון התגובות כאן ורק אחר כך תחזור לכתוב, זוהי המלצתי.