שלום וברכה
קרמבו 10 פרסם 9 הודעות בהייד פארק מימי חייו מהם 5 נמחקו ועוד אחד תוקן על ידי ההנהלה הנה לפניכם מה שנשאר :
1, בהצלחה לחזנים ולאלי יפה - מחפש טרמפ מבני ברק לירושלים לקונצרט אם יש מצב לטרמפ נא השאירו בפרטי
2, גם אני נוכחתי אמש בקונצרט הנפלא של מאסטרו אלי יפה,כל מילה תהיה מיותרת ותקטין את גודל עוצמתי מהשלמות והיופי המקצועי שהיו אמש באולם הנרי קראון .
סוף סוף שומעים תזמורת מנגנת חזנות באלגנטיות ויופי ולא נשמת כמו תזמורת מכבי אש של רומניה ,מה שמוביל למסקנה אחת : הכל תלוי במנצח,אם הוא אכן מנצח אמיתי או מורה למוסיקה שמתחזה למנצח ומניף את הידיים שלו כמו מורה להתעמלות.
התזמורים עשויים ביד אמן אמיתי שיודע לנצל את מה שעומד לרשותו,ולא כתיבה פשטנית על מחשב כמו לתזמורת חתונות.
מדינת ישראל צריכה להיות גאה במנצח בסדר גודל כזה כמו אלי יפה, על היכולת לקחת תלמידים מבית הספר שלו ולעבוד איתם ולתת להם במה בלי שום קשר אין יש בניהם איזה קומבינה של עשיית דיסק משותף.
זכיתי גם לשמוע את ישראל רנד בביצועים מרגשים ,עוצמתיים שרק חזן כמו ישראל מסוגל לתת, כמו גם דובלה הלר שביצע יצירות של קווארטין שהוא כל כך מראה שלווה מוסיקאלית בזמן ביצוע היצירות שלו.
החזן הצבאי הראשי שי אברמסון עם החיוך הכובש וההגשה האינטלגנטית של ביצוע היצירה.
פרחי החזנות יוסי שוורץ שמראה בטחון עצמי גבוה על הבמה לצד ביצוע מרשים ביותר לצד אחת התזמורות הטובות בארץ. ומשה סלומון ששמעתי לראשונה אמש שאיבד את אשתו לפני כחודש כל ביצוע שהוא מבצע גורם לי
להתרגשות עמוקה .
יישר כח גדול לאלי יפה.
תוקן
תוקן על ידי chazzan ב- 22/09/2011
3, אקטואל - אף אחד לא פקפק בעובדות עכשיו רק יודעים שזה כבר 20 שנה...
מה שנותר לגלות היכן בנו יקירו מנצח בימים הנוראים וכיצד ישלב את הנבל והעוגב בתפילת נעילה של יום כיפור...
וכעת זה מה שהוא מנסה לומר :
cantor_yo2 ,4, - אם עד כה היה לי ספק בשפיותך הוכחת מעל ומעבר כי הינך אדם לא יציב,שרלטן חסר אישיות,גס רוח,קר מזג,ובעיקר אדם ללא תוכן ,סכסכן ולקקן אשר בתככים של ילד בכיתה ה' מנסה ליצור מריבות ומחלקות. רפואה הנפש השתא בעגלא ובזמן קריב.
רפואה שלימה זאת ההגדרה ?
ולענינינו אני באמת מכל הלב מצדיע למנהל היקר שאף היום כשביקשתי מייל תוך שלושים שניות הוא שלח לי, אשריך אתה אדם זהב.
|