היית צריך לשים אופציה "כולם מצויינים" (או שדניאל העלה את הסקר? אחרת זה גול עצמי, עט )
נשלח ב-20/11/2011 20:38
אני הצבעתי על מענדל נבנצל ותאומי קוגן
נשלח ב-24/11/2011 14:29
אידי כתב:
היית צריך לשים אופציה "כולם מצויינים" (או שדניאל העלה את הסקר? אחרת זה גול עצמי, עט )
רק מנהל ראשי יכול להעלות סקר, אבל חשבנו על הרעיון של הסקר ביחד.
נשלח ב-24/11/2011 22:06
הצבעתי !!
הצבעתי 'אחר' ואני מפרט כאן באשכול:
הקוגנים מצוינים! הצרחות, השילוב וכל אחד לחוד, הקולות ועוד, הם זכו, בינתיים, להכי הרבה קולות כי הם הכי מוכרים.
עזריאל זילברברג: קול מיוחד, קצת צרחני אבל לא יותר מדי, צורת שירה מיוחדת, אני נהנה לשמוע אותו.
מנדל נבנצל: סולן קלאסי, עם קול טוב ושירה משובחת, ייתכן שאם הסקר היה אחרי הDVD שאמור לצאת והייתי מכיר אותו יותר, הייתי בוחר בו.
מוישי קאהן: קטן, חמוד, שר טוב, גם נכלל בהתלבטות במי לבחור.
אוראל לוי: הוא שר טוב, אבל לא הכי אהבתי אותו.
נשלח ב-24/11/2011 22:20
ברכות, עט!! על זה נאמר "יקח כמה שיקח, הרי בסוף נגיע..." ומזל ששמתם אופציית "אחר"... אם כי זה לא בדיוק "אחר" אלא "כולם", אבל אחרי מחשבה מעמיקה של כל כך הרבה זמן, אפשר רק לנשום לרווחה!
נשלח ב-24/11/2011 23:39
מצחיק אתה...
נסה לענות על השאלות הבאות:
1. מוישי קאהן או הקוגנים? 2. עזריאל או נבנצל?
נשלח ב-25/11/2011 00:02
1. נראה לי הקוגנים
2. כמו שכתבתי, אני לא מכיר מספיק את נבנצל
נשלח ב-25/11/2011 00:12
אחח, ידעתי שזה מה שתענה!
(לא ניתנה נבואה אלא ל... טוב, לא חשוב... )
תוקן על ידי אידי ב- 25/11/2011 00:13:43
נשלח ב-25/11/2011 01:02
חחח א-י-ד-י !!!!
אני גם לא הצבעתי עדיין... בהנחה שהסקר מתיחס לסולנים כפי שהם נשמעים בהווה:
אחרי 'אשרי' הקוגנים אבדו הרבה מה---- (איך לקרוא לזה?). הצרחות שלהם שמה (אידי- אני מתחננת שתסלחי לי--- ) הרסו, במידה מסויימת, את כל הקליפ! ( חוץ מהסולו הראשון של אחד התאומים שיצא ממש יפה!)
עזריאל זילברברג- הוא חמוד והכל, אבל... הקול שלו עכשיו בשלבי חילוף ומה ששומעים בקליפ זה עיבוד (מעולה! אבל עיבוד...) דווקא שיחק לטובתו, המצב- אלי הצליח להוציא לו סולו כמו שלא היה לו אף פעם. אהבתי אותו ב The Event. עכשיו פחות.
אוראל לוי- לא אהבתי. מוישי קאהן ומנדל נבנצל- לא ממש האזנתי לשירה שלהם ברוב קשב..
אבל--- העיקר שעט הצביע סוף סוף!!!
נשלח ב-25/11/2011 01:08
רגע, רגע, מי אמר שהסקר מתייחס לסולנים כמו שהם בהווה? לפי דעתי מדובר על הקול הבסיסי של כל סולן. מנהלים, בואו להכריע - למה התכוונתם?
נשלח ב-26/11/2011 23:43
עט, וויספרס - כדי להכיר יותר את הסולנים תקשיבו לסולואים הבאים:
אוראל לוי: מעוז צור, סולו ראשון חשוף, סולו ראשון
מנדל נבנצל: מזמור שיר - 1:30 על הניסים - 1:55
מוישי קאהן: שהחיינו - 2:02 מחרוזת יוונים - 3:46
- - -
וויספרס - מסכים לגבי הקוגנים. הצרחות שלהם שם נוראיות. אבל זה לא תלוי רק בהם, את יודעת...
- - -
אידי - לא חפרנו על השאלה עד כדי כך :) הייתי אומר שהכוונה היא לקול העכשווי שלהם. אבל זכותך לפרש את השאלה אחרת ולענות בהתאם.