בית פורומים אלי גרסטנר Eli Gerstner

מה אהבתי אצל אלי גרסטנר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/10/2011 11:43 לינק ישיר 
מה אהבתי אצל אלי גרסטנר

כן, הוא מוכשר, מוזיקאי מחונן, מפעיל להקות מוצלחות וכו' וכו'.
אבל - זה מה שאהבתי בהפקות שלו; לא אצלו.
אז מה אהבתי אצל אלי גרסטנר?

הממ...
את חטאיי אני מזכירה היום: לא טרחתי לעקוב אחרי הג'ואיש סטאר, הסתפקתי בעדכונים שהיו ב"פשוט" ודיווחים למיניהם.
אבל לפני כמה שבועות חברה הושיבה אותי לצפות בווידאו של העונה השניה של התחרות. (טוב, זה כי היא אוהדת של פריד )

בכל אופן, זה מה שראיתי שם:
מנדי פעלין כרגיל לא היה רציני. (מה הוא עושה שם חוץ מאשר מוסיף צבע...?)
אברהם פריד העיר הערות אמיתיות, בעיקר על רגש שחסר למתמודדים כשהם שרים.
ואלי גרסטנר?
כן, גם הוא אמר אמת. ציין כל מיני עובדות על השירה, הביצוע, התרשמות אישית שלו וכו'.
אבל מה?
האמת שלו התמקדה בצדדים החיוביים, המוצלחים, הנכונים והטובים של המתמודדים!
אם לא היה מספיק רגש לדעת פריד - הרי שאלי הצביע על כך שהיה דיוק בשירה, או שהמוזיקה היתה סוחפת, או - - -
טוב, הבנתם את הרעיון.

כי כמו לירח, לכל דבר יש שני צדדים: המואר והאפל.
השאלה על מה אתה בוחר להתמקד.
אלי - קבל.

את החתימה שלי שמתי דווקא באשכול הזה. הפרגון הזה מגיע לו ביושר גם כשאני בכובע של מנהלת פורום מיאמי.)

תוקן על ידי אידי ב- 27/10/2011 11:44:52

פורום_פרחי_מיאמי_החדש

אוהדי מיאמי, מעניין אצלנו.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2011 10:28 לינק ישיר 

כן, אני מכיר את הצד הזה של אלי מניסיון אישי.

א. דיברתי איתו פעמיים (לפני ואחרי הראיון בקול חי, ואחרי ההופעה בצרעה) ושמעתי ראיונות איתו, בן אדם נחמד ביותר !!

ב. לפני שנתיים וחצי פסנתר סיפר לי על קיומו של שיר בשם 'כי הם חיינו' של אלי, זה יצא באיזה אוסף, רציתי את השיר, ולא ידעתי איפה אפשר להשיג, אז שלחתי מייל לכתובת שמופיעה באתר של אלי/ישיבה בויס, וקיבלתי מייל תשובה, לא, לא עם קישור לחנות, אלא עם קובץ מצורף, השיר .....

כנ"ל היה לי כשביקשתי תווים לכל שירי הפקותיו, קיבלתי הכל (יש כאן אשכול עם כל התווים, למי שמעוניין)

ג. גם במייל וגם בפייסבוק הוא עונה לכל שאלה ששואלים, אני לא מכיר הרבה אמנים שעונים לאנשים בלתי מוכרים, וניסיתי כמה, התגובה הכי ארוכה שקיבלתי הייתה 'תודה' כששיבחתי מישהו, שאלות נותרו ללא מענה, על פי רוב.

(אם זה אלי עצמו עונה או מישהו אחר אני לא בדיוק יודע, מקורות טוענים שזה הוא עצמו, אבל גם אם לא, הוא נותן ההוראה.......)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/10/2011 21:44 לינק ישיר 

כל ההצלחה שלו מגיעה לו ביושר.
טוב נמשך לטוב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2011 13:11 לינק ישיר 

יש לו עיבודים ולחנים מאד מאד מאד חזקים!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > אלי גרסטנר Eli Gerstner > מה אהבתי אצל אלי גרסטנר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext