בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

ש"ק ויצא - שבת בית-אל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/11/2011 15:54 לינק ישיר 
ש"ק ויצא - שבת בית-אל

בס"ד

לאחר שבת בית-אל המוצלחת שהתקיימה בשנה שעברה בש"ק ויצא בישוב בית-אל בהשתתפות החזן ר' חיים אדלר ומקהלת זמרת-י'ה בניצוחו של ד"ר אורי אהרן, תתקיים גם השנה שבת חזנות בשבת בית-אל, ש"ק ויצא ביישוב בית-אל,
והפעם בהשתתפות החזן דוד וינבך ומקהלת נעימות-יתנו בניצוחו של יותם סגל.

יישר-כח לראש המועצה ויו"ר המתנ"ס מר משה רוזנבוים ולגב' שרי לרנר על יוזמה ברוכה זו.

בהצלחה לחזן דוד וינבך ולמקהלה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2011 20:31 לינק ישיר 

וואי כואב נורא! שנה שעברה לקחו אתכם והשנה ככה ויתרו ולקחו מקהלה אחרת? זה מעליב! זה לא מפרגן! וודאי זה לא אמור להחמיא על שנה שעברה.
תודו שלא חשבתם על זה. וגם אם חשבתם על זה תודו. סתם כדי לעשות לי שמח בלב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2011 21:29 לינק ישיר 

שמעון_לוין כתב:
וואי כואב נורא! שנה שעברה לקחו אתכם והשנה ככה ויתרו ולקחו מקהלה אחרת? זה מעליב! זה לא מפרגן! וודאי זה לא אמור להחמיא על שנה שעברה.
תודו שלא חשבתם על זה. וגם אם חשבתם על זה תודו. סתם כדי לעשות לי שמח בלב
נראה

וכי אין זה נראה סביר בעיניך שגם במקרה דנן חל עקרון הרוטציה? אנא אל תנסה להפנות את העניין למחוזות אחרים בלתי-רצויים, ביזאריים במשהו. תגובתך המוזרה אינה אלא ניסיון בוטה לדוג במים עכורים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2011 21:43 לינק ישיר 

הייתי זחוח מעט ועשיתי קצת שמח, גם זה אסור? דברי נכתבו בצחוק ואין קשר בין המצולם לכתבה.
ובקשר למים העכורים. אספר לך סיפור שהמצריים טעמו מהיאור זה היה להם כדם וליהודים זה היה כמים... אפרופו עכור''׳

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2011 12:51 לינק ישיר 

הייתי שם בשנה שעברה והיה ממש ממש טוב. גם החזן חיים אדלר וגם המקהלה.
אהיה שם השנה ובטוח שיהיה נהדר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > ש"ק ויצא - שבת בית-אל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext