|
|
| נשלח ב-10/11/2011 12:06 |
|
| |
| מכייפת7 כתב: |  | נו גרטנר וגרסטנר בסך הכל אות קטנה אחת איך אומרים? יחי ההבדל הקטן! |
|
שפסנתר כנף (מנהל פורום גרסטנר השכן) לא ישמע אותך 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 12:09 |
|
| |
| CHEDVA כתב: |  | צודק.
דרך אגב, מעניין אם שווה בשביל שיר או שניים להביא עשרות רמקולים - בשביל כל ילד במקהלה? או שאולי יחזרו לימי קדם ורק הסולנים יחזיקו רמקול... |
|
וואלה... לגמרי וואלה.
-- ההימור שלי - יש מצב ל"וזכני", הרי זה נכנס ל"התעוררות". חוץ מזה - לדעתי הגיוני שיבצעו את "מי לה' אלי".
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 13:11 |
|
| |
מיאמי הם לא עשרות. וחוץ מזה המכביסט הם גם הרבה. ואיך היה אשתקד אם הישיבה בויס?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 17:04 |
|
| |
אני מאד מקווה שלא יהיה פלייבק והכל יהיה בלייב. יש לי ציפיות גבוהות מהמופע. זה נכון שתמיד טוב לא לצפות, אבל פעם זה ליגה אחרת ומגרש אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 17:16 |
|
| |
אידי למה "וזכני" זה לא שיר שלהם למה שישירו את זה שם, הרי כמה כבר שירים הם ישירו,אז בוודאי שהם ישירו שירים רק שלהם! אולי ירחמיאל יביא מעצמו את המיקרופונים....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 23:52 |
|
| |
זה היה בגלל ההשערה שהם ישירו עם ברוך לוין, כי אם הם ישירו איתו - יש להניח שהשיר שייבחר יהיה "וזכני". (ספקולציות... ספקולציות...)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 00:07 |
|
| |
| אייתי כתב: |  | מיאמי הם לא עשרות.
הם עשרים ילדים פלוס, לא?
וחוץ מזה המכביסט הם גם הרבה.
ואיך היה אשתקד אם הישיבה בויס?
הישיבה בויס שרים תמיד בלי רמקולים אישיים - רק לסולנים
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 00:45 |
|
| |
הישיבה בויס אף פעם לא מקבלים מיקרופון לילד. כך באמת היה בשנה שעברה - עמדו בשלושה שורות ומיקרופונים מקדימה.
מכיוון שברוך לוין שר את 'וזכני' בהאסק 20 (בליווי יוסי שיק) קשה לי להאמין שישירו זאת שוב, אך יש הפתעות.
אני דווקא מהמרת על OH HASHEM או שיר חדש!
מה שכן, למרות ריבוי האמנים ייתכן שירחמיאל יתעקש שמיאמי יקבלו יותר זמן במה, בסופו של דבר, הוא לא אלי גרסטנר:)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 10:49 |
|
| |
ברוך לוין וודאי ישיר שירים מהדיסק החדש וכמובן גם מיאמי ישירו שירים מהדיסק החדש כמו מי לה' אלי ושמע ישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 12:53 |
|
| |
דרך אגב, הוא שר את וזכני גם בהאסק 22.
(אבל אי אפשר לדעת מה יש לאמריקאים האלה בראש, אולי הם התלהבו עליו סופית ויחליטו שהשיר כן יהיה שוב,
רק אין לי כח שישיר את זה עם בנימין רבינא למשל, עם דוד דקס לא אכפת לי)
השיר "או השם"? לא נראה לי, זה צריך להיות לפי הטעם של המפיקים של האסק. מקווה שיהיה משהו יפה אפילו שירים יותר ישנים. אבל אוף! עד שנראה את זה לצפיה צריך לחכות עוד שנה לפחות!
|
|
|
|
|