|
|
| נשלח ב-26/11/2011 19:34 |
|
| |
טוב אז אני יענה, שזה יהיה מאוד נחמד, רק מה שיחליטו באיזה מבטא ובאיזה הברה הם שרים. (לעניות דעתי עדיף מבטא ישראלי עם הברה אשכנזית ואם יש אמריקאים כמו יצחק מלץ אז שישירו עם מבטא אבל לא כולם כי זה נשמע חיקוי לא מוצלח...)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2011 20:18 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | | התכוונתי ללבבית, ויש לי שם טעות אולי את לא ישראלית אם את לא מרגישה את המנטליות שלנו... |
|
בלי קשר למה שאני כן או לא...,תסביר לי איפה אתה רואה את המנטליות הישראלית?
תן לי דוגמאות,לדברים שאתה חושב שמעידים,ומיחדים את התרבות ישראלית.
(גיטרה,הודו,אילת,מוזיקה ים תיכונית....מה בדיוק?חיקוי אחד גדול וריקני.)
אולי התכוונת לכך ש,כיהודים,יש לנו קוים שמנחים אותנו,ומורים לנו כיצד לנהוג,ומכך נובעת האחדות והסולידריות שלנו.
ולענין המקהלה-אמריקאים בודדים,לא יכולים להשפיע על המקהלה.הם נבלעים שם.הסגנון של המקהלה,הוא לא כזה.
אם כל המקהלה,תהיה אמריקאית,אז ברור מה שזה אומר...אבל עדיין,יהיו חסרים בדרך,כמה דברים...
תוקן על ידי לבבית30 ב- 26/11/2011 20:19:03
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2011 20:24 |
|
| |
ההיסטוריה? זה שהסולן לא יהיה אח/בן דוד/נכד/שכן של...?
(שלאגריסט, איפה אתה?)
תוקן על ידי אידי ב- 26/11/2011 20:24:36
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2011 21:08 |
|
| |
לא.היסטוריה,נוצרת בסוף,בכל מקום.עצם היותו של משהו,הופכת אותו לעבר,של אלו שיגיעו בעתיד. אם ירחמיאל יעבור לגור בארץ,יחד עם הפרחים,ברור שאין שום שינוי,חוץ מהעובדה,שהקהל יהיה שונה,והמופע לא יתקיים בברוקלין קולג' או משהו בסגנון. אבל,גם אם במיאמי מזרח,כל הילדים יהיו אמריקאים אותנטיים,יהיה חסר הותק של ירחמיאל. יש גם את העובדה,שדבר רחוק,תמיד מושך,ונראה יותר נוצץ ומיוחד.כשזה יהיה כאן,ליד הבית...,זה יאבד את החן. הסתבכתי בהסבר.התכוונתי למה שכולנו יודעים.שאין תחליף.. (ככה זה כשמדברים תוך כדי בטלפון...)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2011 22:36 |
|
| |
נכון באמת זה מהסוג של הדשא של השכן יותר ירוק ואני חושבת שמה שהם צריכים זה: היסטוריה+ותק+הוצאת אלבומים גם בנפרד ממיאמי מערב
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2011 09:38 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2011 10:35 |