בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן אברימי קירשנבוים - רזא דשבת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/12/2011 15:51 לינק ישיר 
החזן אברימי קירשנבוים - רזא דשבת

השבוע מתוך שמחה משפחתית

http://www.youtube.com/watch?v=lki8OOl_S8M

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2011 17:56 לינק ישיר 

יפה מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2011 18:08 לינק ישיר 

חושבני כי החזן המבצע שם כאן דגש על חיקוי המקור, וטעות לעשות כך ובפרט ביצירה כל כך מוכרת ומוערכת,
יש ביצירה זו כר נרחב להבאת ה'אני' של החזן לידי ביטוי ומעט אינטרפטציה לא הייתה מזיקה לביצוע.
חזנים מנוסים מבצעים יצירה זו , אך כל כך לא פינצ'יקית , למשל החזן חיים אדלר מבצע אותה באמירה ובסגנון שלו.

שבוע טוב
נחמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2011 20:59 לינק ישיר 

פששש איזה חזן פשוט מבצע מדהים אני מחכה כבר לשמוע אותו בקונצרט של אלי יפה תודה רבה לזוכרמביץ על העלאת הקטע המשך להעלות עוד תודה...

אבי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2011 21:05 לינק ישיר 

בס"ד

תודה, יפה

יהודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2011 08:44 לינק ישיר 

החזן קירשנבוים ראוי לכל טיפוח, יש בו הכל, מוזיקאליות רבה שנרכשה בעמל רב, אמירה מיוחדת וייחודית, רגש טבעי רב, וקולרטורות מדוייקות וגמישות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2011 21:32 לינק ישיר 

השמעה יפה מאוד של יצירה יפה מאוד. יישר כח.
חבל שכ"כ הרבה אנשים הסתובבו שם מסביב ולא נתנו לחזן ולביצוע את הכבוד הראוי. לא יפה. והרבה דיבורים ורעשי-רקע שמאוד מפריעים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2011 21:53 לינק ישיר 

שלום
גם אני הק' מאוד נהנתי מהביצוע הזה, בתחילה הוא פחות זרם זה קצת היה נמרח מעט, אבל בהמשך זה מתוק מדבש, דגש על שימור , ללא שמץ חיקוי, קולרטורות בריאות גמישות ונפלאות, הוא ניחן באמירה חזנית זכה וטהורה. ניכרת השקעה רבה בהבעת המילים. פשוט שאפו. לשיר פינציק זה קשה ורזא דשבת זה עוד יותר קשה.
ואני מצדיע לאב הטרי החזן אברהם על הביצוע המדהים.
הרב_אלחנן העיר על ההסתובבות ועל הזלזול, היה צריך שם איזה "בריון" שירגיע את הענינים.
שבת שלום ומזל טוב
לייזר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2011 08:39 לינק ישיר 

מוצלח נעים ויפה. רק חבל שהסרטה כזאת עולה ליוטיוב והיא זאת שמייצגת את החזן. זאת הסרטה לגניזה, אולי מותר להוציא רק את הפסקול. אם הוא רוצה שהדבר יגרום לו לפרסום חיובי הוא חייב להתהדר בלבושו לשים חליפה יפה עניבה יפה. לעמוד כראוי ואז ניתן להעלות את ההסרטה. אבל במצב כזה זה גורם לקצת זילות המקצוע

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן אברימי קירשנבוים - רזא דשבת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext