בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן צבי וייס - רזא דשבת לצפיה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/12/2011 22:31 לינק ישיר 
החזן צבי וייס - רזא דשבת לצפיה

הנה החזן צבי וייס (בוגר מכון ת"א לחזנות) שאגב נולד לו בן אתמול בשעטו"מ
רזא דשבת - לצפיהhttp://youtu.be/ZtknS533prc 
תיהנו ותגיבו. להתראות. 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2011 22:40 לינק ישיר 

בס"ד

צבי ידידי, מזל טוב!
באריטוןבאס, הלינק לא תקין.

יהודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2011 22:44 לינק ישיר 

קבל לינק תקין :

http://www.youtube.com/watch?v=ZtknS533prc

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 11/12/2011 22:46:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2011 23:12 לינק ישיר 

למה אתה אומר שהוא בוגר מכון ת"א לחזנות? לא שמעת שהוא תלמידו הבלעדי של (אין לו דוקטורט) מרדכי סובול?!
מזל טוב לחזן וויס!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2011 23:25 לינק ישיר 

היום צבי וייס הוא תלמידו של ד"ר מרדכי סובול ומקבל את הכלים להופעה בקונצרטים ותפילות ןאכן חל בו שינוי לטובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2011 23:30 לינק ישיר 

אק-שועל :לגבי  שאלתך ,הפרובוקטיבית , אתה רק פוגע בחזן וכן במכון ת"א לחזנות שהחזן צבי וייס נמנה על  מיטב בוגריו
וזאת כחלק ממלחמותיך בד"ר / משפ' סובול

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 11/12/2011 23:32:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2011 08:56 לינק ישיר 

מה אומר ומה אדבר...

הבחור הוא כשרון! מדהים לשמוע כמה הוא מזכיר את חזני דור העבר, אינו משתלח במיקרופון, מבצע בדיוק מפליא, אינו חותר לגבהים, ובעיקר מבצע את היצירה עם המוטיבים הנכונים, האמירה ברורה מאוד ומסבירה את היצירה בצורה יוצאת דופן. הכניסות וסגירת מקטעים מראה כי הוא למד את היצירה היטב.

ואיתעטרת בכמה עיטרין, פירוש המילות כפשוטו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2011 09:01 לינק ישיר 

הקטע חזק מאוד, עדיו לגדולות ממש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2011 11:39 לינק ישיר 

יפה מאד. ביצוע המלמד על יכולות ועל העתיד שלפניו.
יישר כח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2011 13:10 לינק ישיר 

מר שרגאפייבל הנכבד,
הניק אקטואל הוא פליטת קולמוס מקרית ביותר ובאותה מידה יכולתי להרשם תחת הניק חלזונמצויבעלשנימחושים, כך שכל נסיון לעוות או לחדד או כל מילה מתאימה אחרת תתקבל בברכה ואני מוכן אף לעזור לך ככל אשר לאל-ידי להושיע.

במטותא מינך אל תחרוץ במי אני פוגע ובמי אני עשוי לפגוע, במי אני נלחם ולמי אני מסייע, אני מדבר על עובדות, והעובדות הן שצבי וויס למד בשנים האחרונות במכון ת"א לחזנות, ורק לפני הופעתו בהיכל התרבות בפ"ת במסגרת קונצרט שהפיק מימן וביצע אמרגנו לוי כנס הוא החל לקחת שיעורים פרטיים במחיר של 1000 ש"ח לשיעור בודד על מנת להכינו לקונצרט המדובר, וראה זה פלא מייד הפך הוא לתלמידו המובהק וכאילו מעולם החזן וויס לא למד בשום מקום אחר...

יש בידיך עובדות אחרות?! אם כן אשמח לשמוע...

תוקן על ידי אקטואל ב- 12/12/2011 13:12:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2011 15:30 לינק ישיר 

ביצוע כביר של החזן צבי וייס
אני מכיר אותו כאדם שמשקיע ועובד לומד וכעת גם קוצר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2011 20:17 לינק ישיר 

קטע מדהים, רואים על הביצוע שד"ר מרדכי סובול השקיע בו, ושהוא תלמיד טוב, הדיוק, הרגש, הכל במקום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2011 05:05 לינק ישיר 

I would like to clarify the situation and not speculation.I discovered Zvi Weiss 3 years ago and heard his beautifull nusach and he told me that Chazn Lantos zal from Tel Aviv spend Shabbosim at his Father's home Chazan Jonathan Weiss I decided to take Zvi and arranged for him to Study at the Machon with Yotam Segal, Raymond Goldstein, hazan Pfeifer and Pituach Kol at this time he already took Chaim Adlers position at the Ahavat Tora in Engelwood New Jersey for the next two years Rosh Hashana in other words Zvi came to the Machon as a hazan and needed polishing especially Sulfage and produced his first CD "Ribono Shel Olam
What I needed was a teacher who could perfect his hazanut every breath and depth and fortunately Dr.Sobol saw his great potential and offered to help develope his career. He studies weekly with Dr.Sobol which reflects on his interpretations, and pays the same hourly fee that any other hazan has paid in the past with the great fortune that Dr.Sobol makes the time for him not because the hourly fee but ths Nachat that Zvi brings him with his musical talent.
So thanks to Naftali Hershtik and the Machon with its wonderfull staff and Dr.Sobol for helping to develope Zvi.
To Zvi Mazal Tov his wife gave birth to their 3rd son on Shabbat the brit in Modiim Elite
Levie Kanes

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2011 09:59 לינק ישיר 

ידידים יקרים חברי הפורום.
נא הפסיקו את הדין ודברים לגבי מי מה ומהיכן. מה שחוב באמת זה החומר הטוב המוגש להנאתנו וכדאי להתרכז בזה ולא להרוס את הפורום לחינם.

שמעתי והקשבתי שוב לצבי וייס בפרק זה של יוסלה מנדלבאום. הפעם ישבתי והאזנתי כשלמולי התוים של היצירה כפי שכתבם החזן שמואל ברוך טאובה. טאובה כתב את זה יותר מדוייק לפי יוסלה מנדלבאום עצמו אבל הנופך והתוספות/שינויים קלים, ובעיקר בקלרטורות שכמעט ואינם מורגשות אולם נמצאות בביצוע של וייס הם מוצלחות ביותר וההנאה היא בכפליים ועל כך שאפו.
תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן צבי וייס - רזא דשבת לצפיה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext