| נשלח ב-13/12/2011 18:45 |
|
| |
אל תסתר - לצפייה מטקס ממלכתי בדבלין (אירלנד)
בס"ד
להלן לינק לצפיה: http://www.youtube.com/watch?v=zpv00pxSxW8&feature=youtu.be
מקהלת החזנים זמרת-י'ה בניצוחו של ד"ר אורי אהרן שרה את היצירה שהולחנה ע"י ראובן סירוטקין
בטקס הממלכתי לציון יום הזכרון הבינלאומי לשואה שנערך בינואר 2011 בדבלין בירת אירלנד.
מלווה בפסנתר: הגב' ריטה פלדמן.
ה- DVD של הטקס הגיע בימים אלו ולכן הסרט הועלה כעת.
תוקן על ידי יהודהK ב- 13/12/2011 19:24:34
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2011 15:10 |
|
| |
יפה למי? צלילים כל כך לא נקיים ואפילו מכוערים!!! זה נקרא לעשות צחוק מהמאזין, מקהלה עלק...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2011 16:03 |
|
| |
ביצועים מעוררי רחמים
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2011 17:34 |
|
| |
המון המון מקומות שבהם הם לא שרים בצורה אחידה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2011 11:05 |
|
| |
"עד מתי תשפטו עוול"
לכל הנ"ל, ולמלעיזים ייאמר: "עיניים להם ולא יראו אוזניים". אין לשכוח שהיצירה בוצעה במסגרת טקס זיכרון. אין זאת, אלא שהסולם המינורי הוא שהטעה את שמיעתכם והיטה את שיפוטכם. עובדה היא, שקהילות רבות בחו"ל משחרות לפתחה של מקהלת החזנים "זמרת יה" בניצוחו של ד"ר אורי אהרן, והא ראיה: המקהלה הוזמנה למסע הופעות בחודשים הקרובים (כל נסיעה בנפרד!) בפראג, בשטוקהולם ובווילנה. החזן שלמה גליק נענה להזמנת המקהלה ויופיע עמה בכל הקונצרטים והתפילות. והרי הדברים אומרים את שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2011 11:29 |
|
| |
חהחהחהחהח חהחהחהחהחהחהח חהחהחהחחחחחחחח...
מהולל: אתה קרעת אותי מצחוק, פשוט בתגובה אחת עשית לי את היום.
הסולם המינורי הטעה אותי חהחהחהחהחחהחהחהחחה. עד עתה השתדלתי לא להגיב מנעתי את עצמי בכוח מלהגיב, אבל אחרי התגובה הזאת שלך פשוט שכנעת אותי בדרכים בלתי קובנציונליות להגיב
.
הסולם המינורי הטעה?????? למה שפשוט לא תודה שאתם מזייפים שאתם לא שרים באופן אחיד שהמנצח פשוט לא יודע לנצח והוא לא למד על זה בשום מקום????? למה ללכת באופן עקום? הסולם המינורי הטעה, חהחהחהחהח פשוט קרעת אותי מצחוק.
וזה שיש משוגעים בעולם שמזמינים את המקהלה הזאת ועוד הרבה מקהלות ואת הרבה חזנים,מה שנותר לומר זה רחמנות על האזניים שלהם ויותר מזה מגיע להם שישמעו את התוצאה הזאת ברגע שהם מזמינים אותה.
חברה זה לא יעזור אי אפשר לבצע מוזיקה מבלי להבין ומבלי להשקיע, אחרת התוצאה תהיה כזאת....
ומהולל בפעם הבאה תשקול את מילותיך
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2011 11:48 |
|
| |
| גבעתשמiאל כתב: |  | חהחהחהחהח חהחהחהחהחהחהח חהחהחהחחחחחחחח...
מהולל: אתה קרעת אותי מצחוק, פשוט בתגובה אחת עשית לי את היום.
הסולם המינורי הטעה אותי חהחהחהחהחחהחהחהחחה. עד עתה השתדלתי לא להגיב מנעתי את עצמי בכוח מלהגיב, אבל אחרי התגובה הזאת שלך פשוט שכנעת אותי בדרכים בלתי קובנציונליות להגיב
. הסולם המינורי הטעה?????? למה שפשוט לא תודה שאתם מזייפים שאתם לא שרים באופן אחיד שהמנצח פשוט לא יודע לנצח והוא לא למד על זה בשום מקום????? למה ללכת באופן עקום? הסולם המינורי הטעה, חהחהחהחהח פשוט קרעת אותי מצחוק.
וזה שיש משוגעים בעולם שמזמינים את המקהלה הזאת ועוד הרבה מקהלות ואת הרבה חזנים,מה שנותר לומר זה רחמנות על האזניים שלהם ויותר מזה מגיע להם שישמעו את התוצאה הזאת ברגע שהם מזמינים אותה.
חברה זה לא יעזור אי אפשר לבצע מוזיקה מבלי להבין ומבלי להשקיע, אחרת התוצאה תהיה כזאת....
ומהולל בפעם הבאה תשקול את מילותיך |
|
אני שמח שגרמתי לך זחיחות דעת לעלא ולעלא לקראת חג החנוכה הבעל"ט.
על עצם דברי ההבל לא אגיב כמאמר הפסוק "אל תען וגו'"
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2011 11:58 |
|
| |
אדון מהולל, בסולם המינורי המדובר הוא מינור טבעי מיקסולידי או הרמוני אאולי?!?! ומה עניין שמיטה להר סיני? וכיצד טענו חיטים והודה לו בגורי דובים? זה בסדר לגמרי שאתה לא שומע את החריקות מפני שאינך מוסיקלי (כנראה) ואתה גם קשור להרכב הזה (כנראה) ויש לך עוד הרבה סיבות לכתוב את מה שכתבת (כנראה...), אבל מילא לעשות צחוק מאיתנו, למה תעשה צחוק לעג וקלס חוכא ואיטלולא מעצמך??? פעם הייתי מחלק את ההרכבים השונים ל2 קטגוריות 1. מקצוענים 2.חובבים, מהיום אחלק ל3 קטגוריות, 1.מקצוענים 2.חובבים 3.לא מקצוענים בעליל!!! בקשר לפסוק שציטטת בקשר לעיניים והאזניים, הייתי ממליץ לך לבקר בדחיפות במכון שמיעה מורשה כדי לבדוק שהכל תקין אצלך. המשך הצלחה רבה למקהלה, ומאחל לכם נסיעה טובה לכל מקום בו אתם מופיעים משמחים ומרגשים את השומעים, אבל את העובדות לא ניתן לשנות, המקהלה הזו עושה מוזיקה מהמדרגה הנחותה ביותר אם בכלל זו מוזיקה...
במקום לתקוף את המבקרים תדאג שהסטנדרטים שלכם ישתפרו!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2011 13:59 |
|
| |
חברי פורום נכבדים גם אנכי הקטן כמו ידידי גבעתשמואל הנכבד נמנעתי מלהגיב עד שראיתי את תגובתה הרשמית של המקהלה הזו, אם אכן ניתן לקרוא לה כך אין לי כל כוונה לפגוע בחברי חבורות הזמר הירושלמיות העובדות מדברות בעד עצמן כל אוזן שמעה זיופים, כל אוזן שמעה שכל אחד שר ככל העולה על רוחו, כל עין ראתה טקס מכובד ומרשים, כל עין ראתה מנצח שלא שולט על החבורה השרה לידו אכן הגיע הזמן להפסיק ולהעלות דברים כאלו לחברי הפורום הנכבדים נמאס מחובבנות והם רוצים מקצועיות ושירה יפה ונעימה חבורות כמו חבורה זו והחבורה הנקראת מקהלת החזנים הירושלמית צריכות להחליף חלק מחבריהם הנכבדים ולהביא בעלי תפקידים מקצועיים שידעו להשתלט עליהם ולהוביל אותם בדרכם להיקרא מקהלות הנני מבקש בזאת סליחה ומחילה מכל מי שנפגע מהדברים שכתבתי, אך הפעם נאלצתי לכתוב מהלב
|
|
|
|
|