בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אני רוצה להבין משהו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/12/2011 17:45 לינק ישיר 
אני רוצה להבין משהו

אתם יכולים להסביר לי מה מיחד את פרחי מיאמי בשונה משאר הפרחי למינהם? 

אם מדובר בסגנון הקול, זה בעצם תחום ההתמחות של ירחמיאל שמצליח תמיד להביא את שילוב הקולות שדומה תמיד..
איך באמת עושים את זה? אין לי מושג....

אם מדובר בביצוע, אז לענ"ד (אני יודע שיסקלו אותי פה על מה שאני כותב עכשיו) יש "פרחי" אחרים עם ביצוע עולה על של מיאמי כמו ישיבע בויס...

אם מדובר בסגנון השירים, שוב הכבוד הוא לירחמיאל ביגון.

מה שמוביל את הערצה פה הוא לירחמיאל עצמו ולא ללהקה שמתחלפת כל הזמן עם השנים... וזה בעצם מה שמייחד את הלהקה הזאת!

אם כן אז אילו שמתמחים ביאמי כמו "אידי", מתמחה גם בפרחי טורנטו הראשונים שביגון היה על הלחן?

אני אישית כמו כל בני ביתי מאוווד אוהבים את מיאמי אבל אני מנסה להבין לעומק (בעזרתכם) מה מיחד אותם ע"פ כולם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2011 18:05 לינק ישיר 

דבר ראשון יש להקדים בפתגם האהוב עלי "על טעם וריח אין להתווכח" ככה זה לבד פותר את כל מה ששאלת.
אבל בכל זאת אני ינסה להסביר מה אני חושב...

1- ביצוע יש במיאמי משהו מיוחד (לא יודע איך להגדיר את זה בידיוק)  שלדעתי אין למקהלות האחרות . יכול להיות שגם למקהלות האחרות יש להם משהו מיוחד אבל לא מה שאני אוהב.

2- למיאמי יש וותק רב  ואכן שרואים ביצוע שלהם בהופעה ניתן לזהות את הוותק

3-אני שומע גם ישיבה בויס וכדומה עד עכשיו היה שם (לפי מה שאני יודע) הסולן הבולט הוא יעקב מרדכי גרסטנר שאכן הוא שר מאד יפה ולא צריך בכלל את הסכמתי בענין אבל לדעתי במיאמי לעומת זאת יש הרבה בולטים שיוכלים לעמוד באותו מקום כמו גרסטנר או יותר או פחות והם 1-דוד פרלמן, 2-בנימין רבינא אברמוביץ, ועוד... כאלה

אבל שוב פעם זה הכל ענין של "טעם"
אני מניח שעוד מעט יבואו כאן מסבירים יותר טובים ממני

תרשה לי לשאול אותך גם שאלה קטנה, למה לא שאלת את שאלתך גם בפורום של ישיבה בויז מה מצאת לשאול את השאלה דווקא בפורום מיאמי?

:

תוקן על ידי שלאגריסט ב- 18/12/2011 18:23:45

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/12/2011 18:32 לינק ישיר 

שלאגריסט כתב:
2- למיאמי יש וותק רב  ואכן שרואים ביצוע שלהם בהופעה ניתן לזהות את הוותק 

וותק????? כולם שם בני 8-13...

אם כבר הוותק הוא של ביגון....

ושוב חוזרת השאלה.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2011 18:36 לינק ישיר 

תוקן על ידי וינקער ב- 18/12/2011 18:36:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2011 19:22 לינק ישיר 

הצברי - שאלה יפה.
רק אם יורשה לי, למה שמת את השם שלי במרכאות? 

--
לענייננו:
לפי דעתי, אלו באמת לא הפרחים בזכות עצמם, אלא ההכוונה של ירחמיאל גורמת להם להפיק מעצמם את המיטב. כלומר - בזכות ירחמיאל, הם מתפתחים מוזיקלית בעצמם...

השאלה שלך היתה קצת מורכבת. אם מדברים סתם ככה על ההבדלים בין מיאמי לישיבה בויז ולמקהלות אחרות - יש את האשכול הזה כאן בפורום מיאמי, ואת האשכול הזה בפורום גרסטנר, ששניהם עוסקים בהבדלים בין המקהלות.

הבנתי נכון את השאלה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2011 20:06 לינק ישיר 

הבנת מצויין את השאלה, והבנתי מאוד מה  כתבת!

הסיבה שכתבתי "אידי" במרחאות זה כדי להדגיש משהו.... שלדעתי ולדעת רבים אין מישהו שמבין במיאמי כמוך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2011 14:13 לינק ישיר 

אוהו, איזה פרגון - תודה! 
אם כי בהחלט יש "מייבינים" יותר ממני - ובראשם יושר (yosher2005), שניהלה את הפורום הישן, עם מאגרי המידע הבלתי נדלים שלה.
ומה לגבי התשובה לשאלה? הניחה את דעתך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2011 01:42 לינק ישיר 

הביצועים של ישיבה בויס יותר טובים ממיאמי???????? אני בכלל לא מבין איך אפשר לטעות בצורה כזאת! לישיבה בויס יש שירים יפים ( לא מתקרבים למיאמי) אין להם סולנים והביצועים שלהם אפילו לא מתקרבים לאחוז ממיאמי שזה עושה אותה המקהלה הטובה בעולם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אני רוצה להבין משהו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext