בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

ירידת הדורות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/1/2012 00:25 לינק ישיר 
ירידת הדורות

אם אתם רוצים לדעת לאיזה שפל הגענו, צפו בקליפ הבא (תתחילו ב-1:00). במקום שעמדו גדולי חזני העולם, נהפך עכשיו לקירקס.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2012 07:59 לינק ישיר 

בס"ד

בית הכנסת בית אל בבורפארק... החזן הראשי של בית בית הכנסת ביקר בשבוע האחרון בישראל.. וכנראה מה שמצאו בשביל למלא את החסר...

הבעיה החמורה עוד יותר שיש כאלו ששרים ומקפצים כמוהו וכו' והם עוד נקראים חזנים בלשון העם, ואכמ"ל.
ורק לחשוב שעד לפני שנים החזנות התקיימה והתנהלה בבתי הכנסת, בעשורים האחרונים היה מי שעודד את יציאתה להיכלי תרבות, וכיום החזנות מתקיימת במחסנים שבדרך שיגרה ובמקרה הטוב ביותר נשמעת שם המוסיקה שיש בפתיחת האשכול..
אין ספק החזנות קמה לתחייה.

יהודה

תוקן על ידי yeoda ב- 06/01/2012 08:08:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2012 11:54 לינק ישיר 

אל תקרי 'שמעלצער' אלא 'שמאלצער'... שמאלץ מלאכותי מהסוג הזול ביותר... :(

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2012 20:19 לינק ישיר 

יהודה רשם :

החזן הראשי של  בית הכנסת ביקר בשבוע האחרון בישראל..
וכנראה מה שמצאו בשביל למלא את החסר...

טעות בידך - האירוע התקיים לפני כ-3 שבועות היינו לחזן בנציון מילר כלל אין יכולת להשפיע בנדון  וההוכחה
בלינק הבא ( שים לב לתאריך ) :

http://www.youtube.com/watch?v=iJupKilKuYA&context=C30a02acADOEgsToPDskICET0CprPQeLkY6fs3irJV

דרך אגב - מעניין מה תגובתו של החזן משה שטרן שאף הוא התפלל  שם תקופה ארוכה
                לבטח - הוא מתהפך בשנתו בראותו מראות כאלו

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 07/01/2012 20:25:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2012 05:03 לינק ישיר 

לא חושב שיש השפעה כלשהי לחזן בית הכנסת.
זה תלוי אך ורק בועד ביהכ"נס ("בארד" בלעז) שרוצים להכניס עוד כמה גרושים לקופה המידלדלת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2012 11:34 לינק ישיר 

מקוםרטור,
ברור שיש ירידת הדורות בחזנות אבל זה לא קשור לוידאו שהבאת.
לטעמי הליפא גלאנץ הזה הוא לא מי יודע מה, הקפוטה שלו מוגזמת והקיפצוצים מוגזמים עוד יותר. מה שהוא עושה לא נשמע לאזניים שלי בכלל כמו מוסיקה, אלא סתם רעש. אבל לא הביאו אותו לשם בתור חזן אורח, אלא בטח בשביל איזה ערב אחד, להתרמה או לסתם ארוע. אין לזה שום קשר עם חזנות וירידת הדורות והדרדרות החזנות.
השאלה היא הם בכלל ראוי ומותר לעשות דברים כאלו בבית הכנסת. ההלכה מבחינה בין דיבורי-קדושה לדיבורים בטלים בבית-הכנסת, אז אולי גם המוסיקה הזאת וה"חינגה" הזאת הם בבחינת "מוסיקה בלטה" או "דברים בטלים", ואני לא בטוח שמותר להפוך את בית הכנסת למקום שעושים בו אירועים מהסוג הזה. זה לא נראה לי מכבודו של המקום הקדוש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2012 13:25 לינק ישיר 

ליפא שמעלצער התכוונת מן הסתם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2012 15:24 לינק ישיר 

כמובן, התכוונתי לשמעלצער. סליחה מאת החזן ליפא גלאנץ על הטעות שלי האם הנהלת הפורום יכולה לתקן את הטעות שלי?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > ירידת הדורות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext