| נשלח ב-25/12/2012 23:37 |
|
| |
| מוזיקאלי כתב: |  |
תודה רבה על ההפנייה. אשקול ברצינות רבה. רציתי רק להבין יותר ברור, שולחים להם לחנים בלי עיבוד ובלי ליווי והם מבצעים אותם? הזכויות שייכות להם? מהי המטרה הסופית שלהם?
|
|
שולחים לחנים עם / בלי ליווי מוזיקלי (כמובן שרצוי עם, אבל לא צריך ממש עיבוד, רק נגינה פשוטה) בכל שבוע ההפקה בוחרת את חמשת הלחנים הטובים ביותר והם מועברים לגלעד פוטולסקי (שלהבת) שמקליט אותם מחדש בהפקה פשוטה, כדי שיתמקדו בלחן ולא בכל מה שמסביב. 5 השירים האלו מושמעים בשידור ובכל שבוע יש הרכב שופטים אחר שבוחר את הלחן הטוב ביותר שיעבור לשלב הבא.
הזכויות נשארות של המלחין כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2012 01:11 |
|
| |
מקבל את גזר הדין. (התכתבנו במייל לפני שנה, שלחתי לך איזה לחן וכתבת לו אקורדים והיה לך רצון מאוד טוב לעשות לו ליווי).
תודה על ההסבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2012 01:21 |
|
| |
גזר הדין בוצע בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2012 01:27 |
|
| |
מוזיקאלי=שיר ושבח, אני מרגיש ממש לא נעים ומבקש ממך סליחה...  אבל מה שבטוח אם אני הייתי צריך להחליף את השם הייתי מסתבך קשות... אז בעצם עזרת לי מאד, תודה, וממש סליחה על הבלאגן שעשיתי לך...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2012 13:00 |
|
| |
תרגע, לא קרה שום דבר. שום בלאגן לא עשית לי, שתים שלוש דקות לפתוח ניק חדש וזהו. הצדק בהחלט עם פסנתר_כנף שדוקא אני הייתי צריך להחליף ניק, אתה ניק פעיל כאן ואני לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2012 13:08 |
|
| |
תתחדש על הניק החדש שם חמוד !
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2012 23:42 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  |
תודה רבה על ההפנייה. אשקול ברצינות רבה. רציתי רק להבין יותר ברור, שולחים להם לחנים בלי עיבוד ובלי ליווי והם מבצעים אותם? הזכויות שייכות להם? מהי המטרה הסופית שלהם?
שולחים לחנים עם / בלי ליווי מוזיקלי (כמובן שרצוי עם, אבל לא צריך ממש עיבוד, רק נגינה פשוטה) בכל שבוע ההפקה בוחרת את חמשת הלחנים הטובים ביותר והם מועברים לגלעד פוטולסקי (שלהבת) שמקליט אותם מחדש בהפקה פשוטה, כדי שיתמקדו בלחן ולא בכל מה שמסביב. 5 השירים האלו מושמעים בשידור ובכל שבוע יש הרכב שופטים אחר שבוחר את הלחן הטוב ביותר שיעבור לשלב הבא.
הזכויות נשארות של המלחין כמובן. - לא מדויק!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2012 01:06 |
|
| |
תם, אפשר אולי פירוט? מה הבאת מהלינק הנ"ל?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2012 01:15 |
|
| |
| שירושבח כתב: |  | | תם, אפשר אולי פירוט? מה הבאת מהלינק הנ"ל? |
|
בלינק יש את כל פרקי תחרות המלחינים (שבהפקתי...;)....) עד כה....בשבוע הקרוב פרק נוסף!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2012 01:36 |
|
| |
| תם0 כתב: |  | בלינק יש את כל פרקי תחרות המלחינים (שבהפקתי...;)....) עד כה....בשבוע הקרוב פרק נוסף!
|
|
לא מצאתי שום אזכור לעניין הזכויות. אתה לא מצפה שאני אעבור על כל הכתבות ואשמע את כל התוכניות המוקלטות, נכון?
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 27/12/2012 01:36:35
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2012 02:53 |
|
| |
מצטרף לשאלתו של פסנתר_כנף.
תם, יש אולי פרוטקציה לחברי פורום "פשוט מוזיקה"?
|
|
|
|
|