בית פורומים פשוט מוזיקה

דעה שקראתי על האלבום החדש של צודיק מה דעתכם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/1/2012 19:47 לינק ישיר 
דעה שקראתי על האלבום החדש של צודיק מה דעתכם?

לפני כמה דקות קראתי באתר כיכר השבת ( כאן ) תגובה "מקצועית" על האלבום של צודיק גרינוולד ומאוד התעצבני...

לפניכם הדעה הלא מקצועית 

דעתי המקצועית על כל הדיסק הזה

הדבר הראשון 

אין סיכוי ששום שיר יתפוס מכמה סיבות כמעט אין שיר אחד שלם ששומעים את הזמר בצורה נורמלית תמיד או שהוא שר עם יוסי גרין או שיוסי גרין שר לבד או שהוא מוכפל 

ובכלל אני לא מבין היה צריך למחוק את השם צודיק גרינוולד ולכתוב בגדול יוסי גרין שר

וגם שבאמת לעיתים לא מבדילים בין גרין לגרינוולד 

לגבי השירה נטו עד כמה שהיה אפשר לשמוע . זמר אא לקרוא לו לא יעזור הבן אדם חזן וחזן בדרך כלל נשמע טוב בצלילים הגבוהים וחזנים יותר טובים נשמעים טוב גם בצלילים הנמוכים מה שקורא אצלו כשהוא שר נמוך הוא מאוד מחוספס ולא נעים ובגבוהים הוא ניהיה חזן וזה מאוד מפריע שינויי קולות כך לדוגמא פריד או מבד ו שוואקי או שמעלצר לא תישמע הבדל בצבע קול בין הבית של השיר לפזמון זה בענין השירה 

בענין השירים עצמם שמעתי מהרבה אנשים את הביקורת הזו

קשה לאנשים מאוד לשמוע כמעט 10 לחנים שאין אפי אחד נורמלי ופשוט הבעיה הענקית שאנשים מבוגרים חושבים שהם צריכים להיות צעירים ובגלל זה מנסים לחדש כל מיני דברים ולא תמיד עושים בכמות ובמינון הנכון יש יוצרים שטוב שיר אחד או שנים בתקליט בשביל לקבל צבע וגיוון לדעתי נעשתה טעות גדולה בבחירה לקחת רוב לחנים מיוסי גרין זה ניהיה קשה להאזנה משיר לשיר 

לגבי המוזיקה והעיבודים אין לי צל של מושג אבל באמת מה התלהבו משוע פריד או שפשוט הוא עבד בחינם תמורת פרסומות שיקבל בתמורה לעבודה העבודה של מנחם בריסטובסקי מרשימה מונה זה מונה הסאונד והגישמעק כל השאר נורא לא קשור לא יודע משהוא לא מתחבר 

אני מאוד מתנצל אני לא התכוונתי לפגוע חוש באף אחד זו דעתי האישית זכות כ"א לחלוק בכא שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2012 19:50 לינק ישיר 

אז זה מה שהגבתי לו:

דעתך אולי כן, המקצועית?? ממש לא...

זה נראה שממש אין לך מושג במוזיקה חסידית... אני אישית מאוד התלהבתי על הדיסק! "מאוד" התלהבתי... אם היית כותב שלא אהבת את הדיסק, לא הייתי טורח אפילו להגיב כי על טעם וריח אין להתווכח. אבל כשאתה בא בשם המקצוענות אז צר לי לבשרך שמי שאמר לך שאתה מקצועי פשוט ניסה קצת להתבדח איתך ותו לא! מדובר בדיסק ענק ומקצועי עם שירים מדהימים אחד אחד, כשאני עובר ברחוב ליד חנות מוזיקה והשירים מהדיסק מתנגנים המצב רוח שלי עולה מייד.... זה בעצם ההוכחה הכי מקצועית שיכולה להיות שמדובר בדיסק מושלם! ולסיום.. אל תתעצבן על מי שאמר עליך שאתה מקצועי כי בטוח לי שזה היה בהומור אז ב'קשה תמחל לו...

עד כאן... מה דעתכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2012 22:34 לינק ישיר 

עוד מקצועי כזה, והמוזיקה קורסת!!!

תגיד לי, מקצועי יקר, אולי אתה רוצה ללמד את יוסי גרין , הוא קצת מתקשה באקורדים ?

לידיעתך מר מקצועי יקר !!!      אני אישית מכיר 2 חתונות ששרו כבר את השיר "אנא עבדא" מתוך הדיסק המדהים והחדש ,שיצא רק עכשיו.

לא שמעתי את כל הדיסק, אבל מה ששמעתי הם פשוט יפים אחד אחד.

אה ועוד משהו קטן...  אתה לא מבדיל בין יוסי גרין לצודיק ??? אז בכלל רואים את המקצועיות שלך.

תוקן על ידי שלאגריסט ב- 24/01/2012 22:35:25

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/1/2012 00:13 לינק ישיר 

אני גם לא שמעתי את האלבום כולו.אבל אני חושב,שאם אדם קם על רגל שמאל,
הוא לא צריך לפרוק את זה בצורה כזו.לצודיק יש קול שממש טוב לשמוע.אני צופה,שהדיסק הזה יעוף.
יש בו מגוון מענין של שירים.על זה נאמר הקנאה...מוציאה את האדם מן העולם.

תוקן על ידי tune ב- 25/01/2012 00:16:36

i love israel

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2012 00:33 לינק ישיר 

tune כתב:
אני גם לא שמעתי את האלבום כולו.אבל אני חושב,שאם אדם קם על רגל שמאל,
הוא לא צריך לפרוק את זה בצורה כזו.לצודיק יש קול שממש טוב לשמוע.אני צופה,שהדיסק הזה יעוף.
יש בו מגוון מענין של שירים.על זה נאמר הקנאה...מוציאה את האדם מן העולם.

תוקן על ידי tune ב- 25/01/2012 00:16:36

i love israel

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2012 21:56 לינק ישיר 

הצברי כתב:
אז זה מה שהגבתי לו:

דעתך אולי כן, המקצועית?? ממש לא...

זה נראה שממש אין לך מושג במוזיקה חסידית... אני אישית מאוד התלהבתי על הדיסק! "מאוד" התלהבתי... אם היית כותב שלא אהבת את הדיסק, לא הייתי טורח אפילו להגיב כי על טעם וריח אין להתווכח. אבל כשאתה בא בשם המקצוענות אז צר לי לבשרך שמי שאמר לך שאתה מקצועי פשוט ניסה קצת להתבדח איתך ותו לא! מדובר בדיסק ענק ומקצועי עם שירים מדהימים אחד אחד, כשאני עובר ברחוב ליד חנות מוזיקה והשירים מהדיסק מתנגנים המצב רוח שלי עולה מייד.... זה בעצם ההוכחה הכי מקצועית שיכולה להיות שמדובר בדיסק מושלם! ולסיום.. אל תתעצבן על מי שאמר עליך שאתה מקצועי כי בטוח לי שזה היה בהומור אז ב'קשה תמחל לו...

עד כאן... מה דעתכם?

לא מכירה את צודיק, אבל כתבת בהחלט לעניין! 
(אגב, להדגשה עדיף לך לשים כוכביות במקום גרשיים (= *מאוד* במקום "מאוד"), כדי שזה לא ייראה "מאוד" במרכאות - שזו בעצם המשמעות ההפוכה...)
בכל מקרה, לייק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2012 09:08 לינק ישיר 

אידי כתב:

(אגב, להדגשה עדיף לך לשים כוכביות במקום גרשיים (= *מאוד* במקום "מאוד"), כדי שזה לא ייראה "מאוד" במרכאות - שזו בעצם המשמעות ההפוכה...)

צודקת, ואפילו *מאוד*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2012 15:03 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2012 13:33 לינק ישיר 

מסכים עם כולם כאן, ומתנגד ל'מקצועיות' של הנ"ל ואין לי מה להוסיף

על החתום
עט

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/1/2012 13:36 לינק ישיר 

דיסק מרשים מאוד מלא תוכן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2012 15:22 לינק ישיר 

אוי ואבוי למי שינסה לרמז על כשלון כלשהו שיצא מתחת ידי המלחין הגדול, הגאון המוסיקלי, יוסי גרין!

ראו הוזהרתם!

צודיק, קולו מדהים. על שוע פריד - שלא תעיזו לדבר.

הביקורת הספציפית הזאת ראויה להימחק על אתר (בלי להגיע אפילו לסל המחזור). מקצועיות? חה, הצחקתם אותי.

באשר לאלבום עצמו, מצאתי אותו כעמוק מדיי. ייקח עוד קצת זמן להאזין לו, לקלוט אותו, להבין אותו, ורק אז - למתוח ביקורת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2012 00:20 לינק ישיר 

מיסטר ניק, אתה מזהיר את האנשים הלא נכונים ;)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פשוט מוזיקה > דעה שקראתי על האלבום החדש של צודיק מה דעתכם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext