| נשלח ב-5/2/2012 15:50 |
|
| |
לבבית - דווקא הסקת מצויין. :) אני לא חושבת שהקטעים שיש בשמיעה ואין בהופעה יצאו בDVD (אם אני לא טועה ככה קראתי בפורום הקודם. לי גם יש ב CD) - תקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה, יישר כוח על ההתגייסות! 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2012 16:59 |
|
| |
טוב,לאחר לילה ללא שינה.....
עודכנו בויקי,הערכים: מיאמי 26,וההופעה מיאמי 29 +ישיבה יוניברסיטי.
ב-26,יצא לי סוג של סלט נחמד.מקוה שתצליחו לאכול אותו בתאבון... :)
ערבבתי בין השירים,כפי שמופיעים ב-CD,לבין דיסק השמע.אידי,תסתכלי ותתקני אם יש צורך.
לגבי ההופעה,כנ"ל.אם יהיה צורך,תקני את הנדרש.
תוקן על ידי לבבית30 ב- 05/02/2012 17:02:52
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2012 20:36 |
|
| |
אין לי את גרסת השמע של מיאמי 26, אז אין לי בדיוק איך לדעת מה נכון ומה לא  אם אין לך את העטיפה, במוסטלי מיוזיק יש את רשימת השירים שבדיסק - זה יכול לעזור, נראה לי. (אני עדכנתי כמה אלבומים עתיקים רק ע"פ הרשימות האלה שלהם...) חבר'ה, ה"מייבינים" שלנו זה אתם! 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2012 21:54 |
|
| |
אידי,מנין נראה לך,שידעתי לעדכן את רשימת החברים והסולנים,אם לא מהעטיפה....? לא זה הענין.הסתבכתי עם ההגדרה של הדף הזה-כאלבום שמע או צפיה. ויש בכך כמה הבדלים,אם כי לא בולטים מאד.אז עשיתי שילוב של שניהם. ומן הראוי,שתמחקי מרשימת מה שנותר לעשות,את מיאמי26 DVD,כי לא נראה לי שיש מה לחדש שם. *כנ"ל לגבי האלבומים יבא ורווח.את מה שפרטו בהופעה,רואים ב-DVD.וסתם תווצר כפילות. *אגב,רשימת הסולנים הענקית הזו,שזקוקה לעריכה,נראית לי מוגזמת.זה לא ריאלי לעבוד על כ"כ הרבה סולנים,שאיש בעולם לא יכול לספק עליהם מידע.הרי לא כולם היו מפורסמים.לדעתי,יש להכניס רק את הבולטים. אבל לפני ואחרי הכל,הרעיון הזה אגדי.ומדהים ! יישר כח לעידו ההוגה,לאידי המשקיענית,ולכל הנוטלים חלק במלאכה !!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2012 22:06 |
|
| |
א. תודה! ובאמת יישר כוח לכל התורמים!  ב. אלבומי השמע והDVD הם לא אותו דבר - הסולנים למשל שונים. ג. ברשימת הסולנים שדיברת עליה יש הרבה כפילויות, זה נראה יותר ממה שזה באמת. ולא התכוונתי לעשות סקירה מעמיקה על כל סולן - אבל פרטים בסיסיים אני חושבת שנוכל לארגן (שנים במקהלה, אלבומים, סולו אם יש).
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2012 22:20 |
|
| |
אני לא יודעת,אם כאן המקום...,אבל תרשו לי להשחיל את זה איכשהוא...
יש לי כאן סקיצה ללוגו נחמד לפורום והפרויקט.מי שיוכל לערוך את זה בפוטושופ,אודה לו מאד.לי כרגע אין אפשרות כזו.
זה לא המילה האחרונה.האיכות לא מי יודע מה,וגם הוא לא מאד מביע משהו מוגדר.אבל מה אני מדברת כ"כ הרבה...
תראו,ותחוו דעה.גם הערות,יתקבלו כמובן בברכה.
(חבל לי שאני לא יכולה ליצור את זה בתוכנת גרפיקה,זה יוצא לגמרי אחרת...)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2012 22:26 |
|
| |
לוגו מאוד חמוד. לא מבינה כל כך בתחום אז נחכה לעוד מגיבים :)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2012 22:45 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | | אני לא יודעת,אם כאן המקום... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2012 16:23 |
|
| |
ולמען הסדר הטוב, את התגובות אפשר להמשיך לכתוב באשכול הפרוייקט - חבל שהצעת הלוגו שלך תלך לאיבוד כשהאשכול הזה ישקע במצולות 
|
|
|
|
|