| נשלח ב-9/2/2012 13:30 |
|
| |
פרחי ניו יורק - NYBC בביצוע מדהים במופע ה'טלטון'
אהבתי מאוד את ה-SHOW שהם נתנו - הכוריאוגרפיה, הביטחון, החיוכים.
איצי בולד עושה עבודה טובה. יש להם עתיד!
YouTube
להורדה מג'מבו מייל לחצו כאן
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2012 21:50 |
|
| |
איזה - ענק!!! כזה זינוק פתיחה... מדהים לגמרי!!! איצי בולד השקיע בטירוף כדי להביא אותם לרמה כזאת, בלי ספק. יש כבוד, איצי! ועתיד גם, אם תמשיך ככה!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2012 00:50 |
|
| |
יפה.אבל חסר גיוון בסולנים. אהבתי את צעקות ההייל -ניו- יורק -בויס -קוויר....(לא היה לי כח להפוך לאנגלית,סורי) סתם כך,נראה שיש שם הרבה אחים...משום מה כל הפרצופים שם דומים...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2012 01:02 |
|
| |
כן ראיתי פעם קליפים שלהם וזכור לי גם שהקולות שם לא משו משו. אבל הריקודים, האחידות והופעת הבמה - 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2012 15:05 |
|
| |
הקולות אולי לא מיוחדים במיוחד, אבל גם לא גרועים בכלל. נעימים לאוזן.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2012 23:16 |
|
| |
הקולות בסדר גמור! התגובה שלי היתה על סמך קליפים ישנים עם סאונד גרוע שצפיתי מזמן. אבל לאחרונה נתקלתי בקליפ שלהם בטלטון וממש הופתעתי - נהנתי מאוד! NYBC , אתם יכולים להתחרות ואף לעבור את המקהלות הכי ותיקות!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2012 19:47 |
|
| |
לא ולא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את פרחי לונדון ופרחי מיאמי (בעיקר פרחי לונדון) לעולם לא יעברו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2012 17:26 |
|
| |
| annete כתב: |  | הקולות בסדר גמור! התגובה שלי היתה על סמך קליפים ישנים עם סאונד גרוע שצפיתי מזמן. אבל לאחרונה נתקלתי בקליפ שלהם בטלטון וממש הופתעתי - נהנתי מאוד! NYBC , אתם יכולים להתחרות ואף לעבור את המקהלות הכי ותיקות!! |
|
לא נראלי שאת פרחי מיאמי יצליח משו גם אם ינסה מליוווון פעם ואחת..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2012 15:41 |
|
| |
נא להרגיע עם ה-!!!! :)
----
לכל המעוניין, בשבוע הבא נערכים אודישנים למקהלה:
NYBC AUDITIONS
Auditions will be held next week Yitzy Bald's popular New York Boys Choir. NYBC is looking for boys ages 6 thru 16 who are both talented and passionate about music and will be
looking not only for gifted singers but dancers, musicians and actors as well
מקור
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 00:15 |
|
| |
אוי, הלוואי, הלוואי! מישהו אמביציונר שירים הפקה מקצועית באמת. יש מצב לכזה דבר? מה אתם אומרים?
(הוא מחפש עד גיל 16, אגב! זאת מקהלת ילדים? כי בלהקת החבר'ה יש צעירים יותר :)
תוקן על ידי אידי ב- 16/02/2012 00:17:01
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 00:28 |
|
| |
| אידי כתב: |  | | (הוא מחפש עד גיל 16, אגב! זאת מקהלת ילדים? כי בלהקת החבר'ה יש צעירים יותר :) |
|
זה עצוב :(
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 00:39 |
|
| |
החלטנו שזה מגוון את האווירה, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 10:18 |
|
| |
לא יודע. אני צריך לשמוע אותם כדי לקבל החלטה בנידון.
|
|
|
|
|