|
|
| נשלח ב-18/2/2012 23:57 |
|
| |
מר קולני בעבר נהניתי מאוד לקרוא את הדיווחים שלך, הם נראו לי מפורטים מקצועיים ומלאים פיקנטריה. עד שהסבו את תשומת ליבי שהדיווחים שלך הם קרדום במשקל 20 ק"ג לחצוב את דרכיך לאנשהו. שאתה לומד חזנות במוסד מסויים ואתה לוקק את דרכך קדימה דרך הליטופים למוריך גם במקומות שלא מגיע להם!! התנחמדות וכל זה סבבה, אבל למה לשקר?! למה לדווח דיווח שלא קרוב למציאות? אם היה לא טוב אולי כדאי שלא תדווח, אבל למה לדווח שהיה מצויין? מה הרעיון בזה? כמובן שמאז נודעו לי הפרטים האילו הדיווחים שלך שווים בעיניי כקליפת השום דאשתקדי אשתקד! כמה חבל! אמרת שאתה מעדיף שיקראו לך חנפן ולא רע לב, אני אומר לך שמעשיך לא רק חנפניים, אלא גם, וקודם כל טיפשיים! חשוב על זה!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 00:19 |
|
| |
שבוע טוב
אני שמח שההסרטה של עקביא צוברת הרבה צפיות בזכות הקפצת האשכול,(והיה זה שכרי) ישר כח, מגיע לו הוא בחור טוב.
אגב היצירה עקביא, היא אחת היצירות האהובות עלי בחזנות, יש שם מוזיקה רגש אמירה בקיצור הכל לא חסר שם כלום, וחברי הטוב החזן יוסי שוורץ עלה לשיר ללא כל הכנה בליווי סימפוני בעיבודו ובתיזמורו של המנצח מאסטרו אלי יפה, עיבוד קשה שדורש הרבה הקשבה קצב ויוסי הוכיח את כשרונו ונסיונו והוא היה פשוט נהדר,
כפי שכתבתי בדיווח מהקונצרט, המומחיות של אלי יפה היא הכנסת הפרשנות אל תוך העיבוד, ניתן לשים לב במהלך היצירה עקביא, שהתזמורת לאורך כל היצירה מנגנת את מוטיב הפתיחה של "עקביא" כדי להזכיר לנו ולהדגיש לנו שדבר ראשון שעקביא רצה לומר 'דע מאין באת' זה היה לעצמו,
במילים בסוף "לפני מלך" החזן משה שטרן אם אני לא טועה נוגע במז'ור אהבתי את הרעיון, אני לא בטוח שבכל עיבוד ניתן לעשות את זה, גם ברימה ותולעה משה שטרן מוסיף שם איזה ירידת אוקטבה, אך גם זה לא היה ניתן לבצע בעיבוד הזה.
האם יש ביצוע של ישראל אלתר ליצירה? או שהיא נכתבה עבור משה קוסוביצקי?
שוב שבוע טוב, יוסי: המון הצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 00:38 |
|
| |
טיפש כבר אמרנו?! אמרנו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 01:57 |
|
| |
חזן צעיר ומבטיח
הקנאים ימותו או יחיו ויסבלו או שפשוט יפסיקו לקנא
אולי תעלה גם את תקע בשופר שקלאנג ביצע
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 09:39 |
|
| |
ממש תותח!!!!!!!!!!!!
אין מילים!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 16:25 |
|
| |
הבעיה לפי התגובות שיש המאמינים כי קריאות עידוד הופכות את האמן לאומנות
לכו ללמוד כולכם .יפה, דרכתם על מיפתן הבמה וזהו החכמתם????
כדי לא להיות חזן מעולל צריך ללמוד ולא להפסיק ללמוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 16:33 |
|
| |
היש מי שאת שפת קודמי מבין? אי מי ישכילני ויחסוך מני גירוד גבין... שפת אילמים וחרשים בינני נא א-ל עליון צורת מפתח שפתם למדני וחדל צוקה ותוגיון!
האם לשלילה או שמא לחיוב האם לפאר או השלך לביוב מה התכוון זה הניק ומה רצונו בעודו חללי מחניק...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 18:47 |
|
| |
זכה החזן הצעיר יוסי שוורץ למה שרבים וטובים טרם זכו.
שלש זויות צילום, אשכול תוסס, למעלה מעשרים תגובות וקרוב לאלף (!) צפיות...
ו... איך כותב מהולל? עוד נתכנו עלילות...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 19:10 |
|
| |
נו נו, לא רע לבחורצ'יק בן 20... אגב, יש עוד חזן צעיר ומבטיח בשם 'יוסי שוורץ', נכון? נו נו, זה יכול להיות גימיק לא רע אם יופיעו יחד באיזה קונצרט, לא? ;) וכבר צעק פעם מישהו בקול גדול ואימתני: ''מי בעד? מי נגד?'' (א. שרון, מרכז הליכוד 1990)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 21:44 |
|
| |
| yeoda כתב: |  | בס"ד
מבלי להתייחס לעצם נשוא האשכול - לא אביע כל דעה על הביצוע ועל הרקע שמאחורי הביצוע. צורם לי עד מאוד הודעתו של מר קולני כאן לפני. הפורום נותן במה לכולם - כן, גם לך! זכותו של כל אחד לשפוך ולהביע את אשר על ליבו על דפי הפורום. לאותם החזנים אשר מבקשים שלא מעוניינים ששמם יוזכר כאן בפורום - הודעתי להם פעמים רבות שאשמח להגיע אליהם לבית ולחסום להם סופית את האפשרות הצפייה בפורום, אבל כהתחלה לכל הפחות שיורידו את הפורום מדף הבית.
יהודה |
|
אני רוצה שתבוא אלי הביתה, אבל מסיבה אחרת!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2012 00:55 |
|
| |
באשכול זה עוד יצמח לנו איזה ביאליק
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2012 20:32 |
|
| |
| שרגאפייבל כתב: |  | החזןהראשי -
....בנוסף, אתה חייב התנצלות מ : לעילא -אשר העתיק את הקטע של זוכמיר וזאת לנוחיות גולשי רימון החסומים ביוטיוב |
|
ומה עם גולשי פיירפוקס!?!
|
|