בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

השבת (משפטים) בר״ג: החזן רנד ומקהלת לשמוע אל הרינה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/2/2012 06:57 לינק ישיר 
השבת (משפטים) בר״ג: החזן רנד ומקהלת לשמוע אל הרינה

בס״ד תפילות יום השבת בבית הכנסת הגדול ברמת גן , השבת פרשת משפטים (מברכין( יעבור לפני התיבה החזן ישראל רנד ובליווי מקהלת לשמוע אל הרינה בניצוח מאיר בריסקמן הציבור מוזמן יהודה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2012 09:05 לינק ישיר 

האם החזן והמקהלה יהיו גם בערב?

תוקן על ידי יקרוגדולה ב- 12/02/2012 09:05:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2012 09:11 לינק ישיר 

בביהכ"נ הגדול בר"ג החזן הראשי עובר לפני התיבה וכן המקהלה אך ורק בתפילת שחרית  (הלל) ומוסף באופן סדיר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2012 12:50 לינק ישיר 

שווה ללכת תהיה מקהלה גדולה הפעם יותר משמונה אנשים וזה שווה כל רגע הם טובים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2012 03:50 לינק ישיר 

אז מה קורה עם רפי ביטון הוא כן חזר לקביעות  והשבת זה יוצא דופן .או לא מישהוא יודע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2012 10:23 לינק ישיר 

כשרפי יפסיק עם השריקות הוא יחזור...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2012 12:19 לינק ישיר 

המקהלה השבת תופיע בהרכב של 8 זמרים.
לא למעלה מ 8 זמרים...

בין היצירות שיבוצעו השבת:
ממקומך של יוסל'ה
שמע ישראל/קדושת מוסף-מלבסקי בעיבוד חדש של המנצח מאיר בריסקמן
מי שברך לחיילי צה"ל-רנד-בעיבוד של המוסיקאי והמעבד ריימונד גולדשטיין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2012 14:59 לינק ישיר 

בהצלחה רבה ושבת שלום
לבאים צפויה הנאה כתמיד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2012 09:05 לינק ישיר 

ממביני המוסיקה בשבת דווח לי כי אפקט המקהלה שנשמע כאנסמבל יחד עם קולו של רנד הביא לחויה מוסיקאלית מיוחדת שלא נשמעה שנים ברמת גן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2012 16:00 לינק ישיר 
רנד ובריסקמן בר''ג

אכן הייתה חוויה מיוחדת במינה לשמוע אל הרינה ואל התפילה, מפי החזן המוכשר ישראל רנד, והמקהלה, אם המנצח המוכשר מאיר בריסקמן. המקהלה מזכירה בסגנונה את מה שאנו רגילים לשמוע בביהכנ''ס הגדול בי''ם, קלאסית. פשוט לעצום את העיניים ולהנות ממוסיקה משובחת וחלומית. יהיו אלו שיאמרו שהיה חסר קצת פורטה, ואש, ואקשן, במקהלה,שאת זה נותן המנצח מר רפאל ביטון, שכבודו במקומו מונח והוא אחד האשמים בנהירה ההמונית והמבורכת שיש לר''ג מכיון ב''ב, וזה דבר חשוב לביהכנ''ס הגדול, (שלצערנו הולך ומתרוקן עם השנים) והאש הזו של רפי הייתה חסרה להם. ויהיו אלו שיאמרו שכך הם רוצים לשמוע חזן אם מקהלה, בצורה קלאסית בלבד, שאת זה נתן מאיר בריסקמן המוכשר, שלמד אצל מאסטרו מר אלי יפה את תורת הניצוח. ישנו דבר שמאוד מפריע להרבה אני בטוח. וזו הנקודה שרוב, אם לא כל, חברי המקהלה הזו הספציפית שהייתה השבת פר' משפטים. הם חברה מחללי שבת שהגיעו ברכבם לביהכנ''ס ודבר זה הוא עצוב מאוד, ואני לא מבין כיצד אותם אנשים שדואגים להביא את המקהלה יכולים לקחת על עצמם את החילול שבת שנעשה, אם חברי המקהלה הם גויים, אני מבין, אבל לא נראה שחברי המקהלה בשבת האחרונה היו גויים, הם נראים יהודים לכל דבר, וזה עצוב מאוד, ושהאחראים יקחו לתשומת ליבם לתקן את המעוות, קשה להנות מתפילה כזו כשבתוכך אתה יודע שהעסק לא נקי, לצערנו כך זה בעולמנו. אני אשמח לראות  ולשמוע את החברה האלו בקונצרטים אני מאוד אשמח. אבל בבית הכנסת!!! אני יודע שאם הייתי ממתפללי ביהכנ''ס הגדול הקבועים לא הייתי שותק...     

דוד 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2012 20:07 לינק ישיר 

טול קורה מבין עיניך!
בכל המקהלות (כמעט) שרים אנשים מחללי שבת ובכל המקהלות (כמעט) חלק מהזמרים מגיעים ברכבם לרבות ביוה"כ!!!
גם בהרכב של רפי ביטון מגיעים זמרים ברכב!!!בדוק!
אכן המצב עגום, וכנראה כל זמן שלא יהיו זמרים מספיק טובים ומקצועיים מקרב הציבור הדתי/חרדי הסיטואציה תמשיך לקרות.
אבל מצד שני זו צביעות קצת בכלל להעלות את הנושא הזה, כי כולנו יודעים על הרבה חזנים מה ומי הם, ומהי מידת יראת השמים שלהם, על חלקם התפרסמו גם סיפורים צורמי אוזן במיוחד על מעלליהם, אז מה?! פתאום המקהלה היא האישיו?
ומה לגבי מקהלות שהמנצחים עליהם מזלזלים בכל ענייני הדת?! זה גם בסדר?!
אני חושב שאם דנים בדברים הכאובים האלו צריכים להסתכל על מכלול הנתונים.

תוקן על ידי שמאלציסימו ב- 22/02/2012 20:08:17

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > השבת (משפטים) בר״ג: החזן רנד ומקהלת לשמוע אל הרינה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext