| נשלח ב-17/2/2012 15:06 |
|
| |
לדור ודור - החזן ישראל רנד (לצפיה)
לכבוד שבת קודש
החזן ישראל רנד - לדור ודור בלחנו של מאיר פינקלשטיין
שבת שלום
תוקן על ידי קולני ב- 17/02/2012 15:06:13
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2012 16:28 |
|
| |
השיר הזה צריך להישמע כך!
ואם הוא היה נשמע כך גם בביצוע שהביא מר קולני הייתי חוסך לעצמי 2 כדורי אקמול ושעתיים של מיגרנה חריפה...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2012 11:40 |
|
| |
מאחר "ונבחרת אוניברסיטת חיפה" מודרת מהפורום (כעת- מתקשה בכניסה) - ציקצורים
בקשני להביא בשמו כדלקמן :
בוקר טוב, שמאלצינו. אני מנסה לעבד את תגובתך בצורת הסתכלות שונה. מקווה שיהיה גם לטעמך: הנה השיר (הקטע) הזה בביצוע נוסף. למיטב זכרוני שם משפחתו של המבצע הוא אזוגי. לפני מס' שנים היה לי עונג שבת אמיתי לשמוע אותו בשבת חזנות ופיטנות בביה"כ היפה במרום נווה (ר"ג) יחד עם ידידנו נתי ברעם (הלו, מה שלומך?). אני מתמלא שמחה לראות שהוא משקיע, מתמיד ומתקדם, וכאן בביצוע מדויק: http://www.youtube.com/watch?v=zW4Zm5sYvas
האם השלב הבא בהתקדמותו של אזוגי הוא לזכות (ז' בשווא) ולזכות (ז' בחטף-פתח, נדמה לי) אותנו, חובבי החזנות, בארומה מיוחדת כשל ישראל רנד, ארומה אשר הביאה אותו למעמד של חבר בכיר בנבחרת הטניס של חזני העולם במשך כשני עשורים? ימים יגידו. להתראות בלנ"ד הערב ב"מוזה" עם ישראל רנד, הקפטן רפי ביטון, וחבר נוסף שכבש לו מקום נכבד בהרכב לגביע דייויס, הלא הוא יקירנו ר' שלמה גליק. שלך בידידות, אלכס
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 21/02/2012 11:53:52
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2012 12:16 |
|
| |
לא לטעמי! זווית הראייה שלך פגומה! דבר ראשון בגלל שכתבתי את דברי בקצרה, ברהיטות ובבירור ללא מקום לפרשנות שלך. דבר שני בגלל שאני לא כתבתי מילה אחת בגנותו או שלא בטובתו של החזן רנד וכוונתי היתה לעטיפה שעטפה את הביצוע שלו וזו התזמורת והמקהלה. דבר שלישי, כפי שכתבתי לקולני בעבר וכן הבהרתי לו באופן אישי לגבי חנפנותו וראייתו את הדברים בפן שנוח לו לראות, גם לך אני אומר את אותם הדברים! שבכל מה שקשור לחזן רנד ולרפי ביטון דבריך רלוונטיים לגביי ממש כמו השלג שלא ירד בירושלים בסוף השבוע האחרון! אם כל ביצוע שלהם ביחד או לחוד הם קודש קודשים עבורך ומוציאים ממך קריאות התפעלות כילד שקיבל צעצוע חדש ומגניב, כנראה שאנחנו לא חולקים את אותה הגישה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2012 16:37 |
|
| |
ראשית הכרת הטוב: לשרגא על היותו שליחי, ולמנהלנו האקטיבי יהודה על הפתרון לבעיתי מול הנהלת הייד פרק.
שמאלצינו היקר,
אני מניח שאתה יודע שאיני חייב חנופה לאף אחד, אמנם בדר"כ "אין אדם מעיד על עצמו" , אך כל מי שמכיר אותי גם בפורום יודע שזו תכונה כ"כ רחוקה ממני. אני חובב חזנות פשוט, לא למדתי אצל אף אחד ולא שרתי באף מקהלה, איני יודע לקרוא אפילו תו בודד. אני כותב אך ורק את רגשותי מאז שנדבקתי (בחזרה, אבי ז"ל לקח אותנו בילדותנו לחזנות בבתי"כ שונים בת"א של פעם) לפני כ- 7 שנים בחיידק. אתה מוזמן לבדוק את הודעותי במשך השנים, ותראה היכן נמצאים היום פרחי החזנות דאז שהבעתי את התפעלותי ורגשותי לאחר קטע יחיד ששמעתי מהם בקונצרט או בקליפים, ללא שהכרתי אחד מהם, ולא משנה מאיזה בית מדרש הגיעו.
אני אומר זאת לא ביהירות ח"ו, אלא כדי שאולי תמצא לנכון לבקש כאן סליחתי. מבחינתי באמת שאיני זקוק לזאת, אלא שממעלה שנותי אני מאמין שזה צ"ל חשוב לך.
בברכה, אלכס בהרב, ז"י
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2012 14:21 |
|
| |
אכן, הביצוע של החזן אזוגי יפה ומרגש. ניכרת התקדמותו הרבה בשנים האחרונות. את החזן אזוגי, כמו הרבה חזנים עולים אחרים, ניתן וצריך לשמוע אבל זה צריך לבוא ע"י בתי הכנסת שיזמינו אותם. לחזנים צעירים אלה יש לעיתים המון מה לתת, תלוי כמובן במידת התקדמותם וניסיונם.
החזן אזוגי הוא כזה שצבר ניסיון רב בשנים האחרונות ולבית כנסת שיזמין אותו צפוי עונג רב!
וכבר כעת ניתן לשמוע אותו הרבה בחו"ל...
עוד לינק לקטע מקונצרט, אלוקי נשמה בלחנו של גרינברג:
http://www.youtube.com/watch?v=QRjmhc3tbnc
תוקן על ידי achazen ב- 27/02/2012 14:22:37
|
|
|
|
|