|
|
| נשלח ב-29/3/2012 20:32 |
|
| |
השפעת גדולי התורה על שירתו של החזן הלפגוט
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2012 21:22 |
|
| |
מאוד נהניתי מהביצוע !
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2012 09:56 |
|
| |
בס"ד
תודה גבי על ההפנייה לוידאו,
השפעת גדולי התורה על שירתם החזנים, תלויה בעיקר במידת אדיקותם של החזן ברבנים ובכלל בשירה שמיועדת לשמח ולגרום "גדול" צריך בין הייתר להתנער מכל מיני פוזות ומניירות למינהם. ולהסתפק ביישר כח ולהתרגל שלא מוחאים כפיים. אין ספק - הקרן קיימת לעולם הבא.
יהודה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2012 11:34 |
|
| |
החזן יצחק מאיר הלפגוט בהנגר 11
בערב הגאלה ביום ראשון הקרוב במסגרת "יובל" יהיה החזן הר"מ חזן יחיד כל הערב.
האם יש סיכויים שהוא יחזור על הביצוע הר"מ ברגש ותפילה ממעמקי הלב???
ישר כוח לפייבל
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2012 11:55 |
|
| |
הייתי אומר שזה יותר השפעת הגיל והטכניקה המשובחת שהולכת ומתפתחת יותר ויותר, באמת הלוואי שכך הוא יחשוב ויתבונן במה שהוא אומר בקונצרט הגאלה הקרוב, שיהיה בהצלחה...
|
|
| נשלח ב-30/3/2012 23:42 |
|
| |
ביצוע מצוין של החזן. על הליווי עדיף לא להרחיב את הדיבור ואכמ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2012 20:49 |
|
| |
ואני הקטן לא הבנתי. היכן רואים איזשהו השפעה מגדולי ישראל על שירתו של הלפגוט או של מישהו אחר? מה הם הינחו אותו לסולם אחר או ליתר רגש בגלל שהם בחדר? לא נראה לי שיש דבר כזה.
חזן טוב מתפלל ושר את המילים בכוונה גם אם אין אף אחד בחדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2012 20:57 |
|
| |
ביצוע מצוין בהתאם למקום ולנסיבות
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2012 21:13 |
|
| |
| Mendel777 כתב: |  | ואני הקטן לא הבנתי. היכן רואים איזשהו השפעה מגדולי ישראל על שירתו של הלפגוט או של מישהו אחר? מה הם הינחו אותו לסולם אחר או ליתר רגש בגלל שהם בחדר? לא נראה לי שיש דבר כזה.
חזן טוב מתפלל ושר את המילים בכוונה גם אם אין אף אחד בחדר. |
|
בגדול מסכים איתך. מה שכתבתי היה לאו דווקא לביצוע זה אלא בכללי לשירתם של חזנים בפנים רבנים. ואכמ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2012 09:04 |
|
| |
ביצוע נהדר ,פשוט מקסים!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.
|