אלי, עם כל הכבוד, הגזמת !!
קצת חשבון לאחור:
מה האלבום האחרון שיצא מבית היוצר של אלי גרסטנר? כמובן, ישיבה בויס אקאפלה - אמן, שרק היום נחת בארץ.
לפניו ? YBC LIVE 4
לפניו ? ישיבה בויס חנוכה.
לפניו ? מנוחה 2 - שמע ישראל (שהיה אמור לצאת שנה לפני)
לפניו ? YBC LIVE 3
לפניו ? ישיבה בויס - שמו של מלך
בסדר אלי, ישיבה בויס הם הצלחה גדולה, אפילו גדולה מאוד, (ואין לי שום בעיה עם זה .......) אבל למה מתוך שש דיסקים שיצאו בכמעט שלוש שנים האחרונות הם של ישיבה בויס ?
וגם האחד שכן יצא (מנוחה 2, לפני שנתיים בדיוק) היה מוכן הרבה לפני. (OK, גם בלייב 3 לא הכל ישיבה בויס, לא לצעוק ....)
איפה החבר'ה ? איפה אלבום סולו של אלי ?? איפה איזה פרויקט חדש ??? למה להתמקד בישיבה בויס ולהזניח את הכל ??
וכאן אנחנו מגיעים למשפט שבכותרת:
אלי, עם כל הכבוד, הגזמת !!
תתמקד יותר בישיבה בויס, הם מצליחים באופן יוצא מן הכלל, אבל אל תזניח את שאר ההפקות.
האלבום של החבר'ה, לדוגמא, אמור היה לצאת לפני שלוש שנים, לפחות לפי הדיווחים הראשוניים, ומאז הוחלפו החברים כמה וכמה פעמים, אלי דיווח בפייסבוק על מיקסים סופיים לאלבום, ויצאו כל הדיסקים הרשומים לעיל.
אלבום הסולו של אלי, שבכלל לא נראה שאמור לצאת. הוא כמובן 'אוסף חומרים'..... מה יש לאסוף חומרים אם הוא המלחין, המעבד, המפיק והזמר ???
ואני לא מדבר על הרשימות של דברים שהוא אמר שהוא יוציא והם לא נראים באופק (תזמורת ישיש 2, טקנוי 2 ועוד)
זה לפעמים פשוט מעצבן אותי, לחכות לאיזה דיסק שאמרו לפני שנים שהוא יצא, ומדי חצי שנה מודיעים שהוא יצא (בפורים,בחנוכה, אחרי החגים .......) ופתאום שוכחים ממנו ועוקפים אותו עם אלבום אחר. (ושוב, לא שאני לא שמח שכל ה'אחרים' יוצאים.....)
אחת מהפעמים שזה עיצבן אותי,הייתה היום, וההמשך ידוע לכם ........