בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

שירה שנגעה בי - לראות את הניצוץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/4/2012 23:34 לינק ישיר 
שירה שנגעה בי - לראות את הניצוץ

http://youtu.be/PCwt6WsKPlU
מדוע לא שומעים על הכשרון הזה, עבר חיים לא קלים ולא ניתן לדון אותו.
ים של דמעות זלג מעיניי כששמעתי את הביצוע הזה, קשה להסביר למה זה משהו כנה מאוד

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2012 23:44 לינק ישיר 

יש לו קול מדהים, צפיתי גם בקטע שלו של ליל הסדר, יכל להיות חזן גדול, חבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2012 00:00 לינק ישיר 

עדיין יכול להיות חזן גדול, מחכה לשמוע בשורות טובות

יצירות חזנות להורדה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2012 01:24 לינק ישיר 

לא יכל ולא יכול. עם כל הסימפטיה, הוא סטה רחוק. גם מבחינה מוסקלית וגם דתית. תמיד הוא יכול לחזור לדת, אבל חזן רציני הוא לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2012 09:25 לינק ישיר 

שלום רב,
הסיפור מאחורי המבצע לא רלוונטי ליכולותיו המקצועיות. ולאחר שצפיתי בסרטון הנ"ל שהועלה לכאן ובעוד סרטונים אחרים שיוטיוב הציע לי מעצמו הקשורים לאותו מבצע הגעתי למסקנות אלו:
ראשית דבר ניכר שהמבצע "צמח" בתוך הז'אנר והוא יודע פרק בהלכות אמירה חזנית, הגישה שלו לקטע מובלת מתוך היכרות אמיתית וסדורה. אך דא עקא ניכר באופן ברור ומוחלט שהוא מסתמך אך ורק על "חובבנותו" ולא התמקצע בתחום. המדובר הוא על בעיות דיקציה בולטות, על תקלות קשות באינטונציה, על מניירות "חזניות" מובהקות, ועל קול שאינו מפותח די.
יכול להיות שכל הסיפור סביב המבצע שכפי שהבנתי גדל בבית הדוק ולאחר מכן יצא בשאלה מוסיפה נופך פיקנטי לעניין, אך בעקרונות הביצוע האמנותי הסיפור לא מועיל ולא מזיק, והביצוע למעשה בינוני עד מאוד.
אהבתי את הליווי השונה לקטע חזנות לעוס, על ידי גיטרה חשמלית שמלווה בקווינטות וקוורטות הלקוחות מעולם מוזיקלי שונה לגמרי מעולם הטרצות המוכר לחובבים הקלאסים של החזנות. הייתי קורא לזה חזנות בראייה אנרכיסטית... למרות שהגישה מגיעה כנראה לא מתוך כוונה לשנות אלא מתוך אי היכרות טוטאלי של עולם החזנות הסטנדרטי והקלאסי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2012 09:52 לינק ישיר 

פוטנציאל יש!!! מה הוא יעשה עם זה זה עוד שאלה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2012 11:08 לינק ישיר 

בושהההה  וחרפהההה כל הסיפור הזה  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2012 11:11 לינק ישיר 

ליל סדר מצולם????. תפילת נעילה בזמן שבשמיים מחליטים מי יחיה ומי ימות מצלמים את התפילה וגם מעלים ליוטוב בושההההההההה.....
 אחרי זה מתפלאים מאיפה באים כל האסונות הפיגועים
גועל נפש מהלך על שניים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2012 11:12 לינק ישיר 

שיחזור בתשובה שלימה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2012 11:55 לינק ישיר 

http://www.haaretz.co.il/misc/1.802169

עם סיפור חיים שכזה באמת הוא צריך רחמי שמים, אולי החזנות דווקא תקרב אותו.
הוא למד 5 שנים חזנות בת"א

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2012 12:03 לינק ישיר 

כואב הלב מקווה שיחזור בתשובה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2012 16:14 לינק ישיר 

אני לא מאמין שלמד 5 שנים חזנות. אולי שנה ולא השתלם באמנות זו כל צרכו כפי שכתב "לאמהשחשבתם". פיתוח קול הוא למד וזה ניכר. אך לדעתי יש קשר בין עזיבת הדת לבין הזלזול בחזנות כאמנות של תפילה אמיתית. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2012 16:21 לינק ישיר 

לא מפריע לי הזלזול בחזנות כאמנות כפי שמפריע לי הזלזול באדם כאן בפורום, וכמו שאני אומר תמיד: ח, הצחקת אותי.
אני מסכים לגמרי אם לאמהשחשבתם, אך חושבני שיש לו עדיין סיכוי באם ישקיע, (ללמוד בבית הספר זה לא השקעה -השאלה היא מה עושים במהלך הלימודים בבית הספר-עיין ערך-לשון הרע...)
קפדן היטב לתאר כאן נבואת זעם, שוב כל אחד נהיה הממשיך דרכו של הנביא מוחמד, הרגע בבקשה ולילה טוב.
וכמובן אל תשכחו כמה חזנים מהדורות עברו (ואף היום) אינם דתיים ויש מהם רבים שלא הזדהו וכלל לא הלכו עם כיפה לראשם ואתם נהנים לשמוע את קולם והגיגיהם. אז חשבון נפש פליז,,,
דרך צלחה האמת היא אחת השאלה היא כמה זמן לוקח לבן אדם להשכיל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > שירה שנגעה בי - לראות את הניצוץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext